Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 37. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Yükselişe başladı mth bir aya tahminim iyi bir borsaya gireceği hiç yoktan liquiye ondan dolayıda 30-40 cent aralığına geleceği tabi btc saçma sapan hareket yapmazsa
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Biraz daha yukselse de sabırsız arkadaslar satıp cıksalar:) forum aglama duvarına donuyor resmen, 10 gunde ikiye katlamayan her ico sonrası aynı seyler hele bıde mth gıbı dusuyorsa dunyalar yıkılıyor sanırsın:)

Hocam ters psikoloji felan mı yapıyorsunuz bilmiyorum ancak olaylar hiçte sizin söylediğiniz gibi olmayabilir bu piyasa çok garip bir piyasa çünkü. Yani yerinizde olsam bu kadar peşin konuşmazdım.

Sonuçta kripto piyasasındayız ve insanlar bu piyasada paralarını o kadar saçma projelere yatırıp o kadar saçma projeleri pumpluyor neyin ne olduğu neyin yükselip neyin düşeceği hiçbir şekilde belli olmuyor.

Mth yatirimimin yarisi 0.2 dolar civarindan, diger yarisi da 0.12 civarindan alim yaparak biraktim bir kenara, 6 ay-1 yil vadeyle girdim. Daha 15 gun mu ne oldu bedavadan alanlar bile ağlıyor, ben paramin yarisi cop oldu diye uzulmuyorum aksine ne guzel alim firsati oldu diyorum. Mth cop olursa 1 yil sonra uzulurum guvendigim projeydi diye, 15 gunde x2 x5 yapamadi diye uzulmek ne yani, birakin dussun ciksin yolunu bulsun gunde 55 kisi of cok dustu diye yakiniyor bir haftadir
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Uzun vadeciyim . İmza kampanyasından 2 K ' ya yaklaşık bir bounty ' im mevcut . Takriben bi 6 ay kapattım cüzdana günlük alım satımlarına fiyatlarına dahi bakmıyorum . Uzun süreçte yüzümü güldürecek hissindeyim. (ytd) Smiley
full member
Activity: 126
Merit: 100
bakmayı bırakmıştım moral bozuntusuna dur bakayım bir eğer öyle ise bugun keyfım yerine gelmiş olur yav
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
bu arada monetha'dan sonra başarılı olan 1-2 ico daha oldu. monetha piyasaya düştüğü anda bazıları karda iken satıp diğer ico'lara girdi.

su an knc'nin haraketi monetha'nın hareketi ile hemen hemen aynı . piyasaya düştü , x2 -x3 yaptı ve şimdi aşağı doğru gitmekte. knc'den karlı çıkanlar aşağıdan monetha toplamaya başladı gibi duruyor.

çok kısa vadede monetha iyi bir hacimi olan exchange patlatabilir ise tekrar 0.001 ether seviyesine gelecekmiş hissi taşıyorum.

tabiki ytd!
full member
Activity: 126
geçenki düşüşte aldım şimdiki durumu görünce üzülmüyor da değilim bir yerden başlasa yükselişe.
sr. member
Activity: 406
Biraz daha yukselse de sabırsız arkadaslar satıp cıksalar:) forum aglama duvarına donuyor resmen, 10 gunde ikiye katlamayan her ico sonrası aynı seyler hele bıde mth gıbı dusuyorsa dunyalar yıkılıyor sanırsın:)

Hocam ters psikoloji felan mı yapıyorsunuz bilmiyorum ancak olaylar hiçte sizin söylediğiniz gibi olmayabilir bu piyasa çok garip bir piyasa çünkü. Yani yerinizde olsam bu kadar peşin konuşmazdım.

Sonuçta kripto piyasasındayız ve insanlar bu piyasada paralarını o kadar saçma projelere yatırıp o kadar saçma projeleri pumpluyor neyin ne olduğu neyin yükselip neyin düşeceği hiçbir şekilde belli olmuyor.
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
globaldeki dedikodular mahvetti bu coini. daha zor toparlarnır gibi geliyor. zarar olan pozitife geçtiği gibi dumplama fırsatı kolluyor şu anda.

1 ay sonra 2 bomba patlatsınlar dedikodu falan kalmayacak ortalıkta . Bunuda yazayım şöyle şuraya alıntılarım Cheesy
Benimde beklentim o yönde ama bomba momba patlamayacak gibi geliyor. Ekip çok genç. Forumun gazıyla girdi millet.
sr. member
Activity: 630
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
her coin cıktıktan sonra 1 ay içinde x10 x20 mi yapması gerekiyor anlayamadım gitti , tüm dünya işi gücü bıraksın ico'lara katılsın , ne olsa 1 ay içinde paranızı hayal edemeyecek şekilde katlayacaksınız...
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
bugün monetha güzel ilerliyor, dün diplerden yakalayan varsa güzel kar elde etti, ben daha önce yüksekten aldığım için hala daha da yükselmesini bekliyorum.yükseliş ivmesi böyle devam eder umarım
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
deltada işlemlere başladıktan sonra bende alım yapmıştım,icosuna yetişemeyince. çok büyük yatırırımım yok ama projenin böyle çalkalandıgını görünce üzülüyorum. biraz daha tutma taraftarıyım.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Şu projeyi eleştirdiklerinin yarısı kadar primal base eleştirilmedi. Suçlamaların ardı arkası kesilmiyor. Ama dikkatimi çekti ilk günlerden beri utrust projesi ile bu projeyi karşılaştırma girişimleri başlamıştı, yani düşünün ki bir projenin ana konusuna giriyorsunuz başka bir projeyi savunuyorsunuz bunu yapan üyeliklerde galiba yeni üyeliklerden oluşuyor. Yakın zamanda github üzerinde kodları göreceğimiz bilgisini vermişlerdi. Ortaya somut şeylerin konulması gerekiyor. Fiyat da arttı balinaların etkin olduğuna yoruyorum yoksa kolay kolay bu kadar kısa süre de yükselmezdi.
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
Monetha'dan büyük umutları olan arkadaşlar umudunu yitirmeye başladı desek yeridir. Hatta yitirdi. Neden böyle oldu derseniz bence çok kaliteli bir ekipleri yoktu ve Büyük balinalar coini resmen mahvetti.

Gelecekte ne olur bilinmez ancak ben biraz zor toparalnacağını düşünüyorum Monetha'nın.
full member
Activity: 350
Piyasada genel olarak bir düşüş var buna diyecek birşey yok. Ama monetha içlerinde en çok kayıp yaşayan coin oldu. Bu da yatırımcısının pek güvenmediği, herhangi bir durumda elinden ilk çıkaracağı coin olduğu izlenimini yaratıyor. Bu tarz coinler herhangi bir düşüş anında en riskli coinler o yüzden uzak durmaya çalışıyorum.
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Beyler bu tür FUD lar tüm koinlere oluyor, olmayanı yok yani 2014 yılında beri bu piyasadayım.

Bitcoin - Premined-
Dash-Instamined
SYS-Scam ve birsürü suçlama
ETH- centrelised
Waves-Scam denildi çok uzun süre

Bu adamlar elindeki paraları bu proje için kullanırlarsa MTH'nin 300-400 Milyon USD market cape ulaşmasına engel görmüyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
globaldeki dedikodular mahvetti bu coini. daha zor toparlarnır gibi geliyor. zarar olan pozitife geçtiği gibi dumplama fırsatı kolluyor şu anda.

Bu gibi olayları normal karşılıyorum ben artık. Dipten toplamak için ellerinden geleni yapacaklar. İyi bir tahminci olduğumu söylemiyorum kesinlikle ama hangi projeye inandıysam bir noktada scam yaftası yedirdiler.

Bu yaftalamayı meslek edinmiş bir grup var piyasada. Önce yoğun şekilde bok atıp, bir noktada birden kesip, övgülere metiyelere çeviriyorlar sözlerini. Topladıklarından ettikleri kar inanılmaz oluyor stratejileri sayesinde.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Adamin videosu var, accusation falan degil. Nasil kurtulacak ondan, kurtulamaz.

Accusation olmasi icin iddanin ispatlanamaz sadece kuru suclama olmasi gerek, durum oyle degil burda.

Bos bos cevap aticaklarina, yazdigim tavsiyeleri uygulasalar cok da zor degil bu isi duzeltmek.

Hocam videosu dediğiniz olay hangisi ? Adam DJ Ve Modelmiş daha önce . DJ Olarak ciddi ciddi sevilen birisiymiş aynı zamanda . Ve adam bunu hiç bir zaman gizlememiş ki youtube kanalında eski videoları duruyor . Bence art niyet kesinlikle yok .

hocam olayda bu kimse adamın dansçılığına,djligine laf etmiyor ki. bu adam böyle biri hiç bir kripto geçmişi yok diyorlar. teknik  bilmemne sorumlusu olarak seçtiği kişide en yakın arkadaşı 20li yaşlarında yeni mezun olmuş hiç bir deneyimi olmayan kankası.

bütün bunları yüzlerine vuruncada kaçamak cevap vermişler işte.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players

1 ay sonra 2 bomba patlatsınlar dedikodu falan kalmayacak ortalıkta . Bunuda yazayım şöyle şuraya alıntılarım Cheesy
full member
Activity: 308
Merit: 105
Pages:
Jump to: