Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 54. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
biraz geç oldu ama bizde girdik bakalım

Eski avatarı kullanıyorsunuz . Siyah arka fonlu beyaz yazı avatar doğru olan değilmi .
hero member
Activity: 698
Merit: 506
biraz geç oldu ama bizde girdik bakalım
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Benim akılıma birşey takıldı arkadaşlar . Şimdi haftalık ödemelerimiz ( imza ) direk hesabımıza yatıyor . Çok güzel buraya kadar . Ama bunların private keylerini bize vermeyeceklermi.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Messenger ile giriş nasıl yapacağım 10-15 defa deniyorum olmuyor arkadaşlar. İsin bir sırrı varmı giriş için .
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Ben de bir kaç tasarım yapmıştım 150 şeks vermişler. Dilenciye sadaka verir gibi. Başka memleketten adamlara saçtılar bol keseden 500-750, baktılar şeks tükeniyor - oralarını buralarını sallamaya başladılar. Allahtan imza ödüllerine ses çıkartmıyorlar fekat ico tamamlandığında da elimize saçma sapan bir rakam geçecek diye kuşkulanmıyorum değil.

Taraflı davranıyor olmaları itici geliyor. Hayırlısı olsun bakalım.

Bu haftanında imza ödülünü aldıktan sonra çıkacağım ufakdan birikenlerle yetineceğim artık ciddi anlamda bir amatörlük var .
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Ben de bir kaç tasarım yapmıştım 150 şeks vermişler. Dilenciye sadaka verir gibi. Başka memleketten adamlara saçtılar bol keseden 500-750, baktılar şeks tükeniyor - oralarını buralarını sallamaya başladılar. Allahtan imza ödüllerine ses çıkartmıyorlar fekat ico tamamlandığında da elimize saçma sapan bir rakam geçecek diye kuşkulanmıyorum değil.

Taraflı davranıyor olmaları itici geliyor. Hayırlısı olsun bakalım.
hero member
Resmi olarak bir açıklama var mı bilmiyorum ama bugün bu memeleri gezerken bounty managerin yazdığı dikkatimi çekti.

Boş işti zaten uğraşmıcam artık. İco tarihi geri çekildiği için 30 mayıslı memeler kabul edilmicekmiş. Atı alan üsküdarı geçti alanlar aldı çoktan.

Bu konuda katılıyorum hocam. Misal bu ico detayları 15 mayısda açıklanacak diye bilgi vardı açıklanmamıştı şöyle bir meme yapmıştım buradaki karakter gezegenin patlamasına 5 dakika var demişti ve gezegenin patlaması için bayağı bir bölüm geçmişti. Buna iğneleme yapmıştım. Neymi 15 mayıs geçti diye bu memeyi kabul etmiyoruz demişti Cheesy

hero member
Activity: 882
Merit: 507
Resmi olarak bir açıklama var mı bilmiyorum ama bugün bu memeleri gezerken bounty managerin yazdığı dikkatimi çekti.

Boş işti zaten uğraşmıcam artık. İco tarihi geri çekildiği için 30 mayıslı memeler kabul edilmicekmiş. Atı alan üsküdarı geçti alanlar aldı çoktan.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256

bancor ico tarihi biraz geri çekilmiş, o yüzden 30 mayısla ilgili memeler geçerli değilmiş artık sanırım. öyle bişey anladım ben.
hero member

hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bu diğer herşeyde tamamda bu memelere çok fazla veriyorlar aq bu rusların topuna evlerine ateşler düşsün benden sonra yapanlar benden önce alıyor. Adamlar kendi topluluklarına öncelik davranıyorlar. Rusların amacı biz sonradanda girsek daha fazla stake alacaz ee bankorda şimdi normal olarak peşin dağıtım yapıyor.

Onların işine geldi bir kaç kişiyi izledimde burmik denen adam memeden yardırdı gidiyor The1arty var buda işi sürükleyenler arasında dikkat edin aynı gün 1 tane gönderilcek ama bunlar iki iki yolluyorlar. Bounty manager şike yapıyorsun dedim bakalım ne diyecek.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
3-4gün içinde ico detayları artık açıklanır.. Belki bugün

https://www.bitcoinsuisse.ch/bancor/ kendini hazırlamış, 20bin ETH'yi bu kurum toplayacak,gerisini bancor çekirdek ekibi... ICO üst limitli olacağı için bence matchpool gibi erken bitecektir. (üst sınırı astronomik bir rakam yapmazlarsa). 15gün önce ICo için biraz ETH ayırın ,şimdiden hazırlayın diyordum, kendim alamadım ETH Smiley bir anda fırladı 200$'a. Bu fiyattan nasıl alacağız bilmiyorum artık....

BTC ile de ICO'ya katılım imkanı tanırlarsa, BTC ile girilir... ama ethereum asseti olduğu için BTC zor...
hero member
Activity: 700
Merit: 553
hero member
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
bu bounty app üzerinde otomasyon olayının bize tek faydası tokenleri peşin alıyoruz bounty sonrası dağıtım için uğraşmayacağız en azından.
ruslar genelde sonradan giriyor ama ilk girenlerin 4 5 katı yardırıyor spamcı ipneler ve icoların çoğu rus tabanlı olduğu için adamlar kendi milletini destekliyor.
hero member

https://www.bitcoinsuisse.ch/bancor/

Bitcoin Suisse ile anlaşmışlar sanırım, belli bir miktar BNC buradan satılacak, 20’000 ETH'ye kadar...

e bu suisse'ye genelde %5-10 atilir. kac bin ether toplamayi planliyor bu abiler ki?

Matchpool'da satılık toplam 60milyon tokenin, 15milyonunu bu kuruluş yapmıştı/üslenmişti. yani %15'ini...

Bancor'da 20k eth yi üslenmiş. Matchpool oranıyla düşünürsek, 80k eth toplam o da; 6k btc(15milyon $)

Undecided valla bilmiyorum, hesap yanlış olabilir,

bu arada, üst sınır olacak sanırım icoda...

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

Bitcoin Suisse ile anlaşmışlar sanırım, belli bir miktar BNC buradan satılacak, 20’000 ETH'ye kadar...

e bu suisse'ye genelde %5-10 atilir. kac bin ether toplamayi planliyor bu abiler ki?
hero member

hero member
ico detayları açıklansın da, boşunamı uğraştık göreceğiz. Bana kalırsa ICOsu güzel geçecek.

Haydi hayırlısı demek lazım şu 20 sayfayı dolduranların kesesini doldursunlarda ne kadar uğraştırırlarsa uğraştırsınlar Cheesy

valla bounty uygulamaları tam bir zülum, sıkıldım açıkçası haftalık takip et, yok twitterı faceyi yaz, yok imza parası yattımı diye kontrol et, şu işi tam otomatik yapan bir sürü proje var, tam angarya,

Valla o konuda haklısınız hocam ama kendimizi de şöyle avutmamız daha iyi mi ne ? Cefası büyük olanın Sefasıda büyük olur Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 502
ruslar kadar ac gozlu mıllet var mı bu forumda ya Cheesy ne belescı ınsan cıktılar mk ıpnelerı Cheesy
Pages:
Jump to: