Pages:
Author

Topic: [ANN] Hero Token [ICO] PRE-SALE | Güneydoğu Asya Bankacılığının Geleceği - page 6. (Read 4903 times)

full member
Activity: 322
Merit: 112
bakın bu token a girersiniz yarın bir gün cüzdanınızda bu tokenları görürler anlatamazsınız derdinizi polise. ne imzasına girin ne tokenını alın bunun. tshirtini giyeni atıyorlar içeri düşünsenize cüzdanınızdan böyle bir halt çıktığını. belki biraz felaket tellallığı yapıyorum ama yarın başınıza gelmeden uyarmış olayım.

oda bişeymi uğur getirsin diye 1 dolar taşıyorum cüzdanda üstünde de F harfi var. beni idama kadar götürürler artık  Smiley
full member
Activity: 308
Merit: 105
bakın bu token a girersiniz yarın bir gün cüzdanınızda bu tokenları görürler anlatamazsınız derdinizi polise. ne imzasına girin ne tokenını alın bunun. tshirtini giyeni atıyorlar içeri düşünsenize cüzdanınızdan böyle bir halt çıktığını. belki biraz felaket tellallığı yapıyorum ama yarın başınıza gelmeden uyarmış olayım.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
bu ekiple ilgili sorunlar var sanırım twitterları hep sessiz. gunlerdir ico tarihlerini açıklıyacaklardı hala bi gelişme yok.
slack kanallarını botlara emanet etmişler,sürekli sahte ico başladı haberi yapıyorlar.ANN konusu keza gene öyle. ödül programına bakan adam zaten sukoyvermiş soruları bile cevaplamıyor. iyiki imzasına girmemişim.
Kendi imzamdaki proje ile karıştırdım, sizin yorumunuzu görüncede hayırdır ne oluyor dedim. Meğersem farklı projelermiş, o kadar çoklar ki farklı isim bile bulamıyorlar artık.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Arkadaşlar benim rütbem katıldığımda memberdı şimdi full member. Bounty yöneticisine pmden yazdım. Değiştirdim diye cevap yazmış. İmzamı full member imzası yapmam mı gerekiyor?
Birde avatarı nasıl ayarlıycam onu bir türlü bulamadım.

evet imzayı güncellemeniz gerekiyor, avatarı değiştirmek için imzayı değiştirdiğiniz bölümde en üstteki kısımda avatar seçeneği var. go here tıklayarak avatarınızı upload edin.

hocam avatarı bulamadım bounty başlığında
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bounty kampanyaları güzel yönetiliyor. Proje için referans olmaz ama iş yapabilitesi var gibi geliyor bana.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Arkadaşlar benim rütbem katıldığımda memberdı şimdi full member. Bounty yöneticisine pmden yazdım. Değiştirdim diye cevap yazmış. İmzamı full member imzası yapmam mı gerekiyor?

evet imzayı güncellemeniz gerekiyor, avatarı değiştirmek için imzayı değiştirdiğiniz bölümde en üstteki kısımda avatar seçeneği var. go here tıklayarak avatarınızı upload edin.
sr. member
hero member
Merit: 630
Projeye olan ilgi çok fazlaydı, adamların hazırlığı mı yetersizmiş neden erteleme kararı aldılar.slackte 4200 ün üzerinde katılımcısı var ve birçok kişi yatırım yapacağını belirtmiş.imzasında olanlar sabrederse bence güzel kazanabilirler.dönüşleri muhteşem olabilir gibi duruyor

haklısınız, adamlar normal bir açıklamada yapmıyor.twitterları hep suspus slackte de sadece scam mesajlar geliyor.gelen sorularada copypaste pre-ico tarihleri henüz açıklanmadı yakında açıklanacak diye cevap veriyorlar.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Projeye olan ilgi çok fazlaydı, adamların hazırlığı mı yetersizmiş neden erteleme kararı aldılar.slackte 4200 ün üzerinde katılımcısı var ve birçok kişi yatırım yapacağını belirtmiş.imzasında olanlar sabrederse bence güzel kazanabilirler.dönüşleri muhteşem olabilir gibi duruyor
hero member
bu ekiple ilgili sorunlar var sanırım twitterları hep sessiz. gunlerdir ico tarihlerini açıklıyacaklardı hala bi gelişme yok.
slack kanallarını botlara emanet etmişler,sürekli sahte ico başladı haberi yapıyorlar.ANN konusu keza gene öyle. ödül programına bakan adam zaten sukoyvermiş soruları bile cevaplamıyor. iyiki imzasına girmemişim.
sr. member
@polat90
Hocam imzaya katıldığımda memberdım. Şu an full member olmuşum. Ne yapmam gerekiyor?
sr. member
Hayret birşey benimde aklımı çeliyorlar gerçekten böyle böyle sürekli goruyorum slackta falan bende herkes ether adresi atıyor yonetıcıler ne bok yıyor o esnada merak edıyorum

Biri engellese birini tutamaz hocam. En güzeli web sitesini takip etmek. Gerçi bunu yiyen sahte siteyide yer ama gülmeyelim komşumuza gelmesin başımıza.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Hayret birşey benimde aklımı çeliyorlar gerçekten böyle böyle sürekli goruyorum slackta falan bende herkes ether adresi atıyor yonetıcıler ne bok yıyor o esnada merak edıyorum
sr. member
ne zaman başlıyor bu? imzasına girdimde bari çabucak bitsede başka bir şeye baksam.100 eth atan war ya 1 2 değil bayağı atmışlar
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bence bu beleş para hırsı . hemen en çok ben kazanayım kimse benden çok kazanmasın diye atlayarak elindekini vermek oluyor net bir şekilde.
lan ben kendi cüzdanımdan borsa hesabıma atarken bileke 2 kere kontrol ediyorum bunlar eth adresi bu para gönder diyorlar lap atıyorlar aq ne para var millet bok gibi harcıyolar
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Yazık ya safmı bu koreliler hala bunları yiyorlar her yerde bu tarz mesajlar açılıyor
zamanında fake mail ile mail çalardı insanlar hala aynı teknikleri kullanarak 200bin dolar üzerinde para toplamışlar
full member
Activity: 266
Merit: 242
Bugun hangı ıconun slack kanalına gırsen bot hemen mesajı yapıstırıyor suraya ether gonder dıye adres verıyorlar
bunu nasıl yiyorlar anlamıyorum sağlam bır para toplamışlar bu tarz kekler oldukca hacker geçinen lamerler hızla üremeye devam edecektir.
hero member
hacklenen 500 ether cok buyuk bir miktar değil.
bakalım enigma gibi bunlarda yatırımcısına bir güzellik yapacaklar mı.bu arada ben bu projeyi hala tam olarak anlamadım bankacılık terimi kullanıyor ama banka yok.rehine dükkanı yani tefecilik gibi bir şey.telefon dükkânlarına gidip telefonunuzu bırakıyorsunuz,x tarihte alaca diyorsunuz size ''kredi'' veriliyor.

x tarihte telefonu almaya gitmezseniz rehine dukkanı telefonu satıp parasını alıyor. ya da x tarihinde gidip para+komisyon vererek telefonunuzu geri alıyorsunuz.sistem bu mu?
full member
Activity: 140
Merit: 100
biraz naifler kabul ediyorum. bununda en buyuk nedeni boyle bir şeyi korede yapanlar-yapmaya çalışanlar için çok büyük yaptırımlar uygulanıyor.bu yüzden bizim gibi degiller.biz biraz daha gördügümüz/yaşadıgımız tecrübelerden dolayı daha ''uyanık'' takılıyoruz.onların başına  kore şartlarında böyle bir durumun gelmesi çok ama çok zor.o yüzden hemen keklenebiliyorlar.

şimdi bu adamlar zaten bitcoini regule etmekle meşgul,dolandırıldılanlar büyük bir ihtimalle polise gidecek.bi şey olacagından degil kültür işte biz üstüne su içeriz bu adamlar en azından şansını dener..şikayetler artarsa kore ICO lar için amerikadaki gibi bir yasa çıkartabilir. ki bana göre  benim bildigim kore bu işlere kesin el atacak.korelilerin icolara girmesi zorlaştırılacak.

o yuzden bir çok küçüklü-büyüklü kore firması çıkıyor,  marketing ayagına yeni çıkan icolarla işbirligine girişiyor.(kyber,centra,change vsvs)bu adamlar zaten ellerini biraz güçlendirse şikayetlere bakmadan kendileri baskı yapmaya başlar.

orta vadede icolarla ilgili bi gelişme bekliyorum koreden.

açıklama için teşekkür ederim, çinden sonra yavaş yavaş diğer ülkeler de bu olaya el atacak gibi görünüyor
full member
Activity: 236
Merit: 101
proje güzel gibi duruyor. hack olayı olmasa iyi olurmuş. korelilerde nasıl zenginlerse direkt yollamışlar mı parayı...
Pages:
Jump to: