Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 40. (Read 60267 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
https://www.youtube.com/watch?v=rgjA27iHPaU

Monetha'dan açıklama geldi . FUD Projesi dedi bizim saf yüzlü eleman . Tam anlamıyla dediklerini yazabilecek bir arkadaş varsa çok iyi olur . Yakın zamanda bir artış gelir artık herhalde

Bombalar patlıyor ! Eric Duprat'tan Monetha ile ilgili bir tweet geldi !

Ve az önce Eric Duprat ile twitter'dan mesajlaşma fırsatı elde ettim .

hadi be beklenen twit geldi fiyatada yansısa efsane olacak. kemerleri bağlayıp uçacaz. sallayan trollere kapak olacak.

Projeye sallayanlar cok fena patlayacak bu haber sonrasi. Monetha telegram sayfasindada bu olay konusuluyor. Monetha benim icin long term hold`a dondu an itibariyla.
full member
Activity: 126
Gecen bir miktar aacagim demistim aldim dustu de dustu btc sayesinde hmen hemen ayni seviyedeyim hadi atak gelsin
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
https://www.youtube.com/watch?v=rgjA27iHPaU

Monetha'dan açıklama geldi . FUD Projesi dedi bizim saf yüzlü eleman . Tam anlamıyla dediklerini yazabilecek bir arkadaş varsa çok iyi olur . Yakın zamanda bir artış gelir artık herhalde

Bombalar patlıyor ! Eric Duprat'tan Monetha ile ilgili bir tweet geldi !

Ve az önce Eric Duprat ile twitter'dan mesajlaşma fırsatı elde ettim .

sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
oo neler dönmüş eleman dj ve kriptolarla ilgili bi  geçmişi yok, en yakın arkadaşı 20 li yaslarındaki okul arkadaşı tek geliştirici.daha okuldan yeni mezun olmuş hiç bir deneyimi yok.yatırımı olanlar tabiiki monethayı savunacak anlayışla karşılıyorum ama şu bahsedilenler fiyatın neden yerlerde süründügünü açıklıyor.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İlginç bilgiler daha neler görürüz kim bilir. İyi de bu saate kadar neden ortaya çıkmamış, ICO ya katılanlar yatırımcılar araştırmadan mı giriyorlar ne yapıyorlar. Parlak bir çocuk olması bile şüphelendirmişti bizden bazı arkadaşları. En büyük kozları paypal'da çalışan Eric'ti onunla ilgili sorularda cevaplanmıyordu en son baktığımda. ICO ya girebilen olmamıştı aşağılardan alan varsa da beklesin illa ki değer kazanacaktır önemli olan projenin işleyişi başka bir falso çıkmazsa iyi olur.
full member
Activity: 392
bu fiyatlara gelmesinin nedeni buymuş o zaman. fotolardan anladığım kadarıyla yumurta gibi çocukmuş bizim ceo.elimde hala 10.000 adet var bizim gibi yeni yeni durumu anlayanlar  fiyatında bu kadar düştüğünü görünce ellerinden çıkartır sanırım monethaları.

Asagida yer alan konusmayi izledim 1 sene once yaptigi adam kendi soyluyor yaptigi isleri zamaninda , gecmiste bunlari yapmis oldugu dolandirici oldugu anlamina gelmez bence. Konusmada anlattiklari mantikli sorulan sorulara verdigi cevaplar mantikli gayet isini bilen bir girisimci izledim ben videoda sahsen sorarsaniz. Video`nun monetha firmasi ile alakasi yok onun oncesindeki bir donem belli ki.

https://www.youtube.com/watch?v=MuSL3f8S0Jk
sr. member
bu fiyatlara gelmesinin nedeni buymuş o zaman. fotolardan anladığım kadarıyla yumurta gibi çocukmuş bizim ceo.elimde hala 10.000 adet var bizim gibi yeni yeni durumu anlayanlar  fiyatında bu kadar düştüğünü görünce ellerinden çıkartır sanırım monethaları.

Çıkaracaklarını pek sanmam ben kimse böyle projeyi zararla kapatmak istemez. Bir çok hodl vardır
hero member
Activity: 896
Merit: 630
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
Haftasonu çok acil paraya ihtiyaç olduğu için bounty' den gelenleri 15 cent civarından elden çıkarttım Etherdelta'da. Görüyorum ki şimdi %20 karla toplama şansım oluşmuş. Bilemiyorum gelecekte bu satışı yaptığım için üzülür müyüm, sevinir miyim ama düşüncem, forumdaki tartışmaya zemin hazırlayan konuda: Monetha' nın forumda gereksiz pohpohlandığı yönünde.

Pohpohlanma konusunda haklısınız . Ne kadar iş yapar etkili dediğimiz proje varsa bir şekilde dönüp dolaşıp bizler de sağlam patladı . En azından bounty ' den gelmesinin avantajı var elinizde .
hocam çoğu proje zaten düşüş yaparak giriyor borsaya. projede daha bi gelişme yok. sırf hardcap yaptı diye artmasını beklemek saçma zaten. bi gelişmeler başlasın o zaman fiyat bi yere oturur. şimdiki fiyatlar uzun vadede yanıltıcı.
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Sanırım ilk önce binance ye girecek, ondan sonra Bittrex/poloniex olabilir.

güçlü bir şekilde var olan FUD ın sebebi yüksek fiyatta satan kişilerin düşük fiyattan tekrar toplama isteği olduğunu düşünüyorum.
full member
Activity: 322
Merit: 112
inş dediğiniz gibi karalama kampanyasıdır eğer öyleyse aninde sonunda monetha hakettiği değeri bulacak ve kazandıracaktır ama karalama değilde gerçekse sıkıntı büyük o zaman adamlar paraları cebe indirip elimizde bizi çöp coinlerle bırakıp keyfine bakar.büyük borsa söylentileri dolaşıyordu ortalıkta ama henüz girdikleri borsada yok. hacimli bir borsya girerse fiyat yükselebilir
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Evet,

Zaten CEO saklamıyor DJ lik yaptığını youtube kanalında videoları mevcut.

Önemli olan verdikleri sözleri tutup projeyi zamanında yetiştirip yetiştiremeyecekleri.

Ortaya koydukları çalışma modeli verimli, herşey yolunda giderse fiyat değerlenicektir.

sr. member
haklarında çok fazla iddia var. ceonun eski striptizci oldugundan tut kriptolarla ilgili hiç bir bilgisinin olmadıgına,takım uyesi olarak gösterilen kişilerin takımda aslında hiç bulunmadıgına(sonrada açıklama getirdiler,ico bittikten sonra  takıma katılmış bu şahıslar) vsvs uzun uzun yazacaktım ama siz daha iyisi ana konuda 90. sayfadan itibaren kendiniz takip edin;

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1978067.1780
Eric duprat zaten tek takip ettiği coin twitter'da monetha . Ayrıca ICO öncesi mesajlara giderseniz burada Eric Duprat'ın '' Başarılı bir ICO '' Sonrası takıma katılacağı söylenmişti . Adam striptizci değilmiş Eski DJ'imiş . Yani striptiz videosunu görmedim ben sadece video ss'i vardı o muhbabbet mi bilmiyorum . Ayrıca tüm bu karalama kampanyalarını UTrust'un yaptıgını iddaa etti bazı kişiler twitter'da . İşin ilginç yanı UTrust anında yalanladı bu haberi . Yalanlaması beni işkillendirdi . Biz onlarca coine sallıyoruz twitter'dan gram sallamıyorlar ama adamlar suçluluk psikolojesinde bunlar gerçek değil diyip bıraktı .

Hangi coini karalamaya çalışıyorlarsa bilin ki ya vurgun yapmak için ucuzdan almak istiyorlardır yada ciddi bir rakibi vardır . UTrust karalama yapıyor mu bilemem ama neden yapmasın . Bitcoin bile spekülasyonlara göre inip cıkıyor adamlar yapar .
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
haklarında çok fazla iddia var. ceonun eski striptizci oldugundan tut kriptolarla ilgili hiç bir bilgisinin olmadıgına,takım uyesi olarak gösterilen kişilerin takımda aslında hiç bulunmadıgına(sonrada açıklama getirdiler,ico bittikten sonra  takıma katılmış bu şahıslar) vsvs uzun uzun yazacaktım ama siz daha iyisi ana konuda 90. sayfadan itibaren kendiniz takip edin;

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1978067.1780
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Haftasonu çok acil paraya ihtiyaç olduğu için bounty' den gelenleri 15 cent civarından elden çıkarttım Etherdelta'da. Görüyorum ki şimdi %20 karla toplama şansım oluşmuş. Bilemiyorum gelecekte bu satışı yaptığım için üzülür müyüm, sevinir miyim ama düşüncem, forumdaki tartışmaya zemin hazırlayan konuda: Monetha' nın forumda gereksiz pohpohlandığı yönünde.

Pohpohlanma konusunda haklısınız . Ne kadar iş yapar etkili dediğimiz proje varsa bir şekilde dönüp dolaşıp bizler de sağlam patladı . En azından bounty ' den gelmesinin avantajı var elinizde .
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
Aldıkça alıyorum maliyet düşürüyorum. Monaco gibi ilk gelişmede pump yiyebilir. Ama şöyle bi sıkıntı var hiç bi büyük borsaya giremedi daha. Eğer iyi bir borsaya girerse ilk gelişmede pump yiyecektir.
full member
Activity: 434
Kusura bakma milletin kaybıyla dalga geçecek biri değilim normalde. Sen saldırgan bir mesaj yazınca ben de agresifleştim. Ben kısa vadeciyim, aldım sattım çıktım. Sen uzun vadeci olabilirsin, alırsın beklersin saygı duyarım. Herkesin farklı stratejisi var. Umarım bu coinde beklediğine değer ve çok para kazanırsın.

Bol şans.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
Siz enayi gibi scam coinlere para kaptırmaya devam edin biz sizinle dalga geçerken daha çok eğleniyoruz, hiç merak etmeyin.
Geçen hafta yüksek fiyattan scam coin aldığın için üzgün olman normal, daha fazla üstüne gitmek istemem. Wink

Bol şans.

biz anladık seni o yüzden sıkıntı yok.Göz kırpma smileyinden de az çok yaşının kaç olduğunu tahmin edebiliyoruz.

Bayılıyorum senin gibi IQ'su 70-80 geçmeyen ama kendini genius sanan tiplere Smiley

Neyse umarım senin dediğin senaryo olur da yarın bir gün forumda gezmeye yüzün olur.

Benden şimdilik bu kadar
full member
Activity: 434
Siz enayi gibi scam coinlere para kaptırmaya devam edin biz sizinle dalga geçerken daha çok eğleniyoruz, hiç merak etmeyin.
Geçen hafta yüksek fiyattan scam coin aldığın için üzgün olman normal, daha fazla üstüne gitmek istemem. Wink

Bol şans.
Pages:
Jump to: