Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 52. (Read 74375 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Sıkıldım bu bankordan artık yeni imza arıyorum mümkünse rus iştiraki olmayan,resmen ikinci sınıf insan muamelesi gördük işe bak anasını satıyım...
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
15 haziranla ilgili anakonuda da birkaç spekülasyon dönüyordu, zaten daha da geciktirmezler benim fikrim.

Bounty Manager var ona sorabilirsiniz olmadı bakalım ne cevap verebilecek? Bencede çok fazla gecikme olmaması için 15 haziranda yapmaları lazım.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
15 haziranla ilgili anakonuda da birkaç spekülasyon dönüyordu, zaten daha da geciktirmezler benim fikrim.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Resmi olmayan kayıtlara göre ;

https://www.coinschedule.com/
https://tokenmarket.net/blockchain/ethereum/assets/bancor-network/

Bu 2 sitedede 15 haziranda  Ico başlayacağını söylüyorlar.

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
https://www.bitcoinsuisse.ch/bancor/

Yatırım yapan azmı yoksa bu bir gösterge değilmidir arkadaşlar.

evet gosterge ve yatırım yapan az,bu kadar reklama karsı az yatırım almışlar şu an için ama ılerleyen gunlerde artacaktır
sr. member
Activity: 434

ön satış kısmını bu ico bu yüzden ertelemiş olmaları ihtimali mi acaba ?
legendary
FROSTING

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
imza kampanyası ico sonuna kadar mı devam edecek? waves e girdim bugün ama bunun da iyi bir getirisi olabileceğini düşündüm icoyu takip edince. şu noktada imzaya girilir mi sizce?

Waves' de kalmanızı tavsiye ederim. Full Member olarak aylık 300-400 TL arası getiri sağlayabilirsiniz. Bunun Bancor Hodl'larıyla tamamlanabileceğini sanmıyorum.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
imza kampanyası ico sonuna kadar mı devam edecek? waves e girdim bugün ama bunun da iyi bir getirisi olabileceğini düşündüm icoyu takip edince. şu noktada imzaya girilir mi sizce?
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
İco tarihi belli oldumu bountysinin tadı iyice kaçtı artık kimse blog yazmıyor çünkü blog ödüllerini yalan ettiler memelere telegram stickerlara blog ödülünün 4 5 kat daha fazlasını verdiler ruslara alın kardeşim afiyet olsun diye servis ettiler.

Memes ve telegram stickerlardan ruslar zengin oldu zaten ( Vlad var birde Vlad memo var) . Arkada arkadasına ödül verilmiş .

Ico tarihi belli olmadımı daha takip eden varmı ?

meme ve telegram olayının coinini ayrısalardı zaten elinizde mevcut sistem var bu bounty için ayrı bir coin üretip ona göre bonus dağtısalardı daha iyidi koca blog yazanlar sikik  resim yapıp gönderenlerle aynı oldu hele ilk başta gönderenler aman aman deli aldılar zaten bol keseden  Cheesy

Hayır birde adam akıllı dağıtsalar resmen yandakçılarına basıyorlar tokenleri
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
İco tarihi belli oldumu bountysinin tadı iyice kaçtı artık kimse blog yazmıyor çünkü blog ödüllerini yalan ettiler memelere telegram stickerlara blog ödülünün 4 5 kat daha fazlasını verdiler ruslara alın kardeşim afiyet olsun diye servis ettiler.

Memes ve telegram stickerlardan ruslar zengin oldu zaten ( Vlad var birde Vlad memo var) . Arkada arkadasına ödül verilmiş .

meme ve telegram olayının coinini ayrısalardı zaten elinizde mevcut sistem var bu bounty için ayrı bir coin üretip ona göre bonus dağtısalardı daha iyidi koca blog yazanlar sikik  resim yapıp gönderenlerle aynı oldu hele ilk başta gönderenler aman aman deli aldılar zaten bol keseden  Cheesy
legendary
FROSTING

full member
Activity: 196
Merit: 100
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Facebook hesabı yeni olup bounty alabilen var mı? Facebook hesabı en az 1 yıllık olmalı gibi bir cümle gördüm.

Edit: Bu arada şöyle bir şey dikkatimi çekti facebooka doğru düzgün post atmıyorlar. Twitter da en kötü 2-3 güne bir tweet atmışlar ama facebookta mayıs ayında sadece 2 post atılmış. Zaten twitterla alakalı retweete şu kadar beğeniye şu kadar diye yazarken facebookla alakalı bir şey yazmıyor sadece facebook hesabını beğeniye yazıyor, facebooku sallamıyorlar anlaşılan pek ekmek çıkmaz buradan.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
sosyal medyasına uye oldum arkadaşlar bounty ne zamana kadar devam edecek acaba
haftalık twt ve rt lerı bıldırdım
apı kullanmıslar ama bırde neden tek tek lınklerı eklemek zorunda bırakmıslar bızı anlamadım
gordugum en guzel sosyal medya bounty işi minexcoınde adamlar hıc ugrastırmıyor begen paylaş olsun bıtsın bunlar neden tek tek lınkletıyorlar
Malesef, bunda tek tek linkleri girmemiz gerekiyor... Belki çoklu üyeliklerle kampanyaya girenleri bezdirmek, uzak tutmak için olabilir...

https://www.bitcoinsuisse.ch/bancor/ toplanan eth %15 olmuş.

sr. member
Activity: 322
sosyal medyasına uye oldum arkadaşlar bounty ne zamana kadar devam edecek acaba
haftalık twt ve rt lerı bıldırdım
apı kullanmıslar ama bırde neden tek tek lınklerı eklemek zorunda bırakmıslar bızı anlamadım
gordugum en guzel sosyal medya bounty işi minexcoınde adamlar hıc ugrastırmıyor begen paylaş olsun bıtsın bunlar neden tek tek lınkletıyorlar
sr. member
Activity: 532
bunlar wings gibi olacak heralde erteleye erteleye bıkmadılar ne zaman çıkacak bakalım.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
-Ana konularında resmi olarak bitcoinsuisse'yi duyurdular.
-Uzun bir FAQ dosyası hazırladılar.
-ICO tarihi hala duyurulmadı.
-Kimi güncellemeler yaptılar.
-İmzaların 4.hafta döngüsü geldi,eksikleriniz tamamlayın (12)

Bu hafta-içi resmi olarak tarihi ve hard cap'i duyurmalarını bekliyorum.

Ön satış için 20k ETH limit mi koymuşlar . Ico için limit belli olmadı değilmi ?
Yok, belli değil henüz. bitcoinsuisse'de fiat parayla (genel olarak) yatırım yapmak isteyenler için aslında.

Banka gibi belge istiyor. Kim verir bu kadar belgeyi bilgiyi ? Eksik kalsın fiat ile alınma faslı. İşimiz olmaz bizim.

aynısı maçpolda da yapmışlar avantajı varmıki anamızın kızlık soy adına kadar isticekler nerdeyse. bu kadar bişey istiyorlarsa hatırı sayılır avantaj vermesi gerek yoksa ico gir daha iyi.
tek avantajı ico göndermeme gibi ihtimalin kalmaz direk eline gelir.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003

Ön satış için 20k ETH limit mi koymuşlar . Ico için limit belli olmadı değilmi ?
Yok, belli değil henüz. bitcoinsuisse'de fiat parayla (genel olarak) yatırım yapmak isteyenler için aslında.

Banka gibi belge istiyor. Kim verir bu kadar belgeyi bilgiyi ? Eksik kalsın fiat ile alınma faslı. İşimiz olmaz bizim.
hero member
Activity: 742
Merit: 501

Pages:
Jump to: