Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 53. (Read 74375 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Ön satış için 20k ETH limit mi koymuşlar . Ico için limit belli olmadı değilmi ?
sr. member
Activity: 784
Merit: 425

burdaki dağıtılanla kendilerinini birleştirerek mi verecekler acaba matchpool daki gibi bir anda çok satılmış edası yaşatmıştı bana Cheesy
ikisnin başında yahudi var aynı taktikleri kullıyorlar.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
30 da olması lazım ico yarın yani ... en azında  öyle hatırlıyorum duyurusu olunca beyinsi açıklama yapar burda

30da değil İco tarihi ertelendi benim anladığım kadarıyla Sonm ile aynı gün olacak. 15 haziranda yapılır bence ama bir açıklama yok sadece tahmin.

Sonm gayet kaliteli ve sorumluluk sahibi insanların bir araya gelmesiyle oluşmuş bir ekibe sahip. Bancor ekibi bence tarihleri tekrar gözden geçirmeli ve belki 'Sonm sonum olur' diyebilmeliler.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
30 da olması lazım ico yarın yani ... en azında  öyle hatırlıyorum duyurusu olunca beyinsi açıklama yapar burda

30da değil İco tarihi ertelendi benim anladığım kadarıyla Sonm ile aynı gün olacak. 15 haziranda yapılır bence ama bir açıklama yok sadece tahmin.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Telegramdan yaptıkları açıklama Ana konuda birisi yazmış güvenlik önlemleri için Consensys ile bir anlaşma yapmışlar bla bla bla tabi yersen Cheesy

Guy of Bancor, [28.05.17 22:26]

Hi everyone, we hoped to publish terms by end of this weekend but will need some more time, and for good reason! We've signed a deal with Consensys to undergo a final security audit of our smart contracts and crowdsale mechanics, and we want to let this fully play out to ensure we are running the most air tight process possible. And for those of you concerned re: timing, we hear you loud and clear and are working on a feature that will ensure everyone can participate. Thanks for your patience, stay tuned, and we'll continue to answer questions here about the Bancor protocol.

I can understand the delay mostly because he's clearly saying that there will be enough room for every one to invest 'working on a feature that will ensure everyone can participate'.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
yüksekten aldık etherleri şimdi nasıl atacağız bakalım.  Cry Cry icolar çok sıkıştı. fazla toplanacağını pek düşünmüyorum.
taas gibi olmasında. Türk forumdan katılan çok fazla yatırımcı olduğunu görüyorum. hayırlısı. bir şeyler atmak gerekir.

akmasa da damlar belki. 
sr. member
Activity: 434
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
Limitler belli olduğu max ve min . Icosu ayın 1 inde değilmiydi .
hero member
avatar mi degisti yau ben transparan arkaplanli olani takiyodum da baktim herkes mavi arkaplanliya gecmis
her ikiside geçerli. Arkafonu Mavi olanda olur, transparan olan da...
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
avatar mi degisti yau ben transparan arkaplanli olani takiyodum da baktim herkes mavi arkaplanliya gecmis
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Komik sayilabilcek Caps yapiyorsun. Ama ben cok anlamadım esprilerini. Google Memes yaz cıkıyor.
full member
Activity: 448
Merit: 100
bu meme olayı varya blogçuların anasını ağlatcak valla okadar uğraşmalara verilenle bir fotoya osuruktan iki yazı ekleyip göndern aynı alıyor Cheesy

meme olayı nedir hocam?
hero member
ICO detayları sözde bu hafta yayınlanacaktı ama açıklamadılar... Bu hafta olsun artık, Çok bekletti Smiley
ikm
sr. member
Activity: 420
bu meme olayı varya blogçuların anasını ağlatcak valla okadar uğraşmalara verilenle bir fotoya osuruktan iki yazı ekleyip göndern aynı alıyor Cheesy
hero member
Bounty i böyle bitireceğim anlaşılan şöyle iyi birşeyler bıraksın da

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bence Sonm vede Bancor ikisi aynı anda başlayacaklar. Bu kötü olabilir bana göre ikisinin aynı anda başlayıp bitmesi.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Ben de bir kaç tasarım yapmıştım 150 şeks vermişler. Dilenciye sadaka verir gibi. Başka memleketten adamlara saçtılar bol keseden 500-750, baktılar şeks tükeniyor - oralarını buralarını sallamaya başladılar. Allahtan imza ödüllerine ses çıkartmıyorlar fekat ico tamamlandığında da elimize saçma sapan bir rakam geçecek diye kuşkulanmıyorum değil.

Taraflı davranıyor olmaları itici geliyor. Hayırlısı olsun bakalım.

Bu haftanında imza ödülünü aldıktan sonra çıkacağım ufakdan birikenlerle yetineceğim artık ciddi anlamda bir amatörlük var .

Yerinde olacaktır. Ben de aynı kanaatteyim. Vaktiyle login problemiyle ilgili bir bug bildiriminde bulundum. "Geliştirici ekibimiz farkında" dediler geçiştirdiler. Basit CSS problemlerine bildirimde bulunan yabancılara ise eşek yüküyle token saçtılar. Milliyeti neresidir hatırlamıyorum. Bu ico'ya yatırım yapıp, yapmamak arasında kaldım. Nabza göre şevhet veriyorlar. Sorun yatırım yada emek hacmi ise, bunların kralı Türk yatırımcısında. İşin üzücü yanı: Bunu anlamak için zekaya gerek yok.
hero member
Ya arkadaslar raporlamaya cekinir oldum adamlar amma acgözlüymüssün diyecek diye ama sitede cok bug var ya söyle böyle degil. Daha once yazmıstım yandexte sayfa yan bar kısmı hic cıkmıyor bi defa, yandex browser ile uzun sayfaların alt kısımlarını gorebilme imkanı hic yok. Ödül aldıgım "see more" ve "see less" olayı vardı bunuda sonradan hepten kaldırmıslar. Ben konu altlarındaki uzun mesajların(bir satırdan fazla olan) devamını i.e de göremiyorum. Ayrıca bir linke tıkladıgımda adres satırında o linke geciyor ama o link acılmıyor! Buda cok ilginc bir bug ve baslarda yoktu bu sonradan hasıl oldu. Linke tıklıyorum  sonra refreshe tıklamam gerekiyor veya yeni sekmede acmam gerekiyor o linki yoksa tıkladıgım aynı pencerede acılmıyor i.e de. Resimle ispatlancak birsey degil video cekerdimde ugrasmadım. Bugun bi tane raporladım yeni haftadan BNCZUK geldi üzerinize afiyet 250 kadar ama totale ekleyememis. Transfer görünüyo ama total hala eski total. Bu hatayıda cok kimse bildirmis. Sync problemi vardır demiş benim bildirimime  bounty manager efendi. Sync problemi vardır mesajının devamıda vardı ama bugdan dolayı mesajın sonraki kısmını zaten hic göremedim see more olayıda artık yok. Neresinden tutsam elimde kalır hale gelmis gibi. 4 saat gecti total düzelmedi nasıl sync problemi imişse artık. Bu denli basit ve cok sayıda bug normal degil bana göre. Ya da o bir browserda calısan bir digerinde duzgun calısamıyor. Yada ben windows 7 kullanıyorum diye oluyor bilemedim artık. Pes valla

Çekinme yaz hocam ben gördüğüm hepsini yazıyorum acıma bunlara Rus'lar ayrımcılık yapıyorlar bastır
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Ya arkadaslar raporlamaya cekinir oldum adamlar amma acgözlüymüssün diyecek diye ama sitede cok bug var ya söyle böyle degil. Daha once yazmıstım yandexte sayfa yan bar kısmı hic cıkmıyor bi defa, yandex browser ile uzun sayfaların alt kısımlarını gorebilme imkanı hic yok. Ödül aldıgım "see more" ve "see less" olayı vardı bunuda sonradan hepten kaldırmıslar. Ben konu altlarındaki uzun mesajların(bir satırdan fazla olan) devamını i.e de göremiyorum. Ayrıca bir linke tıkladıgımda adres satırında o linke geciyor ama o link acılmıyor! Buda cok ilginc bir bug ve baslarda yoktu bu sonradan hasıl oldu. Linke tıklıyorum  sonra refreshe tıklamam gerekiyor veya yeni sekmede acmam gerekiyor o linki yoksa tıkladıgım aynı pencerede acılmıyor i.e de. Resimle ispatlancak birsey degil video cekerdimde ugrasmadım. Bugun bi tane raporladım yeni haftadan BNCZUK geldi üzerinize afiyet 250 kadar ama totale ekleyememis. Transfer görünüyo ama total hala eski total. Bu hatayıda cok kimse bildirmis. Sync problemi vardır demiş benim bildirimime  bounty manager efendi. Sync problemi vardır mesajının devamıda vardı ama bugdan dolayı mesajın sonraki kısmını zaten hic göremedim see more olayıda artık yok. Neresinden tutsam elimde kalır hale gelmis gibi. 4 saat gecti total düzelmedi nasıl sync problemi imişse artık. Bu denli basit ve cok sayıda bug normal degil bana göre. Ya da o bir browserda calısan bir digerinde duzgun calısamıyor. Yada ben windows 7 kullanıyorum diye oluyor bilemedim artık. Pes valla
Pages:
Jump to: