Pages:
Author

Topic: [ANN] HydroMining | Çevre Dostu Madencilik [ICO]+[Bounty] - page 6. (Read 8472 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Çok ilginç beklediğimin çok altı yatırım almış beklentim bayağı yüksekti bu icoda ama bayağı düşük kalmış toplanan
member
Activity: 112
Merit: 11
Farmlardan gunluk dehşet bir para akar zaten adamların farmları var, bu gelen parayla ev araba almazlarsa en az 2 fark kurarlar
full member
Activity: 252
Merit: 105
Sandığımdan daha az yatırım almış fakat parayı yemeyip çiftlik kurarlarsa yeterli, ekip karın tokluğuna çalışır.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Ben tam tersini düşünüyorum aldıkları yatırım farm kurmak için yeterli olacaktır. Sonuçta 5000 kart takmaz 3000 kart takar yınede farm kurabılır bu parayla, en buyuk yanlış presaledekı 1500 etherdi bence onu 3000 yapsalardı daha ıyıydı
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Beklediğim yatırımı almadı
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Hydromining bir mining çiftliği oluşturulmak üzere yola çıkılan bir projeydi fakat bilen bilir madencilikte eldeki para sayısı arttıkça roi süresi kısalır, yani ne kadar çok aletin varsa o kadar çok para kazanırsın. Ben bu paranın anca ekibe yeteceğini ve projenin geliştirilemeyeceğini düşünüyorum. Yani kullanıcı dostu bir proje olmayacaktır, kazandırır mı? Bilmiyorum. Şahsen ben satın almadım.
full member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
Projelerin başarılarının borsalara girmeleriyle orantılı olması ritüelinin değişmesi lazım artık. Ortada elle tutulu birşey yok ama Polo'ya girdi tamam başarılı oldu, bu yanlış. Adamlar kursun farmları o şekilde arttırsınlar değerlerini.
İyide hacimsiz borsalara girerse ne yaparsa yapsın değerini arttıramaz. Mutlaka paranin döndüğü ortamda olması lazım ki değeri artabilsin. Tabi bunun yanın pump/dump coini olmaması için projeyi geliştirmeleri ve işlerini yapmaları gerekiyor

bittrex ve poloniex yerine hitbtc,binance te işlemlere başlaması daha olası geliyor bana.
bu arada son 3 güne girmiş olduk, 3 milyon doları geçecek umarım.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Projelerin başarılarının borsalara girmeleriyle orantılı olması ritüelinin değişmesi lazım artık. Ortada elle tutulu birşey yok ama Polo'ya girdi tamam başarılı oldu, bu yanlış. Adamlar kursun farmları o şekilde arttırsınlar değerlerini.
İyide hacimsiz borsalara girerse ne yaparsa yapsın değerini arttıramaz. Mutlaka paranin döndüğü ortamda olması lazım ki değeri artabilsin. Tabi bunun yanın pump/dump coini olmaması için projeyi geliştirmeleri ve işlerini yapmaları gerekiyor
full member
Activity: 350
sr. member
Güzel yatırım alındı 2.5 milyon dolar bu zamanda 2-3 farm kurmalarına olanak verir zamanla kar dağıtımı gibi işlemlerle desteklenirse borsada çok sağlam yükseliş sergiler
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
maalesef bu kadar para toplayıp bıraz paraya kıymıyorlar ya sınır oluyorum eskıden polonıexe gırmezler dıyorduk sımdı bıttrex e gırmıyorlar dıyoruz yakında etherdeltaya gırmıyorlar dersek şaşırmıcam
full member
Activity: 336
Son zamanlarda bittrex gibi hacimli borsaya giren bir ico olmadi tahminen hydrominerde bittrexe giremeyecek. Etherdelta yerine bittrex gibi bir borsada listelenirde cok guzel basari yakalar bence

Ripio Credit var sadece o girebildi son zamanlarda Bittrex'e. Bittrex'ten ziyade Binance, Kucoin, Hitbtc gibi yerlere girmeye çalışmalılar ve özellikle Binance'ye umarım girerler.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bende buyuk yatırımcı girmez bu işe ama şu olabılır kar payı dagıtacaklarından veya pump ıhtımalıne karşılık girer yoksa adam beklemez zaten o kadar zaman
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
6 gun kaldı ama benım beklentımın altında hala en az 3 mılyon olur dıyordum sanırım olmayacak, benkı son gunlere balına falan gırer

balina adamin minig e yatirim yapacagini cok sanmiyorum artik. mining yapacak olan da kendi yapar.
full member
6 gun kaldı ama benım beklentımın altında hala en az 3 mılyon olur dıyordum sanırım olmayacak, benkı son gunlere balına falan gırer
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
bu ico ya katilan oldu mu? guzel gibi ama ico zamanlari gecti artik.
full member
son 8-9 gune gırıldı ve kayda deger bır yatırım henuz gelmedı belkı son anlarda 1000 1000 akıtırlar etherlerı
ben en az 10 bını devirir diyordum ama sanırım yaklaşmayacak
sr. member
Son zamanlarda bittrex gibi hacimli borsaya giren bir ico olmadi tahminen hydrominerde bittrexe giremeyecek. Etherdelta yerine bittrex gibi bir borsada listelenirde cok guzel basari yakalar bence
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bu karışık günlerde iyi toplamışlar hallerine şükretsinler. Dağıtımları düzgün yaparlarsa fiyatı artabilir. Zaten halihazırda çalışan bir sistem bu para onlara fazlasıyla yeter.
full member
Bu toplanan rakama 1500 ether dahil mi acaba arkadaslar. Ben dahil degil diye biliyorum
Pages:
Jump to: