Pages:
Author

Topic: [ANN] Hero Token [ICO] PRE-SALE | Güneydoğu Asya Bankacılığının Geleceği - page 9. (Read 4903 times)

full member
Activity: 672
Merit: 110
tayyip görmesın bunu ıcerı atar Cheesy
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Token fiyatı pahalı İCO'da.1,6$ birim maliyeti var ve 50m coin var.Muhtemelen İco sonrası exchange de fiatı ico nun altına düşecektir.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Proje güzel duruyor,biraz ilgilenerek açığı varmı yokmu incelemek lazım
çeviri için teşekkürler
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Coinin ismi de sakat hocam, tişörtlerinin popüler olduğu bugünlerde yatırım yapanların bir sabah ansızın kapısı çalınabilir.  Grin

bende ondan korkuyorum lıderlerı aha bu dıye alacaklar benı Cheesy
full member
Activity: 980
Merit: 152
Coinin ismi de sakat hocam, tişörtlerinin popüler olduğu bugünlerde yatırım yapanların bir sabah ansızın kapısı çalınabilir.  Grin
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
bende alakası yok bu coınınn sımdıden soyleyımde Cheesy

banka ısı ıcın fılan erken henuz krıpto dunyasına. ortada yasal bırsey yok ne bankası Smiley
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Modern tefecilik diyebiliriz biraz . Uzak doğu değil de güney uzak doğu olmasını sebebi bu herhalde.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
ceviri için tesekkurler.
bu rehinci dukkanları 3. dunya asya ulkelerinde bayaa populer.ozellikle kumarhane lerin oldugu yerlerde filipinler macau cambodia bayaa denk gelmiştim bu tarz dukkanlara.nedense bana gercekten ihtiyacı olan insanların degilde kumar hırsıylaa gtü kaybetmiş insanların son cırpınışlarını gerceklestirdikleri yerlermiş gibi geliyor.

japonya da hic denk gelmedim tayvan ve guney koredede.zaten bu 3 unde kumarhane yok sanırım.aslında buna benzer sistem bizdede var.her ne kadar klasik tabirle ''rehinci'' olmasada eskiden beyaz esya alıp 2 yan dukkanda bozduran memurlar olurdu.bi yerden taksitle alıp digerinde ucuza satarak o ayı döndürmeye çalışırdı.şimdide kredi atlatan kuyumcular vesaire var işte..

proje guzel ama filipinlerde yakaladıkları basarıyı diger asya ulkelerinde o kadar kolay basaracaklarını sanmıyorum.zaten kagıt ustunde bi nevi tefecilik gibi duruyor.diger ulkelerin yasal makamları buna nasıl bakar kestirmek güç.
Pages:
Jump to: