Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 49. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 882
Merit: 507
100bnc : 1eth cok iyi rakam avcilar icin Smiley

İco sonuna kadar 1000 Bnc alırız sanırım şu anda 400 bnc var ruslar yine kaymağı yedi arkadaş.5000 bnc'de onlar alır yok bugdur yok blogdur yok memedir falan filan giderler.2 aydır bu projedeyiz adamlar geldi bizi solladı arkadaş.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
100bnc : 1eth cok iyi rakam avcilar icin Smiley
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
kaç ethereum toplanır bu icoda? belge isteyen sitede şimdiden 10.000eth toplanmış
hero member
Activity: 742
Merit: 501
arkadaşlar bu işlerde cok yeniyim de bir sorum olacak

1 bnc 2.45 $ fean yazmış bir arkadaş. ico daki bir proje icin cok ucuk değil mi??

Şu anki ETH kuruna göre 2.49$. Yarın ETH 450 dolar olsa 4.5$. Şu dönemde ETH' ye sabitlenmiş tüm ico'ların sonu belirsizlik zannımca. Dolara sabitleseler tamam. O da fiat ile satın alma gerektireceği için hayal. Gerçi onu da yaptılar ama ahiret sorusu gibi soru soruyorlar.

Uçuk olmasına uçuk ama proje güzel. Katlayabilir.

hocam peki bu coinler borsaya girdiğinde 0.00001$ gibi çok dip fiyatlarla başlamıyor mu?  su an cok popüler coinlerin ilk zamanlarina baktığımda böyle çok az fiyatlar.

ico fiyatının mantıken daha da az olması gerekmiyor mu? yoksa en az su anki kurla 2.5 $ ile mi girecek borsaya da?  mümkün mu böyle birşey

cok acemiyim  sacma gelebilir kusura bakmayın Smiley

sen, Üçgün önce 5tl ye aldığın bir malı, 50kuruştan verirmisin?

tabi bu tip durumlar kriptopara dünyasında çokça olmuştur. Ya proje sarpa sarmıştır,proje ilerlemiyordur, fiyat çakılır sende umudunu kaybedersin satarsın. Veya acil paraya ihtiyacın vardır, o anda da bump yapılmıştır, satmak zorunda kalırsın.

ico fiyatının yüksek olup/olmamasının bir bağlayıcılığı yok. Gnosis tanesini 30$ dan sattı millete, şimdi 250 küsur dolar.(polo etkisi söz konusu bunda). ico'da düşükten başlayan kimi coinler yerinde de sayabilir. proje atıl kalmıştır...

Ama ico fiyatı düşük olduğunda(fiyatı,centlerle ifade edildiğinde) 5x 10x 50x yapma durumu psikolojik olarak daha kolay oluyor gibime geliyor.
newbie
Activity: 29
Merit: 0

1 bnc 2.45 $ fean yazmış bir arkadaş. ico daki bir proje icin cok ucuk değil mi??

Şu anki ETH kuruna göre 2.49$. Yarın ETH 450 dolar olsa 4.5$. Şu dönemde ETH' ye sabitlenmiş tüm ico'ların sonu belirsizlik zannımca. Dolara sabitleseler tamam. O da fiat ile satın alma gerektireceği için hayal. Gerçi onu da yaptılar ama ahiret sorusu gibi soru soruyorlar.

hocam peki bu coinler borsaya girdiğinde 0.00001$ gibi çok dip fiyatlarla başlamıyor mu?  su an cok popüler coinlerin ilk zamanlarina baktığımda böyle çok az fiyatlar.

ico fiyatının mantıken daha da az olması gerekmiyor mu? yoksa en az su anki kurla 2.5 $ ile mi girecek borsaya da?  mümkün mu böyle birşey

cok acemiyim  sacma gelebilir kusura bakmayın Smiley
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]

valla kendi kendime liste yapicam evde bir gün bunu ciddi ciddi deneyecegim. sanki bi icoya yatirim yapmiş gibi belli bi miktar btc yi diğer kullandigim tüm adreslerden ayri bitcoin cüzdanina yatirim yapar gibi aticam sonra bekleyecegim 1 ay sonra da bakarim ne olmuş kardamiyim zarardamiyim. geçtigimiz 2 3 ayda hangi  ico ya girsem sonrasında hep btc veya eth farkindan  daha ciktigimda zaten icodan %50 zararda oluyordum. en son şimdi mobilgoya girdim 2 btc attim o zaman 1300 usd seviyesindeydi şimdi  2 kati oldu. elime ne geçicek bilmiyorum proje tutacak mi katlarmi düşermi onuda bilmiyorum.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
10 ETH atacağım 1000 tane BNC'm mi olacak . Bonus yokmu hiç . Tam bir gizem bu ico.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003

newbie
Activity: 29
Merit: 0

hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Hadi bakalım şu bug kısmından kazandığım 1000 tokenden umutluyum diğerlerinden pek umutlu değilim Cheesy
hero member
kafama takılan toplanan eth i neden gizli tutuyorlar ? millet ne kadar toplandıgı nasıl bılcek ? bence sacma olmus ne kadar toplandıgını gostermemek

Bu sistemi Aragon (ANT)'da yapmıştı. Cosmos (ATOM)'da yapmıştı. Gizli bir üst sınır belirliyorlar. Üst sınıra yaklaştıkça(belirli bir seviyede) sınırın ne olduğunu duyuruyorlar.

Bunun amacı, ICO katılımcılarının katılımını hızlandırmak için yapıyorlar. Toplanacak para bir anda toplansın diye. Yani sen yatırım yaparken, şuan nekadar para toplanmış göremiyorsun. Hemen biter ve kaçırabilirim korkusu oluşsun diye yapıyorlar.(Katılmak isteyipte, toplanan paraya göre hareket edecekler için)

Ama bancor icosunda 1 SAAT güvenli alan. Üst sınıra ulaşılsa bile, 1 SAAT'ten erken sürede ICO tamamlanmayacak.

Şu güncel haber bu sayfada da olsun, arka sayfada kaldı...

Ico detayları biraz önce açıklanmış.

* %50 token, ico katılımcılarına

* %20 ortaklarına (bunlar sanırım; Status.im, Qoin, Enterprise Ethereum Alliance, wings vs...)

* %20 bancor vakfın uzun vadeli işletme bütçesine

* %10 bancor ekibine

ayrılmış.

Sabit bir fiyat belirlenmiş. 1 BNC = 0.01ETH şeklinde satılacakmış. (100 BNC = 1ETH) (Chronobank gibi olmuş bu durum)

Bancor icosuna eth gönderdiğiniz anda, yukarıdaki orana göre bnc tokenleriniz anında adresinize geçecekmiş. Ama tokenler kilitli kalacak. kilit, ico bittikten sonraki 7 gün sonra açılacakmış.

Gizli bir Üst sınır olacakmış. Gizli olan üst sınıra %80 yaklaşıldığında, toplanan eth'ler görünür kılınacakmış.

üst sınır tamamlanırsa ico bitecek,(Diyelimki, ilk 5dk da ulaşıldı. ico hemen bitmiyor. ICO EN AZ 1 saat sürecek) normal şartlarda ico 14 Gün sürecekmiş.

hero member
Merit: 502
kafama takılan toplanan eth i neden gizli tutuyorlar ? millet ne kadar toplandıgı nasıl bılcek ? bence sacma olmus ne kadar toplandıgını gostermemek
hero member

Token Dağılımı: (Soldaki grafik)

Toplanan paralar nerelerde kullanılacak: (Sağdaki grafik)

hero member
Merit: 502
1 bnc = 2,45 dolar masallah .hayırlısı bakalımm
hero member
Ico detayları biraz önce açıklanmış.

* %50 token, ico katılımcılarına

* %20 ortaklarına (bunlar sanırım; Status.im, Qoin, Enterprise Ethereum Alliance, wings vs...)

* %20 bancor vakfın uzun vadeli işletme bütçesine

* %10 bancor ekibine

ayrılmış.

Sabit bir fiyat belirlenmiş. 1 BNC = 0.01ETH şeklinde satılacakmış. (100 BNC = 1ETH) (Chronobank gibi olmuş bu durum)

Bancor icosuna eth gönderdiğiniz anda, yukarıdaki orana göre bnc tokenleriniz anında adresinize geçecekmiş. Ama tokenler kilitli kalacak. kilit, ico bittikten sonraki 7 gün sonra açılacakmış.

Gizli bir Üst sınır olacakmış. Gizli olan üst sınıra %80 yaklaşıldığında, toplanan eth'ler görünür kılınacakmış.

üst sınır tamamlanırsa ico bitecek,(Diyelimki, ilk 5dk da ulaşıldı. ico hemen bitmiyor. ICO EN AZ 1 saat sürecek) normal şartlarda ico 14 Gün sürecekmiş.

sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Wings i kullanacak ise ben girmem bu ico ya 30 ETH biriktirmiştim ama wings i duyunca param bancor a nasip değilmiş . cofound.it ve sonm a girerim daha iyi. Ben ana forumda üst limit göremedim ayriyetten . Sanki limitsiz olacak.
hero member
Haber yaramış wings uçmus fiyatı 1 doları görecek heralde.
Bu arada bunun imzasına bir haftalık girip çıkabiliyor muyuz?
öyleydi. haftalık veriliyor stakeler. app.bancor.network sitesinden başvurun, "bounty manager" cevap vermesi lazım.O zaman onaylanmış sayılıyorsunuz.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Haber yaramış wings uçmus fiyatı 1 doları görecek heralde.
Bu arada bunun imzasına bir haftalık girip çıkabiliyor muyuz?
hero member
Kimi ico sitelerde 12 si yazıyor kiminde 15 bi kafa karısıklıgı var galiba, birazda coin marketin durumuna göre baslatcaklar sanırım. Twiterı kontrol edince simdi gordum dün acıklanmıs arkadaslar ico 12 sinde olacakmıs

bancor sitesindeki geri sayıma bakınız.

önsatışı gayet iyi üst limiti açıklandımı . sanki bir ara limit olmucak gibi bişey gördüydüm durumu nasıl şunda

üst limit gibi ico detaylarını henüz ben görmedim,açıklanmadı sanırım.bilgi gelince buradan paylaşırım. Üst limit olacak, slack grubunda yetkili söylemişti.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
önsatışı gayet iyi üst limiti açıklandımı . sanki bir ara limit olmucak gibi bişey gördüydüm durumu nasıl şunda
Pages:
Jump to: