Pages:
Author

Topic: [ANN] Hero Token [ICO] PRE-SALE | Güneydoğu Asya Bankacılığının Geleceği - page 5. (Read 4903 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Niye imzadaki çoğu kişi diskalifiye edilmiş orasını anlamadım haftalık mesaj sayısından dolayımı acaba?

Telefgramdan yazdım. Profil linkin yanlış dedi yeni link gönderdim düzeltti şimdilik. Ne alaka anlamadım ama.

Herhalde aynı sorun herkezde var sanırım bazılarınında düzeltilmiş baktım'da. Sorun düzeldiğine sevindim.

Teşekkür ederim.

Icosu başlasa bitsede biran önce çıksam artık diye gün sayıyorum. İlk başlarda hep bi gaz vardı şöyle sağlam böyle sağlam,ama şu an o heyecanı kalmadı sanırım.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
ico satış tutatı 250K ETH * 300 USD = 75 Milyon dolar. Bu da Toplam market cap in %80 yapıyor yani toplam market cap  93.75 Milyon USD.

Bence yükselme potansiyeli çok sınırlı, yatırım yapmak büyük risk içeriyor.

Tabi ilerleyen dönemlerde Alibaba ile ilgili haberler çıkarsa fiyatta zıplama olabilir. AMa ben yinede ico ya katılmayacağım.

hard cap olarak düşübmeyin bence zaten en fazla 100k toplar daha fazla zor gibi ama dediğin gibi icodan önce alibaba ile ilgli haber veririlerse hard cap yapabilir.
hero member
Activity: 881
Merit: 502
ico satış tutatı 250K ETH * 300 USD = 75 Milyon dolar. Bu da Toplam market cap in %80 yapıyor yani toplam market cap  93.75 Milyon USD.

Bence yükselme potansiyeli çok sınırlı, yatırım yapmak büyük risk içeriyor.

Tabi ilerleyen dönemlerde Alibaba ile ilgili haberler çıkarsa fiyatta zıplama olabilir. AMa ben yinede ico ya katılmayacağım.

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Niye imzadaki çoğu kişi diskalifiye edilmiş orasını anlamadım haftalık mesaj sayısından dolayımı acaba?

Telefgramdan yazdım. Profil linkin yanlış dedi yeni link gönderdim düzeltti şimdilik. Ne alaka anlamadım ama.

Herhalde aynı sorun herkezde var sanırım bazılarınında düzeltilmiş baktım'da. Sorun düzeldiğine sevindim.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Rivetz dede sonradan değişiklik olmuştu aynı şekilde herkes atılmıştı. Daha sonrasında ama irfan bu durumu tersine çevirdi. Bunun pre sale tam olarak ne zaman başlayacak?
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bu aralar saçma sapan şeylerden dolayı imza listesinden atılabiliyorsunuz.Şuan bulunduğum rega kampanyasında sırf katılım formunun başına join yazmadım diye kırmızıya alınmıştım daha sonra sağolsun sylon düzeltti Smiley
sr. member

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
full member
Activity: 266
Merit: 242
bundan presalede 1.2 milyon toplamadılarmı zaten, kalan tutarıda hızlı toplarlar gibi geliyor 14 milyon dolara hardcap yapıyorlar zaten
hero member
Activity: 896
Merit: 630
evet arkadaşlar sonunda ekipten haber var. icoya katılmak isteyenler için bir dashboard hazırlamışlar ayrıntılara linkten ulaşabilirsiniz :

https://medium.com/@HeroToken/the-hero-token-dashboard-tutorial-efc0b734773d

dashboard linki : http://membership.herotoken.io/login

Ayrıca önsatışa girmek isteyenlerin whiteliste kaydolması gerekiyor gerekiyor

whitelist kayıt linki : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4y0-QZruJTK0kwVx6JXAAAuBwVlZc0CCoqA9RrL1RBzK87A/viewform

bu kadar badire atlattıktan sonra  icosunu çok merak ediyorum.
twitterina kayıt olduğum tarihten beri 7 tane twit attılar sadece.o ilk dönemde çektikleri ilgiyi tekrar yakalıyamıcaklar sanırım.
sr. member
Activity: 294
Ya bu dingiller beni neden diskalifiye etmiş olabilirler?
Memberdım full member oldum bunuda o colorlesk denen adama söyledim sonra değiştirdim imzamı o onay verince. Az önce kontrol ettim beni diskalifiye etmişler. Hiç imzamı değiştirmedim halbuki. Bir fikri olan var mı?

sizin mesajı görünce listeye bakayım dedim kıpkırmızı, sizden başka silinenlerde olmuş galiba. yerinizde olsam yöneticiye mesaj atar bi açıklama isterdim kafasına göre adam banlamaz heralde.

Yazdımda açıkcası bu adam cevap verene kadar ico biter. Düşünüyorum hiç bir neden yok disq olmam için.

Yeni kural getirmiş olmasınlar mesajlar İngilizce falan diye. Bunu daha önce yapan başka yönetici oldu dikkat edin hakkınızı yedirmeyin derim.
sr. member
Memberdım full member oldum bunuda o colorlesk denen adama söyledim sonra değiştirdim imzamı o onay verince. Az önce kontrol ettim beni diskalifiye etmişler. Hiç imzamı değiştirmedim halbuki. Bir fikri olan var mı?

sizin mesajı görünce listeye bakayım dedim kıpkırmızı, sizden başka silinenlerde olmuş galiba. yerinizde olsam yöneticiye mesaj atar bi açıklama isterdim kafasına göre adam banlamaz heralde.

Yazdımda açıkcası bu adam cevap verene kadar ico biter. Düşünüyorum hiç bir neden yok disq olmam için.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit

hero member
Activity: 728
Merit: 501
Benim proje sanmıştım ben de çok araştırmadan girdiğim için Smiley Bu ara hero isimli projelerin çıkmasıda gerçekten çok ilginç umarım başımıza bir iş gelmez Smiley
sr. member
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
evet arkadaşlar sonunda ekipten haber var. icoya katılmak isteyenler için bir dashboard hazırlamışlar ayrıntılara linkten ulaşabilirsiniz :

https://medium.com/@HeroToken/the-hero-token-dashboard-tutorial-efc0b734773d

dashboard linki : http://membership.herotoken.io/login

Ayrıca önsatışa girmek isteyenlerin whiteliste kaydolması gerekiyor gerekiyor

whitelist kayıt linki : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4y0-QZruJTK0kwVx6JXAAAuBwVlZc0CCoqA9RrL1RBzK87A/viewform
sr. member
Activity: 476

Slack kanalı aslında çok güzel bir uygulama ama insanlar bir başkasını dolandırmak içinde çok rahat kullanabiliyor. Otomatik mesaj olayını sadece yöneticiler atmalı slackte. Bununla ilgili bir ayarlama yapılamıyor mu slack uygulamasında. Az kalsın bende bir ara düşecektim o tongaya. Bir anlık dalgınlığıma gelmişti.
sr. member
Activity: 294
Yakında başlayacak yazıyor hala belirlememişler bu kadar zor olmamalı. Bu slack kanallarını icolar hiç açmasa daha iyi olacak. Yazık sazan gibi atlıyor millet baya dolandırıldılar.
sr. member
bunun icosu ne zaman olcak ya sitesinde de konu başlığında göremedim ! bellirlenmedimi yoksa tarihi çin den kaynaklı erteme mi oldu

hiç bir yerde yazmıyor.slack dolandırıcıları zaten yatırım yapmak isteyenlerin yarısını dolandırdı.bu saatten sonra başlasada ilgi olacağını sanmıyorum.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
bunun icosu ne zaman olcak ya sitesinde de konu başlığında göremedim ! bellirlenmedimi yoksa tarihi çin den kaynaklı erteme mi oldu
Pages:
Jump to: