Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 5. (Read 8472 times)

hero member
Activity: 953
Merit: 504
Ben 32 farklı günde toplam 91 mesaj atmışım bana da 96 stake vermişler. 22 farklı gün sr member olarak, 10 farklı gün de hero member olarak mesaj atmışım. 88+60=148 stake vermeleri gerekiyor. İmza kampanyasını yapan şahısa mesaj attım 32 farklı gün mesaj atmışım 96 stake vermişsiniz tekrar inceleyeceğim dedi. Bakalım ne olacak. Sizler de mesaj atın Bence

Hocam ben kampanya yöneticisine msj attım saçma sapan bi cevap attı yazılmaları aşağıya bırakıyorum.

Benim mesajım.
I participated in Hydrominer's signature campaign with FullMember ranks. Participation date is September 18th. I needed to win 2 stakes per day, but only 26 stakes. I have at least 30 posts over 70 characters. I had to win about 120-130 stakes. Can you review this and help?

Yönetici cevabı:
The stakes are per day POSTING, not total days

Kısaca mesaj attıgın günler sayılacak sadece diyor. Baştan koşullarda söyleselerdi ona göre atardık saçmalık!

Tamam bende 60 günlük sürede 32 gün mesaj atmışım. 22 farklı günde sr member olarak mesaj atmışım, 10 farklı gün de de hero member olarak mesaj atmışım. Farklı günlerde atılan mesajlar için atılan gün sayılıyorsa 148 stake vermeleri gerekiyor 96 stake vermişler.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Ben 32 farklı günde toplam 91 mesaj atmışım bana da 96 stake vermişler. 22 farklı gün sr member olarak, 10 farklı gün de hero member olarak mesaj atmışım. 88+60=148 stake vermeleri gerekiyor. İmza kampanyasını yapan şahısa mesaj attım 32 farklı gün mesaj atmışım 96 stake vermişsiniz tekrar inceleyeceğim dedi. Bakalım ne olacak. Sizler de mesaj atın Bence

Hocam ben kampanya yöneticisine msj attım saçma sapan bi cevap attı yazılmaları aşağıya bırakıyorum.

Benim mesajım.
I participated in Hydrominer's signature campaign with FullMember ranks. Participation date is September 18th. I needed to win 2 stakes per day, but only 26 stakes. I have at least 30 posts over 70 characters. I had to win about 120-130 stakes. Can you review this and help?

Yönetici cevabı:
The stakes are per day POSTING, not total days

Kısaca mesaj attıgın günler sayılacak sadece diyor. Baştan koşullarda söyleselerdi ona göre atardık saçmalık!
hero member
sr. member
Activity: 714
Sanırım burada postları hesaplarken millet istenen sayıyı 3-5 günde atıp bitirmesin diye gün olarak hesaplamışlar yani siz 1 günde 3 mesaj attıysanız o günü 1 stake saymışlar ertesi gün hiç mesaj atmadıysanız 0 saymışlar yanlış anlamadıysam.
Evet dagilarak atilsin mantigini kullanmislar o yuzden o sekilde, zaten cerez parasi veriyor iyi bir av olmadi hunterlar icin.
Yahu tamam da o zaman yazsınlar koşullara ona göre atalım iş icat wtmişler bi taraflarından 18 eylülde katıldım kampanyaya yuh anasını satıyım 26 stake vermişler gün başına vurduğumda uçması gerekiyordu!
hero member
2 Ayda toplam 32 gün mesaj atmışım. Bunların 22 gününü sr member, 10 gününü de hero olarak atmışım. Yani bu hesaba göre 22*4=88 + 6*10=60 Toplam da 148 olması gerekiyor.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Sanırım burada postları hesaplarken millet istenen sayıyı 3-5 günde atıp bitirmesin diye gün olarak hesaplamışlar yani siz 1 günde 3 mesaj attıysanız o günü 1 stake saymışlar ertesi gün hiç mesaj atmadıysanız 0 saymışlar yanlış anlamadıysam.
Evet dagilarak atilsin mantigini kullanmislar o yuzden o sekilde, zaten cerez parasi veriyor iyi bir av olmadi hunterlar icin.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
sr. member
Activity: 357
artık projeler 5 milyon barajını pek geçemiyor.

imza kampanyasınada ortalama %1 ayrılınca  50.000 dolar civarı ödül kalıyor. bununda imza blog derken katılımcılara kalan rakam çok az. özellikle colorless ve amazixin yürüttügü kampanyalarda bütün katılımcılar azda olsa kazansın mantıgı yürüttüklerinden ödül çok fazla dagılıyor.sylonın yaaptıgı en iyisi. hele colorlessın kampanyalarına dikkat edin imzalar yuzde 20 lerde  bountyi 10 a bölecek neredeyse telegramından tut,mediuma kadar..

hydrominerda da durum ne yazikki aynı,yakın dönemde en iyi para bırakan kampanya sanırım bitdiceinki oldu.
hero member
Benim de Hesapta sorun var gibi.
Sr Member: 4 stakes/gün
Hero/Legendary: 6 stakes/gün, İmza taşındığı gün başına mı veriyor? Gün ibaresi koymuşlar.

29 gün Sr. Member İle 62 Mesaj atmışım, 29 Gün Civarı da Hero Member İle 30 mesaj atmışım. Bana toplam 96 vermiş.

Gün olarak bakarsak 29*4+29*6 olması gerekmiyor mu?
Mesaj olarak bakarsak 62*4+30*6 olması gerekmiyor mu?

Günlük atılan mesaja da bakacak olursak 32 farklı günde toplam 92 mesaj atmışım Smiley
full member
Activity: 336
Merit: 154
Satılmayan tokenlerle ilgili bir bilgi var mı? Yakılması gibi bir durum?
sr. member
Merit: 259
Bitti diyebiliriz beklentinin altında kalsa da fena para toplamadı. Neredeyse 2 ay olmuş imzasına gireli umarım yüzümüzü güldürür.
Oyle çok güldürecek bir durum yok ortada toplam yatırımın %1 i bounty programına aktarıldı zaten oda 30.000 dolar yapar bununda %35 i imzaya ayrıldı oda 10500$ ediyor 2442 total stake olduguna 4.29$ stake başına oda
sizin payınıza 48 stake düştürügüne göre 206 dolar yapıyor

Güldürmekten kastım o değil aslında yoksa kickicoda 15 ether değerinde aldım ama şu an 5 ether ancak ediyor. Ayrıca benim stakeyi yanlış hesaplamışlar 110 postum var en az 50'si istedikleri gibi, mesaj attım düzeltirler umarım.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Bitti diyebiliriz beklentinin altında kalsa da fena para toplamadı. Neredeyse 2 ay olmuş imzasına gireli umarım yüzümüzü güldürür.
Oyle çok güldürecek bir durum yok ortada toplam yatırımın %1 i bounty programına aktarıldı zaten oda 30.000 dolar yapar bununda %35 i imzaya ayrıldı oda 10500$ ediyor 2442 total stake olduguna 4.29$ stake başına oda
sizin payınıza 48 stake düştürügüne göre 206 dolar yapıyor
sr. member
Merit: 259
full member
Activity: 224
Merit: 100
son yarım saat 1m token satılmış, işlerini fazlasıyla görür yeni çiftlikler için.
30k usd para dağıtacaklar sanırım bounty içinde. vasatmı iyimi bilemedim
member
Activity: 560
Merit: 12
Ön satışta ucmuşlardı. Icoda aynı uçuş gelmedi ne yazık ki. O zamanda söylemiştim önsatıştan hemen sonra icoyu yapmaları lazımdı. Bunlar erteleyince durum bu oldu
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Son 4 saat ve 3 milyona dokunmasına ramak kalmış ether bir hareketlense 400 e doğru işte o zaman güzel para olacak bence 3 milyon bu proje için psikolojik sınır
member
Activity: 224
Merit: 12
18 son gündü sanırım. Merakla imza kampanyası için dağıtılacak ödülleri bekliyoruz. Bakalım kesecekler mi yoksa herkese hakettiği kadar mı verecekler.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Evet sona yaklaşılıyor bakalım bunlarda genel furyaya uyarak ödülleri yarı yarıya keseceklermi merakla bekliyorum ama içimde bir his bu projenin çok iyi değerleneceğini söylüyor
full member
Activity: 266
Merit: 242
bari üç milyonla tamamlasalar bounty olarak az verecek imzacılara yazık olacak zaten ödül miktarı epey bir düşük arkadaşlar
full member
Activity: 196
Merit: 100
topladıkları miktara göre kart alıp ona göre kar dağıtımı yapacağını düşünürsek bence normal bi miktar toplamışlar. presaleyi yüksek tutsalardı daha iyi olabilirdi ama.
Pages:
Jump to: