Pages:
Author

Topic: [ANN] Hero Token [ICO] PRE-SALE | Güneydoğu Asya Bankacılığının Geleceği - page 2. (Read 4903 times)

member
Activity: 81
Merit: 10
Güneydoğu asya bankacılığının geleceği... kardeşim biraz yaratıcı olun ya fikir üretirken.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
O kadar beklettikten sonra açıkçası hüsran oldu ico. ha toplanan para kötü mü? değil tam tersi çok iyi 2.5 milyon dolardan fazla ediyor şu anda.
Ama milleti öyle bir beklentiye soktularki herkes daha fazlasını bekledi.Zamanında yapsalardı şu ICO yu yatırım tutarı çok çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum

Yasal prosedürlere takıldıkları söyleniyordu. Pre sale kötü sayılmaz,tek dileğim en kısa sürede bitmesi başka bir şey istemiyorum. Kaç aydır çakıldık kaldık bu projeye.
full member
Activity: 322
Merit: 112
O kadar beklettikten sonra açıkçası hüsran oldu ico. ha toplanan para kötü mü? değil tam tersi çok iyi 2.5 milyon dolardan fazla ediyor şu anda.
Ama milleti öyle bir beklentiye soktularki herkes daha fazlasını bekledi.Zamanında yapsalardı şu ICO yu yatırım tutarı çok çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
sr. member
Evet beyler bayanlar. Sonunda büyük gün geldi. Pre-sale 2 saat sonra başlıyor. Umarım pre-sale yi çabuk bitirir ve bizde bu kadar beklememizin sonucunu almış oluruz. Bol şans herkese.
sr. member
bunun imzasından çıksak diskalifiye ederler mi acaba? o kadar zaman geçirdik üzülürüm. ama daha da fazla zaman harcamak istemiyorum şu şerefsizin kampanyasında.
worldcore kampanyasını gördükten sonra yöneticiden iyice umudu kestim

Yönetici ilgili birşsi aslında. Ben telegramdan yazıyorum hemen hallediyor. O konuyu başlangıçta okudum tam olarak net bir şey yok gibiydi. İlk cümleyi orayada yazdım. Şikayet edip sildirmişler yorumumu. Bende bıraktım sonra takibi. Umarım bir sorun çıkmaz.
İmzadan ico bitip açıklama gelmeden çıkarsanız diskalifiye olursunuz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
bunun imzasından çıksak diskalifiye ederler mi acaba? o kadar zaman geçirdik üzülürüm. ama daha da fazla zaman harcamak istemiyorum şu şerefsizin kampanyasında.
worldcore kampanyasını gördükten sonra yöneticiden iyice umudu kestim
sr. member
ICO ne kadar sürücek acaba. Hardcap falan yapamaz bu proje çok kitledi bizi. 2018 e kadar bitmezse SR olucam  Roll Eyes

sennki beişy değil hocam ben hero olurmuyum diye düşünüyorum Cheesy
bakalım başlıyor pre sale 1 hafta sonra başlıyor düşün pre ico daha ico yapcaklar aq bitmez bu birde color var yönetici oda ayırı zaman alır . emekli oluruz

Hiç sorma bu bana ders olsun bir daha imzaya gireceğim zaman ekstra bir durum olmazsa icosu 1 hafta sonra başlayacak projelere giricem. En baba 1 ay durur çıkarım. Yazın girdim buna sonbahar geçti kış geliyor,baharlar olmasın  Tongue
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
ICO ne kadar sürücek acaba. Hardcap falan yapamaz bu proje çok kitledi bizi. 2018 e kadar bitmezse SR olucam  Roll Eyes

sennki beişy değil hocam ben hero olurmuyum diye düşünüyorum Cheesy
bakalım başlıyor pre sale 1 hafta sonra başlıyor düşün pre ico daha ico yapcaklar aq bitmez bu birde color var yönetici oda ayırı zaman alır . emekli oluruz
sr. member
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bence icolardan kar elde etme dönemi bitti.Artık icolar tamamlandıktan sonra güvendiğiniz projeleri ico fiyatının altından toplamaya gayret edin.Şuanlık en mantıklı çözüm bu geliyor 10 ether cidden ciddi bir miktar.
sr. member
20 kasımda presale başlıyor presale alt limiti 10 ether. yüksek bir rakam koymuşlar presale için.
acaba riske edip presale girip bonuslu tokenleri borsada satsam mı karar veremedim.
umarım imzası da utandırmaz 2 aydan fazladır taşıyoruz

Genelde pre-salede yüksek tutarlar isteniyor,10 ETH normal bir rakam.Ben böyle bir riske girmenizi tavsiye etmiyorum hatta aklınızda silip atın  Shocked
member
Activity: 532
Merit: 12
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
20 kasımda presale başlıyor presale alt limiti 10 ether. yüksek bir rakam koymuşlar presale için.
acaba riske edip presale girip bonuslu tokenleri borsada satsam mı karar veremedim.
umarım imzası da utandırmaz 2 aydan fazladır taşıyoruz
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Ben çıkmıştım baya bir bekledim zaten pek onlıne'da olamıyordum ama yönetici'de pek fazla kontrol etmiyordu zaten çok uzun bir süreç sizleri bekliyor olacak.
ikm
sr. member
Activity: 420
Yanlız dramatik bir olay var ortada. Ben bu imzaya girerken memberdım. Full member oldum. Muhtemelen bitmeden Sr.Member olurum muhtemelen  Grin

dostum başarılı bir ico olsunda sr den mi olur full den mi olur bişeyler düşsün payımıza  Smiley
ama hero olmada o zman sakat Cheesy  Grin Grin Grin
ikm
sr. member
sonunda ico başlıyorlar hayırlı uğurlu olsun 20 sinde pre sale yapcaklar mış Cheesy umarım bişeyler yaparlar bu kadar hafta imzada kaldık
full member
Merit: 100
hero çok geç kaldı bence ico için. sistem olarak micromoney e benziyor ve micromone daha sonra duyurulmasına rağmen icoyu daha önce yaptılar şimdi kadarda 10 milyona yakın para topladılar.
hero ekibi biraz hantal kaldı açıkçası , bide yaşadıkları hack olayından dolayı güven kaybı oluştu kanımca.ICO su nasıl geçecek çok merak ediyorum izleme listeme aldım
sr. member
Yanlız dramatik bir olay var ortada. Ben bu imzaya girerken memberdım. Full member oldum. Muhtemelen bitmeden Sr.Member olurum muhtemelen  Grin
Pages:
Jump to: