Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 48. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 501
20bin ether toplandığında ico başlamadan bitmişmi oluyor? ico 12 haziranda şuan önkayıtla alınıyor. 10bin etheri geçmiş hedef 20bin.
Hayır. 20k eth + icoda toplanan şeklinde olacak.

mesela hard cap, duyruldu. 200k ETH olarak... 180K ico sırasında toplandığında ico bitmiş olacak. Suisse'deki 20k eth üzerine eklenecek. (şöyle bir durumda var: eğer diyelim 10dk da hardcap'e ulaştı, ico hala bitmiyor... Enaz 1 Saat bağış almaya devam edecek.)

bu arada, küçük bir hesap yaptım. ico'da 100k eth toplanırsa, imza kampyanyasının ilk haftasında katılan bir sr. member en az 3eth'lik bancor token alabilecek gibi duruyor...(eğer yanlış hesaplamadıysam)

200k eth toplanırsa, 2x kadar...

bu hesap, ico ilkgün biterse tutar gibime geliyor... Uzun sürerse yeni katılımcılar gelcek ve stakelerin değerleri düşecek gibi duruyor...
hero member
Activity: 882
Merit: 507
5 Hafta imza ödülleri yarın başlıyor sanırım. %62 olmuş sanırım.
sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Yarım saat imzaya girmeye uğraştım messengera bot gelmedi bir türlü millet 4. hafta ödüllerini almış inşallah geç kalmamışımdır.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
20bin ether toplandığında ico başlamadan bitmişmi oluyor? ico 12 haziranda şuan önkayıtla alınıyor. 10bin etheri geçmiş hedef 20bin.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Beyler ben yanlış yazmışım imza coinleri hodl evet. Benim aklımda bnc kalmış kusura bakmayın  Cheesy
Ekstra not: İco imza kampanyalarında şukadar bin dolar geldi şukadar bin dolar kazancaz $$$ tarzında yorumlar atmayın lütfen. İpini koparan liseli damlıyor sonra..
ikm
sr. member
Activity: 420
Son imzalarinizi iyi kullanın artik çok büyük projeler buradan imza kampanyası yapmazlar . içi sitelerine girerler sanirim
newbie
Activity: 29
Merit: 0
bu ico belli olmaz ama tahminen kaç gün sürer? 1 hafta felan sürme ihtimali var mı ?

en az 1 saat, en fazla 14 gün sürecekmiş.

öyleyse ya 1 saat sürecek, ya da 14 gün.

kişisel tahminim 1 saat süreceği yönünde. çünkü bir ico'nun çok hızlı bitmesi aynı zamanda piyasaya göz dağı oluyor ve borsaya girdiklerinde kazandırmaya devam ediyorlar.

tüh kacıracaz anlaşılan Smiley 17 'sinden önce elime nakit geçmeyecek..

başka tavsiye edebileceğiniz proje var mı acep ico icin
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
bu ico belli olmaz ama tahminen kaç gün sürer? 1 hafta felan sürme ihtimali var mı ?

en az 1 saat, en fazla 14 gün sürecekmiş.

öyleyse ya 1 saat sürecek, ya da 14 gün.

kişisel tahminim 1 saat süreceği yönünde. çünkü bir ico'nun çok hızlı bitmesi aynı zamanda piyasaya göz dağı oluyor ve borsaya girdiklerinde kazandırmaya devam ediyorlar.

newbie
Activity: 29
Merit: 0
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Ben de girdim bunun imzasina, zaten girilecek bir bu kalmis. Content creation bountylerin supply'i ucmus gitmis. Uc hafta daha alirsam 390 hodl alacagim, insallah cok para toplar da girdigimize deger. Zaten pek aktif imza kalmadi bu aralar.

bu ay benim imza boş gececek sanirim. kafayi yicem yani en son mobilgo ya girdim onun icosu bitti dağitimi yapilacak inşallah daha hala yapilmadi 3.haftaya girdik geçen stakeler hesaplanmiş tam hesapladigim gibi 900 küsür mgo token vercekler. 1 mgo token şuan ico fiyatindan 0.76 cent. kazançli olacak gibi mobilgo. sonra dedim bitcad'a gireyim onlarda scam cikti sonra bancor'a geçmek niyeyse zulüm geldi siteye gir bilmem ne yap yöneticiye mesaj at sonra stakelerin verildiği farkli bi coin olsun sonra onu çevir bancora vs uğraşamam diye bende monaco ya girdim Smiley monaco da iyi para topladi bi kac gerçi bunda da scam duyumu aldik ama umarım scam cikmaz.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Ben de girdim bunun imzasina, zaten girilecek bir bu kalmis. Content creation bountylerin supply'i ucmus gitmis. Uc hafta daha alirsam 390 hodl alacagim, insallah cok para toplar da girdigimize deger. Zaten pek aktif imza kalmadi bu aralar.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
arkadaslar aldıgınız tokenler bancor değil. Büyük ihtimalle söyle olacak yüzdeler belli toplam dağıttıkları token eblli olacak örneğin imzaya 1000 bancor düştü diyelim kac token dağıtılmış toplam 5000 diyelim 100/5000 yapacaklar 1 token fiyatı ortaya cıkacak. sonra diyeceklerki 1 imza tokenı 0,02 bancor. sonra o tokenları bu şekilde bancora cevireceksiniz.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
ki imza direk çevrilecek olsa şimdi buraya üşüşürlerdi moruk ne kafar full member senior varsa Cheesy
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Imzadan gelenler direkt bnc. Zuklar sekspirler memeler farkli hesaplanir cunku peynir ekmek gibi dagityorlar hergun  Grin

bu bilgi doğru mi,hiç duymamıştım, öyleyse yaşadık,ama hiç sanmıyorum

Bu hesaba göre 8 hafta imza tutan Senior üzeri 800 BNC alır. Ethereum bounty dağıtımları sırasında 300 dolara çıktı desek 2400 USD. Hangi çılgın ico vermiş bu parayı imzacısına ? Smiley Zor görünüyor...

Yok yav, imza da işte başka bir token. Bounty bitiminde  bancora çevireceksiniz. Zaten bence iş yapacak tek token imza tokeni bu saatten sonra, diğerlerinin supply uçmuş.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Imzadan gelenler direkt bnc. Zuklar sekspirler memeler farkli hesaplanir cunku peynir ekmek gibi dagityorlar hergun  Grin

Bu hesaba göre 8 hafta imza tutan Senior üzeri 800 BNC alır. Ethereum bounty dağıtımları sırasında 300 dolara çıktı desek 2400 USD. Hangi çılgın ico vermiş bu parayı imzacısına ? Smiley Zor görünüyor...
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

sr. member
Activity: 415
Imzadan gelenler direkt bnc. Zuklar sekspirler memeler farkli hesaplanir cunku peynir ekmek gibi dagityorlar hergun  Grin
bende imzada 400 hodls birikti. bancor yazmıyor.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
sr. member
Activity: 415
100bnc : 1eth cok iyi rakam avcilar icin Smiley

İco sonuna kadar 1000 Bnc alırız sanırım şu anda 400 bnc var ruslar yine kaymağı yedi arkadaş.5000 bnc'de onlar alır yok bugdur yok blogdur yok memedir falan filan giderler.2 aydır bu projedeyiz adamlar geldi bizi solladı arkadaş.
benim bildiğim onlar stakeler. bancor değil.farklı hesaplanacak bu imzadan aldıklarımızda Huh
Pages:
Jump to: