Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 50. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Kimi ico sitelerde 12 si yazıyor kiminde 15 bi kafa karısıklıgı var galiba, birazda coin marketin durumuna göre baslatcaklar sanırım. Twiterı kontrol edince simdi gordum dün acıklanmıs arkadaslar ico 12 sinde olacakmıs
hero member
Activity: 742
Merit: 501
https://www.bitcoinsuisse.ch/bancor/

~2.5milyon dolar toplanmış...

Bancor, ICO için WINGS platformunu kullanacakmış.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
Pre Ico hakkında genel 2 sorum var.

1) duyurusu ne zaman yapıldı
2) hangi tarihler arasında talep topladılar
hero member
Activity: 882
Merit: 507
bunu bu kadar beklıyoruz ınsallah saglam ımza ödülü verır
%0.2 deniyordu kurallarında. ne kadar çok para toplanırsa okadar çok pay alacağız. hızlı biten icolar gibi olursa yaşadık Smiley

Hazırlanın derim o zaman ışık hızından biten bir proje daha olacak diyebilirim ayrıca cüzdanlarıda açın bekletin derim ben 5 gün içerisinde biter diye düşünüyorum ama hard cap falan olacakmı orasını bilemiyorum. Bu projeye övgü büyük sosyal medyada falan zaten bunlar büyük ihtimalle bir kaç balinalarıda ayarlamışlardır diye düşünüyorum. Grin
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
%0.2 deniyordu kurallarında. ne kadar çok para toplanırsa okadar çok pay alacağız. hızlı biten icolar gibi olursa yaşadık Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 502
sr. member
Activity: 476
ingilizce başlıkta yarın detayların verileceğini yazıyorlar

bir ico takip sitesinde 15 inde diye yazmışlar . sonmla aynı güne denk geliyor ikiside .

Ayın 12'sinde olacağı açıklandı fakat detaylar belli değil.
Tarihin ve detayların daha erken bir tarihte açıklanması uygun olurdu kanaatimce.

Hayırlı forumlar!
yatırım toplasın artık. 4 haftadır bancorun imzasını kullanıyorum.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250

bir ico takip sitesinde 15 inde diye yazmışlar . sonmla aynı güne denk geliyor ikiside .

Ayın 12'sinde olacağı açıklandı fakat detaylar belli değil.
Tarihin ve detayların daha erken bir tarihte açıklanması uygun olurdu kanaatimce.

Hayırlı forumlar!
hero member
Activity: 518

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
hero member

9k eth satılmış.

~2 milyon dolar toplamış bile...

Pre Ico nun için özel bir bonus veriyorlarmı ?
bilgi göremedim. yarın veya yarından sonra açıklama yapacaklardı.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
sağlam projeydi iyi toplanıyor gerçekten haftası olmadan bitecek gibi. Smiley

ico ertelendikten sonra biraz panik olmuştu herkes ama şimdi kaliteli projeler böyle dedikodulardan, spekülasyonlardan etkilenmeyeceğini gösterdi. katılanlara şimdiden hayırlı olsun. bonus olsa daha hızlı biterdi ve çok iyi olurdu.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st

9k eth satılmış.

Pre Ico nun için özel bir bonus veriyorlarmı ?
hero member

9k eth satılmış.

sr. member
Activity: 588
Merit: 253
şu ico başlasın bitsinde, bizde imzayı değiştirelim, nedense bi türlü ısınamadım şu bancora

Bazı Icolar gibi ışık hızıyla biteceğini düşünmüyorum . Sonu güzel olsunda beklemek problem değil.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
şu ico başlasın bitsinde, bizde imzayı değiştirelim, nedense bi türlü ısınamadım şu bancora
hero member
bu da %36 olmuş.

7200ETH (~1.6Milyon dolar)
full member
Activity: 210
Merit: 100
Siz dediniz diye kesin değiştirirler zaten . Adamlar bir kere ertelediler sonuçda ve tarih vermekte de çok geç kaldılar. Bence de  Ico tarihi Yakın tarihte seçilebilecek en iyi zaman .
kesin değiştirirle dedinzya içim ferahladı  Grin Grin
işte böyle testek oallım birnimize  Grin

12 haziran neden en iyi zaman. siz deseydiniz bize daha öncede haberimiz olsaydı. ama kesin değiştirecekler dedniz sıkıntı tok Grin Grin

Tarihbencede güzel. Ayın 12 iyi olmuş ama bundan daha önemlisi ico detayları...

hardcap olacakmı?kaçgün sürecek?ETH harcinde başka coinle icoya girilebilinecekmi?hardcap çokmu yüksek olacak gibi....

* ICO detayları, 5-6 Haziranda açıklanacak.
diye siz yazdınızya. çok ilginç buralaar Grin Grin
hero member
Tarihbencede güzel. Ayın 12 iyi olmuş ama bundan daha önemlisi ico detayları...

hardcap olacakmı?kaçgün sürecek?ETH harcinde başka coinle icoya girilebilinecekmi?hardcap çokmu yüksek olacak gibi....
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Siz dediniz diye kesin değiştirirler zaten . Adamlar bir kere ertelediler sonuçda ve tarih vermekte de çok geç kaldılar. Bence de  Ico tarihi Yakın tarihte seçilebilecek en iyi zaman .
Pages:
Jump to: