Pages:
Author

Topic: [ANN] Hero Token [ICO] PRE-SALE | Güneydoğu Asya Bankacılığının Geleceği - page 4. (Read 4903 times)

legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Çok fazla banka projeleri var . Her biri en az 2 senelik vadede değer kazanabilecek tabi ayakta kalabilenler ...
Yol yakınken vazgeçin arkadaşlar . Bu kadar uzayan bir projenin fazla bir yatırım alacağını tahmin etmiyorum açıkcası . En azından boş yere imza kampanyalarında vaktiniz heba olmasın . Vaktinizi boşa harcamayın güveniniz yoksa ..

hero member
Activity: 931
Merit: 500
Kampanya yapılacak, para toplanacak bide ödül dağıtılacak öyle mi? 2018'de anca arkadaşlar. Bunlardan bir bok olmaz imzadakilere sabır diliyorum. Ve alabilecekleri yatırımı kendi elleriyle ittiler.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
bu adamlar zaten twitterlarına hiç özen göstermediler,toplasan 30 tane tweet atmamışlardır projeyle ilgili. haklarında büyük sitelerde yazıda çıkmadı nasıl bu kadar çok kişiye ulaşabildiler anlamadım.icosunda bence çok güzel topluyacak bu proje.

Twitter kampanyasına katıldım bende ama ne stake hesaplaması var ne başka bir şey boşuna kastık o kadar ozaman konuyuda takip edememiştim ne zamandır yorumları okuyunca anladım neler olduğunu sizce çıkayım mı kalayım mı twitter kampanyasında?

hesabın hayırlı olsun kardeş iyi gunlerde kullan.

hero member
Activity: 826
Merit: 504
Twitter kampanyasına katıldım bende ama ne stake hesaplaması var ne başka bir şey boşuna kastık o kadar ozaman konuyuda takip edememiştim ne zamandır yorumları okuyunca anladım neler olduğunu sizce çıkayım mı kalayım mı twitter kampanyasında?
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Yapacağınız işi demeye başladım artık. Konuyu bile hep 2. 3. Sayfada zor buluyorum. Ya bunlar niye başlamadılar. İmzalarına kitlendim kaldım. Başlıycak babam başlıycak sadece mail gelip duruyor başla artık.
uzun süredir duruyorsan, biraz daha bekle sonra değiştir imzayı gitsin. Bunlardan bi bok olmaz, ben ilk girenlerdenim bunun imzasına 2 hafta durdum sonra çıktım, birşey olmayacakmış gibi geliyor bana Hero'dan...

sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Yapacağınız işi demeye başladım artık. Konuyu bile hep 2. 3. Sayfada zor buluyorum. Ya bunlar niye başlamadılar. İmzalarına kitlendim kaldım. Başlıycak babam başlıycak sadece mail gelip duruyor başla artık.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Sitesine felan bakınca çok büyük bir proje gibi görünüyor, uzaktan davulun sesi hoş geliyormuş demek ki. Her alanda onlarca proje çıktı bakalım ne olacak.
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
bankacılık vs projeleri cok tutmuyor işte hep düşünüyordum bir kere süreç cok uzun oluyor adamlar bi roadmap veriyor ölme eşeğim ölme beklemek zor geliyor banka olayında ico dedin mi change icosu geliyor aklima adamlar gayet ciddi sürekli bi ekonomi programina ceo cikiyo konusuyor anlatiyor felan helal olsun diyorum ama süreç yine aynı uzun sevmiyorum bu tarz projeleri daha borsa fon yönetimi projelerinden zarar etmedim coss binance borsasını kurdu mesela taas fonlamayi aldi kaça katladi ortada ddf token de dahil bu fon icosuna  bi şekilde yürüyor bu tarz icolar onları özellikle seçmeye calişiyorum
hero member
Activity: 658
Bunlar tanıtım yapacakta, yatırım alacakta, yatırım aldıktan sonra tokenleri dağıtacakta, stakeler hesaplanacakta, ödülcülere ödülleri teslim edecekte, borsaya girecekte, fiyat yükselecekte 2019'da görüşürüz arkadaşlar.. Bekle babam bekle tokeni.

Süreci çok uzattılar açıkcası ertelemeler falan derken iyice gözden uzak kaldılar. Eğer bu şekilde devam etmeye kalkarlarsa yatırımı bile zor toplar gibi duruyor. Kampanya yöneticisi'de hiç stake hesaplaması yaptığını görmedim.

katılıyorum ben güzel bir ıco olur  iyi yatırım toplar diye düşünüyordum hatta ilk çıktığı zaman bir ico yapsa kesin iyi para toplardı ama bu kadar amatörlükten sonra iş riskli oldu çok kaçan var imzasında 20 kişi gerçekte ya vardır yada yoktur . scam çıkmasa bari boşuna uğraşmış olacak adamlar
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bunlar tanıtım yapacakta, yatırım alacakta, yatırım aldıktan sonra tokenleri dağıtacakta, stakeler hesaplanacakta, ödülcülere ödülleri teslim edecekte, borsaya girecekte, fiyat yükselecekte 2019'da görüşürüz arkadaşlar.. Bekle babam bekle tokeni.

Süreci çok uzattılar açıkcası ertelemeler falan derken iyice gözden uzak kaldılar. Eğer bu şekilde devam etmeye kalkarlarsa yatırımı bile zor toplar gibi duruyor. Kampanya yöneticisi'de hiç stake hesaplaması yaptığını görmedim.
sr. member

Koreliler falan ilgi gösteriyor diye biliyorum. Slackta dolandırıcıları zengin etti koreliler zaten. Gerizekalılık var biraz bu adamlarda,bu icoyuda hardcapa taşıyabilirler.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
sr. member
Activity: 313
Merit: 250
Hero Token bu süreci o kadar uzattıkı kendi kuyularını kendi elleriyle kazdılar. Ben şu saatten sonra büyük bir yatırım alabilceklerini sanmıyorum, üzerlerindeki profesyonel görüntü çoktan çizilmiş durumda ve uzak doğu kaynaklı olduğundan dolayı insanlar Hero Token'e farklı gözlerle bakıyor.
sr. member
Activity: 288
ÇİN'in ico banından sonra herotokenin icosuda tehlikeye girdi sanırım. Hero tokende uzakdoğulu.  twitter kampanyasına katılmıştım sonu nasıl olacak göreceğiz.
sr. member
Activity: 434
son dönemde imzalar ızdırap olmaya başladı bende bunlar iş yapar diye girdim kaldım böyle .
aylardan beri sürekli gecikiyor bu sefer fork olcak gene erteleyelim falan dicekler kimse zaten bu dönemde btc göndermez tezostaki gibi
bakalım ne olcak ama imza artık default ayar gibi oldu aq Smiley
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ya bu kadar uzun süre ico sürecimi olur. Tanıtırsın 10-15 gün sonra pre-sale yaparsın. Sonra satışa başlarsın. Kaç aydır demeye başlıyoruz artık neredeyse.

Bu adamlar Stake falanda saymıyorlar işin ilginç yanı oda var. Aslında pre sale yapılacaktı ama hep erteleme falan yaptılar aynen bu durumlar çok can sıkıcı bir hal alıyor.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Ya bu kadar uzun süre ico sürecimi olur. Tanıtırsın 10-15 gün sonra pre-sale yaparsın. Sonra satışa başlarsın. Kaç aydır demeye başlıyoruz artık neredeyse.

sen bide utrustı bekleyenlere sor hocam,kaç aydır imzada adamlar bugün gelen haberle dahada uzadı işleri 2 kasıma kadar bekleyecekler 1 haftada ico 10 kasım.bide hesaplama muhabbeti var tabi daha, yılı kapatacaklar utrustla heralde.gıcık oluyorum böyle uzun işlere.
bunda ise daha ico tarihi bile belli değil galiba oda ayrı bi mesele tabi
sr. member
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bounty sayfasında niye hiç bir kampanyada kayıt formu yok. Artık kayıtları sonlandırdılarmı tam olarak bilen varmı?
sr. member
Activity: 361
Niye imzadaki çoğu kişi diskalifiye edilmiş orasını anlamadım haftalık mesaj sayısından dolayımı acaba?

Telefgramdan yazdım. Profil linkin yanlış dedi yeni link gönderdim düzeltti şimdilik. Ne alaka anlamadım ama.

Herhalde aynı sorun herkezde var sanırım bazılarınında düzeltilmiş baktım'da. Sorun düzeldiğine sevindim.

Teşekkür ederim.

Icosu başlasa bitsede biran önce çıksam artık diye gün sayıyorum. İlk başlarda hep bi gaz vardı şöyle sağlam böyle sağlam,ama şu an o heyecanı kalmadı sanırım.

Arkadaşlar Alibabayla anlaşma işinin vesaire ben çok zor olduğunu düşünüyorum. Yuakrıda ki bir arkadaş yazmış ancak bu bence sadece bir söylenti ve fanteziden ibarettir.

Projenin hard cap olmasa da güzel bir miktarda yatırım toplayarak sonlanacağını düşünüyorum.
Pages:
Jump to: