Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 51. (Read 74375 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
ico tarihi biraz önce açıklandı.

* 12 Haziran 2017 Türkiye Saatiyle 13:00'te başlayacak.

* ICO detayları, 5-6 Haziranda açıklanacak.

tarih iyi değil. bi yazalım ana başlıktada değiştirsinler

Bence stratejik bir tarih olmuş . Çünkü ayın 15 inde SONM var . Onun önüne geçmiş oldular bu sayede . Ben SONM da olduğum için kötü olmuş.

ben sonm incelemedim. o kadar büyük mü? bi bakalım.

ay sonuna koysalardı şunu. bi hafta önceden tarihmi açıklanır. bizimde planımız var. gece gece sinirlendim.
ana konuda dedim. değiştirsinler.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain

Bence stratejik bir tarih olmuş . Çünkü ayın 15 inde SONM var . Onun önüne geçmiş oldular bu sayede . Ben SONM da olduğum için kötü olmuş.
full member

hero member
Activity: 742
Merit: 501

sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Ben biraktim bununla ugrasmayi. Ozellikle Ruslara makale ve Memelerde acayip peskes cektiler. Boktan sitelerde kisacak Rusca yazilar tam odul alirken bizim uzun uzadiya yazdigimiz yazilara mumkun olan en az odul veriliyor. Adamin meme generatorda hazirladigi memelere ise bizim en az bir saat ugrasarak yazdigimiz makaleden daha cok odul veriliyor.
hero member
Activity: 658
Imzasina cok yuklenen olmadi toplam kac kisi var bilmiorum ama sNirim max 100 kisi falan. Beklenmedik guzel rakamlar bountyden gelebilir. Bancor sin donemin akli basinda icolarindan biri.ico sonuna dogru girilebilir

Ben facebook ile twitter' kampanyasına girmiştim .Umarım imzalar dediğiniz gibi olur şu anda imza da olan 451 olarak gözüküyor ama adam app.bancor.network "joined" butonuna basanların sayısı olabilir.

msj ları kontrol ediliyorsa mesele değil artık okadar savsaklandı ki msj tamamlayamayanlar oldukça fazladır.
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Imzasina cok yuklenen olmadi toplam kac kisi var bilmiorum ama sNirim max 100 kisi falan. Beklenmedik guzel rakamlar bountyden gelebilir. Bancor sin donemin akli basinda icolarindan biri.ico sonuna dogru girilebilir

Ben facebook ile twitter' kampanyasına girmiştim .Umarım imzalar dediğiniz gibi olur şu anda imza da olan 451 olarak gözüküyor ama adam app.bancor.network "joined" butonuna basanların sayısı olabilir.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
walla ımza hesaplamalarında ınşallah meme dekı gıbı ruslara kıyak geçmezler inşallah.Bende gırmeyı dusunuyordum ama dıger postlardan mıdem bulandı gırmedım,giren arkadaşlarında haklarını yemezler inşallah.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bancor takımı nabza göre şerbet derdinde gibi. Sınırlı bir dağıtım açıp performansı test ediyorlar. Mevcut ico dağıtımında istemedikleri tek bilgi anne kızlık soyadı kalmış. Bu kimlik doğrulama şartlarıyla bu zorlukta Bancor nasıl bir hızla dağılacak ona bakarak reklam ve bounty politikalarını şekillendirme mantığında olabilirler. Asıl ico daha gecikecek gibi.
full member
Activity: 252
Merit: 105
Şuan hiç birşey belli değil. ico sonunda toplanacak paraya göre belli olacak.

ICO tarihi hala belirlenmedi.

Tamamdır teşekkür ettim hocam
full member
Resmi olmayan kayıtlara göre ;

https://www.coinschedule.com/
https://tokenmarket.net/blockchain/ethereum/assets/bancor-network/

Bu 2 sitedede 15 haziranda  Ico başlayacağını söylüyorlar.

tarih belirlesede bizde ona göre pozisyonumuzu alsak. tezosta erteledi, haziran diyor ama tarih yok. önceden tarih verip sonra böyle yapmak iyi değil.
hero member
Activity: 518
Sıkıldım bu bankordan artık yeni imza arıyorum mümkünse rus iştiraki olmayan,resmen ikinci sınıf insan muamelesi gördük işe bak anasını satıyım...

vay kuzen sen yaşıyon mu ya Cheesy
bizimkinede yaşamak denirse  Grin

yaa bırak allahsen Cheesy

Hocam sizleri bir çay içmeye davet ediyorum  forumdan hal hatırmı sorulur be Cheesy

aslında fena olmaz görüşemz olduk kuzenimle geyik yapmamak cansıkıyor bu piyasada Smiley
hero member
Şuan hiç birşey belli değil. ico sonunda toplanacak paraya göre belli olacak.

ICO tarihi hala belirlenmedi.
full member
Activity: 252
Merit: 105
Bancor ne kadar ödeme yapıyor? Ne kadar kazanıyorsunuz beyler
hero member
https://www.bitcoinsuisse.ch/bancor/

Yatırım yapan azmı yoksa bu bir gösterge değilmidir arkadaşlar.

ön satış kısmını bu ico bu yüzden ertelemiş olmaları ihtimali mi acaba ?

suisse'den yatırım yapmak için birçok belge istiyorlar, o yüzden yavaş ilerliyor olabilir. ertelemenin bununla alakası yoktur.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Sıkıldım bu bankordan artık yeni imza arıyorum mümkünse rus iştiraki olmayan,resmen ikinci sınıf insan muamelesi gördük işe bak anasını satıyım...

Hocam sizleri bir çay içmeye davet ediyorum  forumdan hal hatırmı sorulur be Cheesy
hero member

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007

hero member

Pages:
Jump to: