Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 39. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Abi sakin olun . Adamlar ıco dan daha 1 ay önce çıktı . Yavaş yavaş 2 3 şirketle anlaşsınlar fiyat artar . 0.20 $ den 0.9 $ a 3 günde indirenler çıkarmasınıda bilir . Arkanıza yaslanın uzun vadede izleyin .
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İmzalar geldiği zaman da ilk halinden iyice düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam hele ki ben en son aldım ve aldığımı da iki gün sonra denk geldi gördüm. Binlerce kişiden bana eksik fatura kesmişler ne şans varsa. Gerçi .4 dolar civarındayken gelseydi yine satmayacaktım. Yatırım yapanlar lambo hayali kurarken aynı zamanda fiyatın devamlı düşüyor olması da çok ilginç bir şey. Şahin alabilsek keşke lamboyu alıp ne yapacağım benzin mi yetişir. Son gelişmeler nedir ne değildir hiç takip edemedim birden bire herkes panik mi oldu nedir anlamıyorum, yakın zamanda iyi bir borsaya girmezse daha vahim yerlere gideceğiz gibi duruyor. Olsun stratejimi değiştirmeyeceğim ya hep ya hiç.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
İlk imzadan gelen bounty ' i de satmayarak heba ettik gibi . Düşe düşe bi hal oldu . 6 aylık süreçte toparlar beklete beklete wallet şişti kaldı iyice .. Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
banada bountyden bi miktar gelmişti ama satmadım dahada gider dursun dedim, demez olaydım satmadığıma pişmanım. ha bunlar kısa vadeli işler değil belki bi kaç ay içinde eski seviyeleri (40 cent) falan görürse elden çıkaracağım.şu anki durumda yine zarar yok çok şükür ödül geldiği içim rahat.ama buna para bağlayanları düşününce onların işi daha zor tabi
hero member
Activity: 678
ben anlamıyorum ya milyon dolar yatırım topluyor proje, icoya bile çok istememize rağmen katılamıyoruz,bounty desen adamakıllı dağıtımadı niye düşüyor kardeşim bu alan zararına mı satıyor noluyor amk noluyor ya.çok boktan bi piyasada iş yapıyoruz valla billa

Bunun bir kaç sebebi var:
1. Ben imzasından 1 post eksikliği nedeniyle stake alamadım. çok pis gönül koydum.
2. Yetmedi ICO ya katıldım. o kadar yığılma oldu ki amk Ethereum ağı ve myetherwallet saçmaladı için eth lar geri döndü orada da hüsrana uğradım.
3. Projeye inandığım için için ICO ya katılabilmiş ethereum hesaplarına talip oldum ico fiyatının 2 katını önererek. oda olmadı.
4. Sırf bu ico ya katılmak için 0.081 BTC fiyatla Ethereum almıştım. oda 0.068 lere kadar düştü kahrolasıca.
Ahımı aldı Monetha Smiley
Ben 10.000 tane toplamadan iflah olmaz bu.
Hocam sizi bi hamama götürelim sizde rahat edin bizde tabi işin şakası bu. Geçmiş olsun hocam baya şanssızlık olmuş.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
bırı monethaya paraşüt diye bırsey oldugunu soylesın Cheesy yada soylemesın dussun daha toptan alırız Cheesy
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Nasıl yani borsalar da işlem görmeye başlamadı! Kaç tane borsaya girdi daha ne yapsınlar aylar öncesinde ICO su biten bir çoğundan daha çok borsa da işlem görüyor. Büyük bilindik borsalardan bahsediyorsanız onların sözlerine göre çalışmalar devam ediyormuş, malumun borsalara girmek zorlaşıyor çok fazla coin çıkıyor token çıkıyor haliyle eleme yapıyorlar sağlam olanları alıyorlar. Bunun haricinde yasal yönlere ağırlık vermeye başladılar monetha dan gelen açıklama da bu yönde olmuştu, yasal mevzuatları hallettiklerini belirtmişlerdi. Fiyatın düşmesinde ki bir başka etken beklenilen borsaya girmeyeceği yönünde ki söylentiler oldu. Bizim tek bildiğimiz noktaysa fiyatın sürekli aşağı yönde olduğu, sonuç olarak diğer şeyler bizi çok bağlamıyor endişe ve umutla beklemeyi sürdürüyoruz.
hero member
Activity: 868
monethadan kaybedenler kervanında bende varım arkadaşlar , forumun gazında gelerek bi miktar aldım ama gaza gelmemek gerekiyormuş demek ki, yatırdığım para yarı yarıya eridi. soğuttu beni kendinden mth eski seviyelerini görünce satacağm zararsız atlatırız inş
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
2 gün foruma girmedik,neler olmuş serhat ya Undecided

fiyat eriyip gitmiş.biz neden fiyat düşüyor diye düşünürken hiçbirimizin ana konuya girmeyi  akıl etmemeside ayrı bir muamma. sanırım hiç kimse etherdeltadaki  erimeyi ciddiye almadı büyük borsaya girince gerçek fiyatını bulur diye düşündük. icosunun üstünden uzun zaman geçmesine ragmen hiçbir borsada işlemlere başlamamasındanda aslında şüphelenmemiz gerekiyordu. normalde icosu böyle  dakikalar içinde biten projeler çok kısa sürede ortalama borsalara girebiliyordu.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
etherdeltaya giren coinler lanetleniyor galiba...
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
ben anlamıyorum ya milyon dolar yatırım topluyor proje, icoya bile çok istememize rağmen katılamıyoruz,bounty desen adamakıllı dağıtımadı niye düşüyor kardeşim bu alan zararına mı satıyor noluyor amk noluyor ya.çok boktan bi piyasada iş yapıyoruz valla billa

1. Ben imzasından 1 post eksikliği nedeniyle stake alamadım. çok pis gönül koydum.
2. Yetmedi ICO ya katıldım. o kadar yığılma oldu ki amk Ethereum ağı ve myetherwallet saçmaladı için eth lar geri döndü orada da hüsrana uğradım.
3. Projeye inandığım için için ICO ya katılabilmiş ethereum hesaplarına talip oldum ico fiyatının 2 katını önererek. oda olmadı.
4. Sırf bu ico ya katılmak için 0.081 BTC fiyatla Ethereum almıştım. oda 0.068 lere kadar düştü kahrolasıca.
Hocam sizi bi hamama götürelim sizde rahat edin bizde tabi işin şakası bu. Geçmiş olsun hocam baya şanssızlık olmuş.

siz yanlış anladınız herhalde.
arkadaş şans eseri  alamamış hiçbir şekilde mth.
full member
Activity: 616
Merit: 118
el yorum yapar tavan yapar bu coin yerinde sayıyor düşüyor da aslında şu seviyeden biraz daha alsak mı ne
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Potansiyeli yüksek bir proje . Yatırım olarak hızlı tamamlandı . ICO sırasında yaklaşık 10 ETH yatırımım mevcut . Eridikçe ister istemez gerilmeye başlıyorum . Fiyatın artışını sağlayacak şekilde sağlam bir borsayı hedeflemesi lazım . c

Eric Duprat ' ın açıklamasından sonra biraz rahatlık oluştu fiyata yansımadığı sürece huzursuzluk devam edecek .
hero member
https://www.youtube.com/watch?v=rgjA27iHPaU

Monetha'dan açıklama geldi . FUD Projesi dedi bizim saf yüzlü eleman . Tam anlamıyla dediklerini yazabilecek bir arkadaş varsa çok iyi olur . Yakın zamanda bir artış gelir artık herhalde

Bombalar patlıyor ! Eric Duprat'tan Monetha ile ilgili bir tweet geldi !

Ve az önce Eric Duprat ile twitter'dan mesajlaşma fırsatı elde ettim .

hadi be beklenen twit geldi fiyatada yansısa efsane olacak. kemerleri bağlayıp uçacaz. sallayan trollere kapak olacak.
full member
Activity: 616
Merit: 118
yav hala düşüşte bu coin bir pik yaptı düştükçe düşüyor
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
insan hayret ediyor projeye yatırım yapmadan önce bu adamların takibini kimse yapmadımı? benim gözümde çok büyük potansiyeli vardı bu projenin fiyatlardaki düşüşüde normal ico sonrası yaşanan dalgalanmalar olarak görüyordum taa ki burdaki ve anakonudakilere göz atıncaya kadar. benzetmek gibi olmasın ama bu ceo denen eleman enes olgunun yabancı versiyonu gibi duruyor benim gözümde şu anda.

sr. member
Activity: 561
Merit: 274

doğa/gizli güçler sizi bu projeye sokmamak için herşeyi yapmış ehehe ama sizi yıldıramamış.

ben icolar için söyle bir strateji uyguluyorum belki birilerinin işine yarar diye burayada yazayım(belki  bi çogunuza göre pek akıllıca gelmicek ama marttan beri girdigim her icoda bunu yapmaya çalışıyorum)

icolar için ilk ayırdıgım sermaye 20 ethereumdu,şu anda bu rakamı 45e kadar çıkarttım. girdigim her icoda projeye çok inansamda ico fiyatını 2 ye katlayınca elimdeki koinlerin yarısını çıkartıp sermayeyi geri alıyorum. monethada da bunu gerçekleştirdim etherdeltada fiyat ico fiyatının üstündeyken kademe kademe satarak icosuna yatırdıgım sermayeyi geri çektim.

ödül kampanyasınada katıldıgım için 2x olmasını da beklememe gerek kalmamıştı. herkese öneririm gün ve gün coin fiyatı takibiyle ugraşmanıza gerek kalmıyor. monethadan geri aldıgım sermaye ile hydrominer %25 bonuslu olarak icosuna katıldım. bundada ilk hedefim fiyat 2ye çıktıgında elimdeki koinlerin yarısını satıp sermayeyi geri almak olacak. şu anda elimdeki bütün monethalar bedavaya geldi. hydrominerdan sermayeyi geri aldıgımda hydro koinleride bedayava gelmiş olacak.

aslında bunun için ayrı bir challenge topigi açmayı düşünüyordum yaptıgım stratejinin işleyişiyle alakalı olarak, türkçe bölümde uygun bölüm bulamadım.

p.s. icolar için ayırdıgım bütün sermayeyle tek bir icoya girmiyorum bazı sevdiigm projelerin tarihleri yakın oldugundan 3 te 1i 4 te 1 i ile ico sermayesini bölüşütürüyorum
hero member
coinmarketcapta 113. sıraya kadar geriledi. bu saatten sonra fazla sert bi düşüş yapacağını sanmıyorum. güvenli bölge dediğimiz yer bana göre burası.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334

Vermediler di mi hocam size ekip? En çok size üzüldük gerçekten...
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531

Pages:
Jump to: