Pages:
Author

Topic: [ANN] Hero Token [ICO] PRE-SALE | Güneydoğu Asya Bankacılığının Geleceği - page 3. (Read 4903 times)

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Daha Presale başlayacak ölme eşeğim ölme ondan sonrasında İco başlayacak falan uzun iş allah sabır versin imzasında olanlara.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Gözümüz aydın arkadaşlar sonunda presale tarihi belli oldu

20 Kasımda Başlıyor. Son 11 gün

legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
bence bi süre daha ico beklemeyin bundan,piyasa bu haldeyken ICO yapacaklarını sanmıyorum ancak kasımdan sonra belki yapabilirler.minervanında aynı şekilde olacağını düşünüyorum.2 projeyede ilgi büyük ama ikiside daha tarih bile açıklamadı
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
Nerden denk getirdimde girdik bunların imzasına.Dursan dert çıksan dert. Twittwerda bile 10 gündür bir şey paylaşılmıyor.İnsan bir açıklama bari yapar.

twitterları hep oyleydi ,son dönem biraz twitteria bakar gibi oldular o da  çok kısa sürdü.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Nerden denk getirdimde girdik bunların imzasına.Dursan dert çıksan dert. Twittwerda bile 10 gündür bir şey paylaşılmıyor.İnsan bir açıklama bari yapar.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bu adamların ne zaman Başlayacağı belli bile değil zaten kampanya yöneticisi bile kafada bırakmış gibi bu projeyi bende sonrasında çıkış yaptım açıkçası tutacağınıda sanmıyorum artık bu şekilde yaptıktan sonra.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
dolandırıcımı cıktı bunlar.

benle alakaladı yok ha bılın Cheesy ısım benzerlıgı Cheesy
sr. member
icodan bir haber çıkmıyor sanırım durumu ne  olduğu belli değil.
ne yapacaklar bi haber görebilen var mı yoksa tası tarağı toplayıp gittilermi bunlar anlmadım Smiley
Haftada 1-2 defa üyelik oluşturun diye mail atıyorlar. En azından bir açıklama yapsalar. Şu gün yapıcaz,şöyle oldu böyle oldu lastik patladı vs ama oda yok.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
icodan bir haber çıkmıyor sanırım durumu ne  olduğu belli değil.
ne yapacaklar bi haber görebilen var mı yoksa tası tarağı toplayıp gittilermi bunlar anlmadım Smiley
sr. member
Bu iconun bu saatten sonra bende tutacağını sanmıyorum sanki icoyu çıkartmışlar ama ortada ne zaman nede bir çaba var gibi duruyor. Boşa kürek sallamak gibi bir şey bence.

Slacktan bir sürü insan dolandırıldı. Adamlar efsane para çarptılar. Çoğu ico o paraları toplayamıyor sen düşün. Çok çok uyuşuk davranıyorlar. Sanırım çin mevzusu biraz sekteye uğrattı projeyi. Bu ico toplarsa asyalılardan para toplar. Onun dışında giren olmaz.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bu iconun bu saatten sonra bende tutacağını sanmıyorum sanki icoyu çıkartmışlar ama ortada ne zaman nede bir çaba var gibi duruyor. Boşa kürek sallamak gibi bir şey bence.
sr. member
İmzasından çıkmayı düşünüyorum. Umudumu yitirdim açıkcası. Her gün mail mail mail bir türlü başlatmadılar icoyu ve tarihde vermiyorlar. Sanırım bu saatten sonra aklıbaşında hiç kimse bu icoya girmez. Sizler ne düşünüyorsunuz?
sr. member
Her gün mail atıyorlar. Telegrama girip söveyim dedim üye kabulu kapamı sanırım. Ya arkadaş diyin ki; 1 kasımda pre sale 15 kasım da ico başlıyor. Bi tarih verin. Durmadan mail mail mail. Sıkmaya başladı. Bu proje yatırım alırsa çekik gözlüllerden alır. Başka birinin bılaşacağını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
bende uzun zamandır bekleyenlerdendim ama olacak gibi değil çıktım imzasından bişey çıkmaz bu projeden işi çok safsakladılar.
sr. member
inaşşah hocam dediğin gibidir yoksa bokunu çıkardılar iyice çok cansıkıcı oldu bu kadar eğin boşa gitmesi gerçekten koyar bana  açıkcası
hero member
Activity: 896
Merit: 630
daha önce slackten hacklenmişlerdi sanırım bu yüzden bu kadar uzun sürdü icoya çıkmaları.şimdi eşşegi sağlam kazığa bağlamışlar(geçte olsa)
sr. member
bence uzun zamandır imzasındayım bakalım bu kadar emek verdim inadına bekliyorum artık bir sürü insan çıktı imzasından proje tutarda  iyi yatırım toplarsa bu kadar emek boşa gitmemiş olcak ama umudumda azalmadı diyemem  Huh
bakalım 2 aydan beri burdayım koşulları doluralı çok oldu stake bile saymıyorları artık ona bile bakmaz olmadım sayıyorlarmı saymıyorlarmı diye !
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Hero iş yapar bir proje. Ben inanıyorum. Yatırım yapmadım, sadece twitter kampanyasına girdim, oradan gelen olursa bunları saklamayı düşünüyorum. Belki uygun fiyattan yakalarsam biraz da kendim satın alabilirim. Sonrasında duruma ve eklendiği borsalara göre değerlendirilebilir.
sr. member
Activity: 313
Bugün yine mail atmışlar üye olun ön satışa katılın bla bla. İzmirlinin Kanada günlüğüne döndü iş.

Katılıyorum, proje olsada bitse artık gerçekten ne kadar toplabileceklerini merak ediyorum. Eğer proje yapılması gereken zamanda gerçekleştirilseydi şimdiye çoktan en az elli milyon dolar yatırım almışlardı. Websitesi ve ekip çok profesyonel gözüküyordu, konuda ilgiliydiler sonrada Twitter hesaplarından atılan Tweetler azaldı.. Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum bence hukuki olaylardan korktular.
sr. member
Bugün yine mail atmışlar üye olun ön satışa katılın bla bla. İzmirlinin Kanada günlüğüne döndü iş.
Pages:
Jump to: