Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 47. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
valla bu bancorcunun allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. yahudi olunca başınca her türlü karlı dalavere beklenir.
wings olayı bağladılar zaten bunlarda milletin parası boşa gitsin diye atmadık takla bırakmadılar götler.
bakalım bu ikinin başından neler çıkcak

Bence dalavare dönmez gibi duruyor ama çok tuhaf işlere gebe desek yeridir o yüzden dikkatli olunması lazım.

Adamların loguna bak hele hatasız kul olmaz derdidk hatasız logda olmuyormuş demek Cheesy

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
valla bu bancorcunun allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. yahudi olunca başınca her türlü karlı dalavere beklenir.
wings olayı bağladılar zaten bunlarda milletin parası boşa gitsin diye atmadık takla bırakmadılar götler.

Bence dalavare dönmez gibi duruyor ama çok tuhaf işlere gebe desek yeridir o yüzden dikkatli olunması lazım.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
5hafta ödülleri yarın yatırılcak 12-13 mesaj tamamlayın. Eth gelmiş tokenlerin arasına sanırım ilerde hodileri dönüştürebilecez direk.

herkese aynı anda yatırılmıyor ki, ne zaman girdiyseniz ona göre 1 haftalık periyotlarla yatıyor, benim döngüm ctesi oluyor mesela.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
5hafta ödülleri yarın yatırılcak 12-13 mesaj tamamlayın. Eth gelmiş tokenlerin arasına sanırım ilerde hodileri dönüştürebilecez direk.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
yatırım yapmadan önce ico sırasında ne kadar para toplandığını takip etmenizi öneririm.

%80 toplanınca gizli hard cap ortaya çıkacak.

hard cap dolmuş olsa dahi ico en az bir saat ile sınırlandırılmış. yani en az 1 saat sınırsız para toplanacak.

eğer bu 1 saat içinde normalin üstünde para toplarsa, yatırımcılarını sonradan üzebilir.

bat ico'sunu hatırlayın. eğer hard cap olmasaydı kimbilir kaç para toplanacaktı.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
birde bişey sorucam ico su 15 olucak diye yazılmıştı sitesinde girdim 12 görünüyor. ben mi yanlış hatırlıyorum.

bu ayın 12'sinde olacak. bu tarih bir kaç gün once açıklandı zaten.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
birde bişey sorucam ico su 15 olucak diye yazılmıştı sitesinde girdim 12 görünüyor. ben mi yanlış hatırlıyorum.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
büyük olasılıkla öyle direk kendi kullanıcı adreslerime eth göndericez sanırım ordan mı çekicekler ki
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
App sayfasında yeni eklemeler gelmiş bknz:

Çok iyi olmuş. Acaba Ico için mi açıldı ETH sekmesi ?
hero member
App sayfasında yeni eklemeler gelmiş bknz:

sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
Şu wingsi  ve borsadaki fiyatını gördükçe biriktirip passwordleri unuttuğum yumurtalar geliyor aklıma  Angry

Adamlar kendi Ico larını iyi yapamadılar . Bancor ve coindash in Icosununda içine yapmasalar bari .
sr. member
Activity: 392
güzel bir ico olacağını düşünüyorum. Sanırım bancorda sadece Türkler ve Ruslar var. icosunda yeni kimler gelecek.

bakalım bounty hunter savaşını kim kazanacak. Cheesy
adaletli bir şekilde hesaplama ve sayımlar yapılırsa bountylerde biz önde oluruz.

coininiz bol olsun. Smiley
hero member
Ciddi anlamda bu bounty manager çok boktan 6 meme göndermişim yok logları kontrol ettim 5 tane var 2 ret 2 onay 1 incelemede diyor. Onay verdiklerine de bakmayın 90 sheakspre vermiş . Bulunabilecek en saçma adamı bulmuşlar.
member
Activity: 64
Merit: 10
Şu wingsi  ve borsadaki fiyatını gördükçe biriktirip passwordleri unuttuğum yumurtalar geliyor aklıma  Angry
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Ico, 5 Gün sonra...

Bancor resmi sitesinde, ico zamanı gösterilecek bir akıllı sözleşme adresi var. bu konuyu tam anlamadım.Wings platformuyla ortaklık kuruyorsa, ico parası wings üzerinden toplanacak zandetiyordum. ama bancor resmi sitesinde bir eth adresi belirecek. Diğer ETH token icolarına girdiğimiz gibi bu akıllı sözleşme adresine eth göndererek katılım olacak gibi görünüyor.

Diğer yandan, Wings platformu hala alphadaydı, nasıl resmi ico düzenleyecekler diyordum. Biraz önce gördüm. https://wings.ai/ sitesinde bir geri sayım var. (16 Saat kalmış.)Sanırım alphalıktan çıkıyor Wings.

Olay yarın netleşir.

Bizi bilgilendirmeyi ihmal etme yanlış yatırımda bulunmayalım. Umarım myetherwalletten direk adamların walletine gönderme yöntemidir. En hızlısı o şekilde olur .
sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
uzun süredir takip ediyoruz. yüzümüzü güldürsün bu ico Grin
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Ico, 5 Gün sonra...

Bancor resmi sitesinde, ico zamanı gösterilecek bir akıllı sözleşme adresi var. bu konuyu tam anlamadım.Wings platformuyla ortaklık kuruyorsa, ico parası wings üzerinden toplanacak zandetiyordum. ama bancor resmi sitesinde bir eth adresi belirecek. Diğer ETH token icolarına girdiğimiz gibi bu akıllı sözleşme adresine eth göndererek katılım olacak gibi görünüyor.

Diğer yandan, Wings platformu hala alphadaydı, nasıl resmi ico düzenleyecekler diyordum. Biraz önce gördüm. https://wings.ai/ sitesinde bir geri sayım var. (16 Saat kalmış.)Sanırım alphalıktan çıkıyor Wings.

Olay yarın netleşir.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
20bin ether toplandığında ico başlamadan bitmişmi oluyor? ico 12 haziranda şuan önkayıtla alınıyor. 10bin etheri geçmiş hedef 20bin.
Hayır. 20k eth + icoda toplanan şeklinde olacak.

mesela hard cap, duyruldu. 200k ETH olarak... 180K ico sırasında toplandığında ico bitmiş olacak. Suisse'deki 20k eth üzerine eklenecek. (şöyle bir durumda var: eğer diyelim 10dk da hardcap'e ulaştı, ico hala bitmiyor... Enaz 1 Saat bağış almaya devam edecek.)

bu arada, küçük bir hesap yaptım. ico'da 100k eth toplanırsa, imza kampyanyasının ilk haftasında katılan bir sr. member en az 3eth'lik bancor token alabilecek gibi duruyor...(eğer yanlış hesaplamadıysam)

200k eth toplanırsa, 2x kadar...

bu hesap, ico ilkgün biterse tutar gibime geliyor... Uzun sürerse yeni katılımcılar gelcek ve stakelerin değerleri düşecek gibi duruyor...

Duruma göre çok hızlı bir şekilde yatırım alırsa mal varlığımı basarım bu icoya. Grin Ama ruslar yüzünden hevesim kalmadı bakalım ne olacak.
hero member
20bin ether toplandığında ico başlamadan bitmişmi oluyor? ico 12 haziranda şuan önkayıtla alınıyor. 10bin etheri geçmiş hedef 20bin.
Hayır. 20k eth + icoda toplanan şeklinde olacak.

mesela hard cap, duyruldu. 200k ETH olarak... 180K ico sırasında toplandığında ico bitmiş olacak. Suisse'deki 20k eth üzerine eklenecek. (şöyle bir durumda var: eğer diyelim 10dk da hardcap'e ulaştı, ico hala bitmiyor... Enaz 1 Saat bağış almaya devam edecek.)

bu arada, küçük bir hesap yaptım. ico'da 100k eth toplanırsa, imza kampyanyasının ilk haftasında katılan bir sr. member en az 3eth'lik bancor token alabilecek gibi duruyor...(eğer yanlış hesaplamadıysam)

200k eth toplanırsa, 2x kadar...

bu hesap, ico ilkgün biterse tutar gibime geliyor... Uzun sürerse yeni katılımcılar gelcek ve stakelerin değerleri düşecek gibi duruyor...

mesela 1000 BNCECO ne kadar getirir hocam 100k da 200k ?  2,5 katı mıydı mı bu BNCECO imzanın şeysinden ?
Pages:
Jump to: