Pages:
Author

Topic: [ANN] COBINHOOD - SIFIR işlem ücretli kriptopara borsası - page 2. (Read 3177 times)

member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
candy machine ilginçmiş, az önce 1 tane 0,3 dolarlık bir coin kazandım:Smiley adını bile hatırlamıyorum şu anda. usdt trade yapacağım simdi de 4 hak daha kazanabilmek için:) bakalım onlarda ne gelecek.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
şu anda cobinhood tutanların tek avantajları teknik değerlendirmesi yapılan icolardan tuttukları orana göre airdrop almaları
günlük 1 trade yapana da ayrıca cobinhood'dan bir slot çevirme hakkı geliyor.

bu candy machine eğlenceliymiş Smiley işlem yaptıkça bilet veriyor. az önce denedim.
bu borsa da hacim arttığı zaman baya güzel olacak. Ama daha emekleme aşamasında maalesef.
günlük bir trade yaparsanız 1 ticket veriyor (günlük maksimum 1)
eğer usdt üzerinden işlem yaparsanız 4 ticket daha veriyor.
ciddi anlamda hacime ihtiyacı var hocam o konuda kesinlikle haklısınız.

geçenlerde de bread lottery vardı, 1 trade yapıp katıldım lottery'e. katılım çok olmadığı için 100 dolarlık bread token gelmiş mesela Smiley
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
şu anda cobinhood tutanların tek avantajları teknik değerlendirmesi yapılan icolardan tuttukları orana göre airdrop almaları

bu candy machine eğlenceliymiş Smiley işlem yaptıkça bilet veriyor. az önce denedim.
bu borsa da hacim arttığı zaman baya güzel olacak. Ama daha emekleme aşamasında maalesef.
sr. member
bu arada günlük airdroplar yapılabilir borsadaki. akmasa da damlıyor, günlük 20-30 dolarlık coin topladığım oluyor.
https://cobinhood.com/campaign/airdrop-center
member
Activity: 560
Merit: 12
Borsanın şimdilik hacmi istenilen seviyeye gelmese de bulundurduğu coinleri arttırarak hacmi arttırabilirler.
sr. member
Borsa sıfır işlem ücretli bir sistemle çalıştığını belirtiyor ve bolca da reklam yapıyorlar. Peki herhangi bir işlem ücreti alınmadan kullanılan bir borsa ise bu COB token ne işe yarıyor ? Millet neden alsın bunu ? COB token bulunduranların avantajları nelerdir ? COB tokenin değerini yükseltecek olan ana sebep nedir ?
Whitepaper'da belirtilen gelir kalemleri:
1) Margin Trade kredi faizi: Margin trade'den yapılan faiz ödemelerinde faizden bir miktar kesinti yapacak.
2) Cobinhhod Prime: 2018 yılında hizmete başlayacak Prime servisleri ile prime üyelere bazı ayrıcalıklar yapılacak. (margin trade'de daha yüksek kaldıraç, düşük gecikme zamanı, yüksek API takas limiti, özel müşteri hizmetleri , telefon desteği vb) Prime üyeler ödemeleri yıllık olarak yapacak.
3 Yüksek fonsiyonlu işlem sunucusu:  Yüksek fonsiyonlu işlem sunucusunu yatırım bankaları, hedge fonlar ve büyük yatırımcıların hizmetine sunacaklar. Buradan gelir elde edilecek.
4) ICO teknik değerlendirmesi gelirleri: ICO teknik değerlendirmesi yapılan icolardan belirli bir oran servis ücreti olarak kesilecek.
5) COBINHOOD Finansal Merkezi: Firmanın piyasaya süreceği ilave ürünler ve servislerden elde edilecek gelirler.

jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Borsaların kendi coinleri her zaman para etmiyor un en güzel hali. Elinde patlayan çok oldu. Yine de toparlanıp güzel yerlere gelebilecek bir coin ve borsa
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Borsa sıfır işlem ücretli bir sistemle çalıştığını belirtiyor ve bolca da reklam yapıyorlar. Peki herhangi bir işlem ücreti alınmadan kullanılan bir borsa ise bu COB token ne işe yarıyor ? Millet neden alsın bunu ? COB token bulunduranların avantajları nelerdir ? COB tokenin değerini yükseltecek olan ana sebep nedir ?

Bende başta anlamamıştım bu arkadaşların olayını,
sonra whitepaper ı bir daha okuyup forumda araştırınca borsanın farklı gelir modelleri olduğunu öğrendim.
Evet işlem ücreti sıfır ancak, gold premium özellikler olan ücretli hesap türleri var. Ayrıca bu borsada belli bir üye sayısına ulaşıldıktan sonra ICO hizmeti verecekler. Zamanla bu coin değerlenir, bir BNB olmaz ama 5 doları geçer umudundayım. 1.27 dolar iken aldım 1000 dolarlık aldım tutuyorum. şimdi satsam 100 dolar etmiyor. kısmet işleri bu işler.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Universa alım-satım işlemleri için kullandığım borsalardan biri açıkcası ben cobinhood borsasını seviyorum.Tahminimce,cobinhood bir süre sonra yapılan işlemler üzerinden komisyon almaya başlar.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
jr. member
Activity: 264
Farklı kampanyalar ile birlikte ilerliyorlar. AirDrop ico işlerine de girmişler. Tek sıkıntıları hacim yok.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Hacmi biraz arttırabilirlerse gerçekten kullanışlı bir borsa. Bunun için büyük yatırım almış icolarla anlaşıp hemen onları listelemeleri lazım.
member
Activity: 224
Merit: 12
Cobinhood güzel bir borsa. Borsa içerisinde airdrop falan olayları baya iyi olmuş, işlem yaptıkça coin kazanıyorsun hacim sorununu da çözerseler yürür giderler.
member
ROBOTINA
hocam portfoyun büyük bir kısmını bu borsaya aktardım. gerçekten çok hızlı bir borsa, şu an için tek handikapları hacmin düşük olması, ama güncel kampanyalara bakarsanız, hacmi arttırmak için sürekli çekiliş, airdrop vb.. şeyler yaptıklarını göreceksiniz.
dün 2-3 saat erişim sıkıntısı yaşadım cobinhood'a. exchange updatelerini yapıyorlarmış, ama yeni updateler ile çok daha güzel hala geldi. Dediğinize katılıyorum, tek ihtiyaçları biraz hacim.
sr. member
hocam portfoyun büyük bir kısmını bu borsaya aktardım. gerçekten çok hızlı bir borsa, şu an için tek handikapları hacmin düşük olması, ama güncel kampanyalara bakarsanız, hacmi arttırmak için sürekli çekiliş, airdrop vb.. şeyler yaptıklarını göreceksiniz.
jr. member
Activity: 95
Sıfır işlem diyor dikkat çekiyor tabi, ne kadar başarılı olur tartışılır
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
cobinhoodun fiyatı baya geriledi. alım fırsatı olabilir, piyasalar canlandığında en cok hareket yapacak tokenlerden birisi olduğunu düşünüyorum.

fıyat guzel yerlere geldı. pıyasa canlanmaya basladı yavastan.
member
ROBOTINA
cobinhoodun fiyatı baya geriledi. alım fırsatı olabilir, piyasalar canlandığında en cok hareket yapacak tokenlerden birisi olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Hacmi arttırmak için çalışmalar yapıyorlar sürekli. Şu aşamada tek handikapları, cobinhood coinin borsada bir işe yaramaması. mesela binance coin bulundurursanız, işlem ücretinin yarısını ödüyorsunuz, ancak cobinhoodda zaten işlem ücreti olmadığı için şu aşamada sadece airdrop yapıyorlar.
Nisan ayında margin tradingi açacaklar, o olduğu zaman cobinhood kendisine gerçek anlamda kullanım alanı bulacak, ondan sonra fiyatta olumlu yönde hareket olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Istedikleri hacime ulaşamadılar.Biten bazı büyük bountyleri erken ekleyebilirlerse hacmi bir nebze olsun arttırabilirler .
Pages:
Jump to: