Pages:
Author

Topic: [ANN] Hero Token [ICO] PRE-SALE | Güneydoğu Asya Bankacılığının Geleceği - page 8. (Read 4903 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Beklentinin olduğu bi proje daha , fakat ben tam olarak anlamadım bu adamlar bankasız olarak kredi vermeyi vaadediyor sanırım peki bunun geri ödemesi nasıl olacak? birkaç büyük yatırımcının da desteğini almışlar bunları gören bizim gibi küçük yatırımcının da iştahı kabarıyor haliyle. takibime aldım projeyi bakalım nasıl gelişecek
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
isimden pişti oldukları bir proje var. 2side uzun omurlu olursa sıkça birbirleriyle karıştırılacaklar.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
başlasın artık ellimdeki btcleri ethere çevirdim.surekli gozumun onune centra geliyor bi delilik yapıp diğer icolara da kucuk kucuk yatırım yapıp sermayeyi düşürmek istemiyorum Smiley

valla hocam sağlam görüp güvendiğiniz ico ya basın,ben loopring e çok güvendim ve elimdeki coinlerin çoğunu satıp bastım çok şükür pişman etmedi. şeytan dürtüyor karı alıp başka icolara gir diye benide ,ama kıyamıyorum şu an LRC satmaya. yoksa monetha ve utrust a da çok yatırım yapmak geliyor içimden
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
başlasın artık ellimdeki btcleri ethere çevirdim.surekli gozumun onune centra geliyor bi delilik yapıp diğer icolara da kucuk kucuk yatırım yapıp sermayeyi düşürmek istemiyorum Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 193
presale için süre az kalmış ne kadarlık bi satışı sınırı olacak yada olacak mı önsatış için. hatrı sayılır bir miktar toplayabilir proje twitter ina katıldım bakalım ödül miktarı az ama katılım şartları biraz ağır olduğu için bişeyler gelir sanki.teşekkürle çeviri için
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
PRESALE 3 gün sonra başlıyor, geri sayımı siteden takip edebilirsiniz

https://herotoken.io/

sr. member
bugun pre-sale için tarih verilecekti. saat farkından dolayı coktan açıklama yapmaları gerekiyordu.hala bekliyoruz.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Bankacılık projesi çok var . Ama bu da tutabilir güvenilir olursa . Birde bu adamlar borç verecekler ama geri nasıl alacaklar.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Çok enteresan Humaniq'in logosunun nerdeyse aynısını kullanmışlar renkleri bile aynı. Ya da Humnaniq, bunlardan çalmış bilmiyorum. Humaniq, bankasız insanlara banka vereceğiz diyen bir projeydi. Bu proje de banka falan diyor.

Bilemedim, eski arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır. İkisinden biri, diğerinden çarpmış logoyu bir şekilde.  Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
proje çok büyük potansiyel taşıyor ve yatırımcısına çok sağlam paralar kazandırabilecek cinsten,bende slack kanalına katıldım ve yatırım yapmak isteyen yorumlarını gördüm ama ortada ico tarihi yok hala sanırım, büyük yatırımcıların dikkatini çekmiş ve daha da çekeceğini düşünüyorum imzasına girenler akıllı davranmışlar bence, bende twitter kampanyasına katıldım ve param olursa icosuna girmeyi düşünüyorum.piyasadaki en sağlam icolardan biri olacak bence hardcap bile yapabilir
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Tayyip görmesin konuyu kapatır valla Smiley proje güzel ve ilk defa reel işleyen böyle bi sistemi blockchain e entegre edecekler sanırım. bana çok olumlu bir hava verdi ve iş yapacağını düşünüyorum bountysine girenleri pişman etmeyecektir. monetha imzasında olmasam kesinlikle buna girerdim
full member
Activity: 490
Merit: 193
proje güzel ve tutar bence, eğer dedikleri gibi alibaba vs. destekliyorsa o bile yatırım sebebidir benim için bounty sini inceleme şanısm olmadı hala ama millet imzaya girdiğine göre boş değil demek ki incelemekte fayda var, çeviri için teşekürler
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Gerçekten alibaba ule bağlantısı varsa sağlam proje olacaktır.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Imza icin ayrilan kisim bana az geldi sizcede oyle degilmi.Cok alt kola ayirmislar ve imzayi cok kismislar gibi
hero member
Activity: 504
stox ve coss un bountylerine bakan eleman bununda sorumlusu olmuş..stoxtaki durum ortada.cossta da su gecen 3 haftada herhangi bir guncelleme yapılmadı.nerden buluyorlar bu herifi anlamıyorum fıtık ediyor katılımcıları.sırf bu yuzden imzasına girmekten vazgectim.

Herif onları buluyor sanırım telegram ına girdiğim bi kaç projede denk geldi iş bağlamak için koşturuyor adam, daha yeni Manager sanırım, ama hiçbiri bi Sylon değil tabi adam nasıl bi nam yaptıysa forumda açtığı her bounty dolup taşıyor oda sağlam proje alamıyor sanki son zamanlarda, bunu o açmış olsa düşünmeden girerdim imzaya
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
stox ve coss un bountylerine bakan eleman bununda sorumlusu olmuş..stoxtaki durum ortada.cossta da su gecen 3 haftada herhangi bir guncelleme yapılmadı.nerden buluyorlar bu herifi anlamıyorum fıtık ediyor katılımcıları.sırf bu yuzden imzasına girmekten vazgectim.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Balina projesi olmuş sanki ön satış rakamı yuksek degılmı arkadaşlar,rivetz de boyle yapmıştı ama o ne topladı hatırlamıyorum
ama proje guzel duruyor icoya katılmayı dusunenler varmı acaba
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Uzakdoğu projeleriyle şimdiye kadar hiç ilgilenmedim, belki bundanda birşey çıkmayacak ama bellide olmaz. Girdik imzaya bakalım artık...
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
pre-ico için minimum 50 ether istiyorlar. slackte gordugum kadarıyla bi çok kişi whitelist e kayıt oluyor bunun için.ne yalan soyleyim ben cok umitli degildim bu projeden slack grubuna girene kadar ama bi cok asyalının kayıt için basvurdugunu görünce fikrim degişmeye başladı.yakından takip etmeye calısacagim
sr. member
guney korede benzerleri var ama daha cok ''kkangpae'' ler tarafından uygulanıyor.aklı basında bi adam zaten bunlara bulaşmaz.zaten hedef kitleleri de guney dogu asya ulkeleri, Endonezya, Filipinler, Kamboçya, Laos, Malezya, Myanmar (Birmanya), Singapur, Tayland, Vietnam.
guney kore japonya tayvan bu grubun içinde degil.

çine de açılmaya çalışıyorlarmış ama arkadaşında belirttigi gibi bunun yasal yolunu bulmak biraz zorlayıcı olacaktır.ceviri için tesekkurler.
Pages:
Jump to: