Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 2. (Read 8472 times)

full member
Activity: 336
Merit: 101
Daha geç ödeme yaparlar diye bekliyodum. Bana da bişeyler gelmiş.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Dağıtım devam ediyor ama blog ödülleri halen daha gelmedi. Etherdelta da fiyat iconun yarısı civarına düşmüş görünüyor.  Mecbur bekletecez bunu da artık. ICO fiyatına çıkınca bakarız tekrardan Grin
full member
Activity: 266
Merit: 242
sosyallerıde dagıtmıslar sonunda ama o kadar düşük rakamlar kı fee bıle karşılamaz su an kı fıyattan, tamam anladık dump yapılamayacak oran verdınızde borsada fıyat içler acısı durumda bır coınmarketcap'e bıle gıremedınız arkadas
member
Activity: 98
Merit: 11
BELUGA PAY. Complete Mobile Point of Sale System
Etherdeltadan bende nefret ediyorum ben de. Doğru düzgün kullanamadım gitti
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
imzalar dagıtılmıs henuz sosyal blog falan bırsey yok sadece ımzacılar aldı su an onlar zaten gocuk olan fıyatı gocertırse, uzerıne sosyal ve blog yazarları cakar dıye beklıyorum pusuda
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bana gelen giden yok daha, yeni mi başlamışlar ödemelere, çorba parası geliyordu sosyalden . onunda üzerine çökmeseler bari
full member
Activity: 336
Merit: 154
Ödemeler yapılmış fakat EtherDelta'dan o kadar nefret ettim ki anlatamam. Göndermek 1 saat EtherDelta'ya geçmesi ayrı 1 saat. Ayrıca 1.5 ay imzaya çok az verildi. Neyseki Ether fiyatı arttı da işimizi görüyor.
sr. member
Adreslerıne baktım odemeler yapılmaya başlanmış parça parçada olsa gelıyor  dump beklıyorum ben deltada ama dusuge satan yok zaten cok az bounty dagıtılmış, alıp 1 yıl unutmak ıstıyorum toplamda 5 ether kadar yatırım yapmayı duşunuyorum ama etherde uctu gıttı
member
Activity: 224
Merit: 12
Buntyler ödenmeye başlanmış. Benim ödemem yapılmış. Sizlerde kontrol edin bakalım ödemeleriniz gelmiş mi
sr. member
Telegrama baktım bugun benımle alakası yok ama 15 aralıga kadar odeyecegız dıye blog yayınlanmıs, ama odenırmı bılemıyorum, ben dump gelmesını beklıyorum alacağım hydromınerden bıraz. Ama bounty zaten %1 dagıtılacak o yuzden cok duşmez ama tetıkteyım
member
Activity: 224
Merit: 12
bu boyutlarda madencilik çiftliği kurmak her yiğidin harcı değil. O kadar malzemeyi ülkelerine sokamamışlardır bunlar. Ben sanıyorum ki gümrük yada siparişleriyle alakalı bir sorun yaşadılar. Şu an ben de Türkiye' de toplayayım 20K ETH ama karşılığında gidip s9 alsam nasıl sokacağım o kadar makinayı ülkeye? Adama dur derler.
Hocam onların hukumetle bır anlaşması var dıye bılıyorum hatta ıco ertelenmeside bu yuzden olmuştu, bazı prosedurlerı yerıne getırmıslerdı hukuksal olarak yanı fırmayı falanda kurmuslardı muhtemelen şirket adına toplu alım yaptıklarından sıkıntı yaşamazlar

Ben de o şekilde olduğunu hatırlıyorum. Resmiyetleri olduklarını söylüyordular ve herhangi bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Bu arada Bounty ödemeleri hakkında bir gelişme var mı? Bilgisi olan var mı?
sr. member

Nadine CNBC konuşması
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
bu boyutlarda madencilik çiftliği kurmak her yiğidin harcı değil. O kadar malzemeyi ülkelerine sokamamışlardır bunlar. Ben sanıyorum ki gümrük yada siparişleriyle alakalı bir sorun yaşadılar. Şu an ben de Türkiye' de toplayayım 20K ETH ama karşılığında gidip s9 alsam nasıl sokacağım o kadar makinayı ülkeye? Adama dur derler.
Hocam onların hukumetle bır anlaşması var dıye bılıyorum hatta ıco ertelenmeside bu yuzden olmuştu, bazı prosedurlerı yerıne getırmıslerdı hukuksal olarak yanı fırmayı falanda kurmuslardı muhtemelen şirket adına toplu alım yaptıklarından sıkıntı yaşamazlar
sr. member
Activity: 883
Merit: 262

sipariş ettikleri minerlar çoktan gelmiş. madenciliğe başlamış bile olabilirler. kullanıcı web paneli hazır değil, o yüzden şubat 2018'e kadar tokenleri mining yapmak için redeem edemiyoruz. bu tarihe kadar miningten elde ettikleri gelir kendi şirketlerine kalacakmış.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
full member
Activity: 392
Merit: 101
Aletleri falan hep sıparıs ettık dıyorlardı hatta btc ıcın mıner cıhazlar sıparıs vermıslerdı neden ertelendı sımdı konteyner kurulumu falan bu haber hoş olmadı
Hocam patlayacak gibi bu iş çünkü sen kalak ıco yap dunya para topla ee hadi başlayın projeye. Yok şu oldu yok bu oldu bu açıklamalar projeye olan güveni sarsıyor.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Aletleri falan hep sıparıs ettık dıyorlardı hatta btc ıcın mıner cıhazlar sıparıs vermıslerdı neden ertelendı sımdı konteyner kurulumu falan bu haber hoş olmadı
sr. member
bonusla monusla alakası yok fiyattaki düşüşün. teknik altyapıları yetersiz olduğu için madenciliğin şubat 2018'de başlayacağını açıkladılar, o zamana kadar zorlukta artacak ve tokenler şubat 2018'e kadar bir işe yaramayacak.

Hocam 2-3 ay hold yapılır mesele değil yeter ki dedikleri işi yapsınlar. Scam projeler artmaya başladı. 3 ay sağlam projeye sabretmek benim gözümde çok bir şey gözükmüyor o sebeple.

sen ben 2-3 ay hold yaparız problem değil, ama kısa vadeli biraz para yapıp hemen satarak başka projeye girmeye çalışan aşırı hırslı o kadar çok insan varki, bu insanlar sabredemiyorlar ve bir proje baştan negatif ile başlayınca o projeyi daha da negatife sürüklüyorlar.
full member
Activity: 756
Merit: 104
bonusla monusla alakası yok fiyattaki düşüşün. teknik altyapıları yetersiz olduğu için madenciliğin şubat 2018'de başlayacağını açıkladılar, o zamana kadar zorlukta artacak ve tokenler şubat 2018'e kadar bir işe yaramayacak.

Hocam 2-3 ay hold yapılır mesele değil yeter ki dedikleri işi yapsınlar. Scam projeler artmaya başladı. 3 ay sağlam projeye sabretmek benim gözümde çok bir şey gözükmüyor o sebeple.
sr. member
Pages:
Jump to: