Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 4. (Read 8472 times)

sr. member
Activity: 910
Merit: 255
Bonussuz fiyatın 0.01 eth güncel duruma göre 3.5 dolar desek çok komik rakamlar dağıttılar özellikle sosyal medyada falan milleti raporlar falan uğraştırdılar. İmza, çeviri hepsi düşük bir de ico fiyatının altından piyasaya girerse vay haline.

Evet twitterdan da çok sacma rakamlar dagıtılmış. Artık bountylerde twitter facebooktan para kazanma devri bitti bence. Projede ışık varsa millet 10 ar 10ar hesaplarını sokuyor kampanyaya. Stake sayısı çok artıyor. Kazanç da çok saçma rakamlara düşüyor.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Hocam o scam oluyor, spam degil ayrica adamlar wp de yerli halktan gizlediklerini belirtmislerdi farmlarin yerlerini ve projeyi. Ben scam olduguna inanmiyorum, bounty e katilmadim zaten ben yatirim yaptim ve uzun donemde kazancli olacagina inaniyorum

Yanlış yazmışım uyarı için teşekkürler umarım kazanç sağlarsınız mevzu şu ki belirttiğim gibi Avusturya devleti bu tarz şeylere her zaman destek veriyor mali açıdan böyle bir şeyle burada karşılaşmak tuhaf geliyor bana bunun yanı sıra tek 1 kelime almanca göremedim ben herhangi bir postta, formda yada sitede...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Hocam o scam oluyor, spam degil ayrica adamlar wp de yerli halktan gizlediklerini belirtmislerdi farmlarin yerlerini ve projeyi. Ben scam olduguna inanmiyorum, bounty e katilmadim zaten ben yatirim yaptim ve uzun donemde kazancli olacagina inaniyorum
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Ben viyana da yaşıyorum bana ağır scam gibi geldi kulağımıza hiç böyle bir şey gelmedi zaten bu tarz projeleri gerçekleştirecek olanlar Österreich devletinden destek alabiliyor burda ICO yapmak gibi bir şeyle uğraşmazlar...

Warum diese project auf Türkish sprache ? Ich wollte lesen auf Deutsch... Kannst du geben uns Deutsche Link ? Und habe ich noch ein frage warum ihre website nur English Huh
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bu tür projeler kısa dönemde beklenen başarıyı gösteremez yani uzun dönemli projelerdir. Ancak Proje ne kadar uzun olursa okadar ico altına düşüyor. Sıkıntılardan en büyüğü Btc nin sert hareketi. Herhangi exchange girdiğinde ico nun altında alabileceğimi düşünüyorum.
full member
Activity: 406
Merit: 189
gün olarak hesap yapmak kadar saçmalık olmaz, illa tek günde atılmasın diyorsan haftalık koşul koyabilirsin, gün üzeri stake hesplamakta tam at hırsızlığı olmuş
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Bonussuz fiyatın 0.01 eth güncel duruma göre 3.5 dolar desek çok komik rakamlar dağıttılar özellikle sosyal medyada falan milleti raporlar falan uğraştırdılar. İmza, çeviri hepsi düşük bir de ico fiyatının altından piyasaya girerse vay haline.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Vay adamlar çalışıyor desene ortak beğendim yol haritasını erken bıtırır bunlar zaten dedıydım 3 mılyon bu iş için yeterde artar bıle sonuçta yaptıkları iş nasıl olsa kurduğuyla para kazanacak sonra o malzemeyiide satacak sermayesi yine elinde olacak bu iş adam gibi çalışırlarsa çok buyur
full member
Activity: 266
Merit: 242
Arkadaşlar bounty managerla konuştum telegramdan listelerin bıttıgını ama ıtirazlar olur dıye bıraz daha beklediğini yakın zamanda takıma listeleri verecegını söyledi. Bence bounty den alan varsa satmasın ben yatırım yaptım bu projeye ve uzun vadede degerlenecegını dusunuyorum telegramda bır makale paylaştılar. AntMiner S9 siparişleri verilmiş ve subat 2018 den once farmları kuracaklarmıs

https://www.hydrominer.org/hydrominer-token-sale-ends-high-note/
full member
Ilk yarim saatte presale tamamlaninca brn icoda en az 8-10 milyon toplar dediydim ama imzaya giren olmadi presale sonrasi. Bu toplanan rakamlara presale dahil degil diye biliyorum onunla birlikte totalde 10bin ether toplandi
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Proje az yatırım aldıklarında kendi başarısızlıklarının hınçlarını ödül programına katılanlardan almaya çalışıyorlar. Hydromining gibi şu an Envion'da bu şekilde mining projesi yapmaya çalışıyor. Bu projeler ne kadar iyi niyetli bilmiyorum ama Genesis Mining'den hiçbir farkları olduğunu sanmıyorum. Bulut madencilik sistemleri mutlaka bir gün batmak zorunda kalıyor çünkü çark dönmüyor.

ben bu proje için sosyal medya kampanyasına katılmıştım ve takip ediyordum ama rapor göndermekten üşendim. proje çok ilgi toplamadı ve dediğiniz gibi bunlar bir şekilde çökecek projeler. yatırım yapan veya imzasına katılan kişilere bol şans. umarım kazançlı çıkarsınız.
full member
Activity: 200
Merit: 100
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
Proje az yatırım aldıklarında kendi başarısızlıklarının hınçlarını ödül programına katılanlardan almaya çalışıyorlar. Hydromining gibi şu an Envion'da bu şekilde mining projesi yapmaya çalışıyor. Bu projeler ne kadar iyi niyetli bilmiyorum ama Genesis Mining'den hiçbir farkları olduğunu sanmıyorum. Bulut madencilik sistemleri mutlaka bir gün batmak zorunda kalıyor çünkü çark dönmüyor.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Böyle bir projenin 3 milyon dolar bile toplayamaması üzücü. Galiba bizim lokal forumda bir bahtsızlık var. Ne zaman bir projeyle alakalı beklenti oluşsa bir sıkıntı çıkıyor ya toplayamıyorlar ya topladıktan sonra ekip saçmalıyor.
full member
konunun aktik kalması ve yukarıda çıkması için bunu yapmak zorundalar diğerleri gibi facebook ve twitter raporlarını bounty konusuna attırmadıklarından konu arkalarda kalıyor
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
amazixin üstlendigi kampanyalara girmek gerçekten sorunlu ..adamlar çok kuralcı,bu yeni çıkan toplam imzayı taşıdıgımız gün yerine,post attıgımız gunleri hesaplama olayı çok can sıkıcı. yazacak bişey bulamayınca sırf yazmış olmak için yazın diye  kastırıyorlar. bu da forumun çöplüge dönüşmesine neden oluyor.

yazacak bi şey bulamıyosun sadece okumak istiyorsun,ama o gün bişey yazmazsanda ödülden yararlanamıyorsun,forum için gerçekten çok kötü.
sr. member
Herkes kaldırmış imzaları bende yeni kampanyaya katıldım artık zaten stakeleri hesaplarken canımı sıktılar. Post attığımız günler sayılmış sadece koşullarda olsaydı ona göre post atardık. Yazık oldu 2 ay bekledik.
full member
Imzalari kaldirin dedilermi hocam kaldiriyorsunuz ama hizli hesaplanmis stake oranlari gerci az verecek ama olsun
sr. member
Olan oldu artık napalım msj da attık. Bir şey değişeceğe benzemiyor. Siz yinede msj atın yöneticiye düzeltsinler bende imzamı kaldırıyorum artık.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Üşenmedim hangi günler kaç mesaj atmışım onu hesapladım Cheesy

Sr.Member (4 Stake/day) : 22*4=88 stake

September 17 : 6 message
september 18 : 2 message
september 19 : 6 message
september 20 : 5 message
september 21 : 1 message
september 22 : 5 message
september 23 : 4 message