Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 8. (Read 8472 times)

full member
Activity: 127
Merit: 100
Bu tür yapilanmalar piramit sistemine dayanmaktadir, cihazlar alinsa dahi bir gün kepenkler kapanir su an ico yapilmasi kapanacak kepengi daha geç indirmek anlamina geliyor. Omru 1 degilde 2 sene olur ama isin sonu simdiden belli.
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Yorumunuza, bakış açınıza son derece saygı duymakla birlikte ne yazık ki ben aynı fikirde değilim mhan hocam. Sebebiyse reel farm konseptlerinin tamamen merkezi bir yapıda olup tümüyle insani bir açığa sahip olması. Atıyorum yarın öbür gün ortaklar anlaşmazlığa düşer ve biri 20-30 kart alıp giderse bütün sistemin çökmesi an meselesi, o bakımdan gelecekte hiç ölmeyecek olarak tanımlanabilecek tek formülün (uzun vadede) merkezi olmayan madencilik havuzu sistemleri olacağını düşünüyorum. Ülke, devlet ya da bağımsız kuruluşların farm gücü ile piyasayı tamamiyle kontrol ediyor hale gelmesinden daha büyük bir tehlike düşünemiyorum.

hydromining 3 salağın bir araya gelip takıldığı bir depo değil. bu ico ile birlikte şirketleşecekler. kurumsal olarak yapılan gerçek mining farm işletmeciliğinde ben gelecek görüyorum.
tabi herkesin fikri kendine. Bende dex konseptinin ilerde çok yürüyeceğini düşünüyorum. merkezi olmayan madencilik havuzu nasıl olacak onuda merak ettim. var mı böyle bir çalışma?
biraz bilgi paylaşabilirsen bizimle sevinirim.

Yatırımı nız var belli ki.. amacım tartışma yaratmak değil geleceğe yönelik görüşlerimi paylaşmaktı ayrıca ne demek istediğimi anlayacak kapasitede olduğu nuzu düşünüyorum, başarılar.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Cloud miningler eskiden gelen mirasının zararını her daim çekecektir bugun sabancı, koç kalkıp cloud mining farm yapacağım dese şahsen katılırım ama tereddüt yaşarım. Ben bu şekilde gördüğüm fiziksel farmların daha etkili olduğunu düşünüyorum
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Yorumunuza, bakış açınıza son derece saygı duymakla birlikte ne yazık ki ben aynı fikirde değilim mhan hocam. Sebebiyse reel farm konseptlerinin tamamen merkezi bir yapıda olup tümüyle insani bir açığa sahip olması. Atıyorum yarın öbür gün ortaklar anlaşmazlığa düşer ve biri 20-30 kart alıp giderse bütün sistemin çökmesi an meselesi, o bakımdan gelecekte hiç ölmeyecek olarak tanımlanabilecek tek formülün (uzun vadede) merkezi olmayan madencilik havuzu sistemleri olacağını düşünüyorum. Ülke, devlet ya da bağımsız kuruluşların farm gücü ile piyasayı tamamiyle kontrol ediyor hale gelmesinden daha büyük bir tehlike düşünemiyorum.

hydromining 3 salağın bir araya gelip takıldığı bir depo değil. bu ico ile birlikte şirketleşecekler. kurumsal olarak yapılan gerçek mining farm işletmeciliğinde ben gelecek görüyorum.
tabi herkesin fikri kendine. Bende dex konseptinin ilerde çok yürüyeceğini düşünüyorum. merkezi olmayan madencilik havuzu nasıl olacak onuda merak ettim. var mı böyle bir çalışma?
biraz bilgi paylaşabilirsen bizimle sevinirim.
sr. member
Ben bu nedenle kol kırma kararı aldım.
elimde uzun vadeli olarak tutmak için aldığım Monetha  Mysterium Openax Sonm Stox  Civic Matchpool vardı. Monetha ve Openax hariç hepsini zararına satıp çıkmayı düşünüyorum ciddi ciddi.
token dönemi bitti bana göre
Anladım hocam ben tum yatırımımı tenx'de tutuyorum çok buyuk bır hata ıle duştukce aldım maliyeti düşürmek için amam 107 den aldıgımdan berı dusuyor hiç durmadı en son 26 gıbı duruldu artık 30 taban gıbı ama beklemekten baska çarem yok artık.
Zararına satsam en az 3 btc zararım olacacak 1 btc falan kalsa zarar satıp kurtulacağım bu lanet coınden
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
hydromining özelinde ise madenciliğin hiç ölmeyecek bir konu olduğunu düşünüyorum.
bu gün eteherum kazmak karlıdır yarın hede coin. yeterki elinde bir farm olsun.
Bu bağlamda bu proje hep yaşayacak. bu nedenle ayakta kalacak bir kaç token den biri olacağını düşünüyorum.

Yorumunuza, bakış açınıza son derece saygı duymakla birlikte ne yazık ki ben aynı fikirde değilim. Sebebiyse reel farm konseptlerinin tamamen merkezi bir yapıda olup tümüyle insani bir açığa sahip olması. Atıyorum yarın öbür gün ortaklar anlaşmazlığa düşer ve biri 20-30 kart alıp giderse bütün sistemin çökmesi an meselesi, o bakımdan gelecekte hiç ölmeyecek olarak tanımlanabilecek tek formülün (uzun vadede) merkezi olmayan madencilik havuzu sistemleri olacağını düşünüyorum. Ülke, devlet ya da bağımsız kuruluşların farm gücü ile piyasayı tamamiyle kontrol ediyor hale gelmesinden daha büyük bir tehlike düşünemiyorum.
legendary
Hocam size katılıyorum bu btc sürekli yeni bir çatal ile kendisine çekiyor parayı, ben çok büyük bir hata yaparak butun yatırımımı tenx e akıttım su an 3/1 şekildeyim eğet btc de kalsaydım 15bin dolardan fazla kazanmış olacaktır. 3 btc tenx almıştım şimdi 1 btc bile yok. Mahvetti emeklerimi. 30 taban oldu gibi ama btc nin 1 hareketinde 20 ye düşecektir.

Ben bu nedenle kol kırma kararı aldım.
elimde uzun vadeli olarak tutmak için aldığım Monetha  Mysterium Openax Sonm Stox  Civic Matchpool vardı. Monetha ve Openax hariç hepsini zararına satıp çıkmayı düşünüyorum ciddi ciddi.
token dönemi bitti bana göre
sr. member
Herkes duracağını zannetmiyorum ama hiç durmayacak
Bundan dolayı altcoinlerin daha bir kaç yıl düzelebileceğini sanmıyorum.
Çok sağlam bir kaç proje hariç hepsi ölecek gibi

Üstad ne demek istediniz anlamadım proje tırtmı diyorsunuz anlamakta zorlanıyorum
teşekkürler

Nası yazmışım ben bu mesajı yahu Smiley okudumda bende anlamadım ne dediğimi.
Herkes bitcoin in yükselişi kesilecek ve yeniden alt coinlere yönelim olacak diyor ama ben artık gidişatın değiştiğini düşünüyorum.
bitcoin yükselmeye devam edecek ve altcoinlere para akışı olmayacak. sadece kendini anlatabilen cebinde reel para ulanlara ulaşabilen altcoinler varlığını sürdürebilecek.
bunun içinde projenin çok sağlam olması gerekiyor. bunun dışında amacı kripto para uzayından pay almaya çalışmak olan coinlerin hepsi yok olup gidecek.
özellikle token lara hiç şans tanımıyorum artık. %90'ı yok olup gidecekler.

Hocam size katılıyorum bu btc sürekli yeni bir çatal ile kendisine çekiyor parayı, ben çok büyük bir hata yaparak butun yatırımımı tenx e akıttım su an 3/1 şekildeyim eğet btc de kalsaydım 15bin dolardan fazla kazanmış olacaktır. 3 btc tenx almıştım şimdi 1 btc bile yok. Mahvetti emeklerimi. 30 taban oldu gibi ama btc nin 1 hareketinde 20 ye düşecektir.
legendary

Üstad ne demek istediniz anlamadım proje tırtmı diyorsunuz anlamakta zorlanıyorum
teşekkürler

Nası yazmışım ben bu mesajı yahu Smiley okudumda bende anlamadım ne dediğimi.
Herkes bitcoin in yükselişi kesilecek ve yeniden alt coinlere yönelim olacak diyor ama ben artık gidişatın değiştiğini düşünüyorum.
bitcoin yükselmeye devam edecek ve altcoinlere para akışı olmayacak. sadece kendini anlatabilen cebinde reel para ulanlara ulaşabilen altcoinler varlığını sürdürebilecek.
bunun içinde projenin çok sağlam olması gerekiyor. bunun dışında amacı kripto para uzayından pay almaya çalışmak olan coinlerin hepsi yok olup gidecek.
özellikle token lara hiç şans tanımıyorum artık. %90'ı yok olup gidecekler.

hydromining özelinde ise madenciliğin hiç ölmeyecek bir konu olduğunu düşünüyorum.
bu gün eteherum kazmak karlıdır yarın hede coin. yeterki elinde bir farm olsun.
Bu bağlamda bu proje hep yaşayacak. bu nedenle ayakta kalacak bir kaç token den biri olacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ben uzun süreli yatırımımı yaptım attım kenara 2 yıldan once bozdurmayı duşunmuyorum
geleceği olacak bir proje kazdıkca para kazanacağız, ılerıde rıglerı çoğaltacaklar
full member
Activity: 266
Merit: 242

teşekkürler
legendary
9-10m toplarlar diyordum ama çok uzak kalmışlar. projede güzel aslında ama şu sıralar hiç bir ico'da hedeflenen miktarı toplayamıyor. bence bu icolar bittikten sonra bu projeler geliştikçe coinleri değerlenicek çünkü şu anda alan yok. millet borsadan almak zorunda kalıcak bitcoin hype'ı durunca.

full member
Activity: 236
Merit: 101
9-10m toplarlar diyordum ama çok uzak kalmışlar. projede güzel aslında ama şu sıralar hiç bir ico'da hedeflenen miktarı toplayamıyor. bence bu icolar bittikten sonra bu projeler geliştikçe coinleri değerlenicek çünkü şu anda alan yok. millet borsadan almak zorunda kalıcak bitcoin hype'ı durunca.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
İCO'dan topladıkları parayla kiraladıkları tesislerden elde edilen karla kendi tokenlerinin bir kısmını borsalardan satın alıp yaksalar projeye ekstra bir itibar sağlarlar, yatırımcıda memnun olur. Güzel bir İCO yine
hero member
Activity: 953
Merit: 504
İmza kampanyası ne zaman bitiyor? 20 gün sonra mı?
sr. member
50 bin çok buyuk bir rakam değil hocam yanı pek bır zarar veremez, bounty durumu tabıkı dogru ama toplamda %1 oda
ico sonrasında zaten satılan adetin %1 derler onada, ben ico altına iner diyorum ama kısa zamanda toplarlar

geçenlerde modum icosuna girdim bounty falan yoktu etherdeltada ilk çıktıgı gun benım 1 ether 0.30 ethere duştu kım satıyor zararına anlamadım ama 2 gun geçtıkten sonra 1 ether 2.5 ether oldu.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
ilk çıktıkları dönem yaklaşık 50.000 tokenı marketing için ''bedavaya'' dagıttılar,bunun daha bounty ödülleri ve icodaki marketing için ayrılan ve bedavaya dagıtılacak tokenları var. bu adamlar topladıklarının yarısını ico bitiminde satsa fiyat ico altını görebilir,muhtemelende öyle olacak.şu anda verilen bonuslarda o kadar cazip degil.

eger yüklü almayı düşünen varsa risklide olsa bu stratejiyi uygulayabilir,zaten şu anki bonus miktarı %15lerde ve bu daha 5 gün sürecek.tabii yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir diye not düşmem gerekiyor burda.
sr. member
Adim adim 2 milyona ilerliyor henuz 20 gun kadar daha var, acaba bir balina girermi dersiniz 5 milyon toplansa ben basirili olduklarini dusunecegim.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
toplanan para yeterli ben yatırım yaptım ve köşeye attacagım 2 yıl donup bakmayacağım bıle ayrılca yol harıtalarına uymaları ıcın bu para bıle yeterlı gelebılır
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
3 milyon başlangıç için güzel sayılır ama  bence bu kadınlar pre-salei çok kısa sürede bitirince daha büyük beklentilere girdiler. bende pre-salei çok çabuk hardcape ulaşınca güzel toplar diye düşünüyodum  şu an için fiyasko denemez ama beklentinin çok altında kalmış topladıkları.

ico bittikten sonrada token satışına devam edecekleri yazıyordu, bu işlemi nasıl geerçekleştirecekler emin degilim ama belkide bu yöntemde icosunun yavaş ilerlemesine neden oluyordur.insanlar ilk önce işleyişi kar dagıtımları vs görmek isteyebilir.
Pages:
Jump to: