Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 41. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 306
Burada yine mükemmel trader Türkler engin teknik bilgi ve whitepaper analizleriyle bu tokeni çok övdüler. Herkes de atladı. Birkaç sayfa önce biri kafanıza dumplıyorum falan yazmış. Adam doğru diyormuş. Smiley

Bu scam tokenleri övenler genelde ortak hareket ediyorlar. Burada herkese al al yaparken arka planda kendileri satıyorlar.
Halkımız bunlara kandığı sürece para kaybetmeye devam edecek. Cehaletin ilahlaştırıldığı bir toplum olduk.

coinin scam olup olmadığını hangi teknik bilginle çözümlüyorsun bir anlatsana bize

Yılların getirdiği tecrübeyle çok rahat anlayabiliyorum. Size anlatmak için harcayacak vaktim yok ne yazık ki, benim gibi binlerce saat okuma araştırma yaparsanız belki birkaç yıl sonra aynı seviyeye gelirsiniz. Monetha'dan kâr edip çıktım, siz bagholderlığa devam mı? Smiley

hay allah yılların tecrübesini edinirken keşke bir bitcointalk hesabı da açsaydınız ,  en azından kaç yıllık tecrübeniz olduğunu az çok anlardık. bu arada sorması ayıp scamcoin olarak iddia ettiğiniz monetha'yı niye aldınız da sattınız Smiley

neyse daha çok trash talk yapmaya gerek yok. yarın bir gün ico fiyatını 3-5 e katlar ise "engin" bilgilerinle dalga geçeriz.

bol şans
full member
Activity: 434
Merit: 100
Burada yine mükemmel trader Türkler engin teknik bilgi ve whitepaper analizleriyle bu tokeni çok övdüler. Herkes de atladı. Birkaç sayfa önce biri kafanıza dumplıyorum falan yazmış. Adam doğru diyormuş. Smiley

Bu scam tokenleri övenler genelde ortak hareket ediyorlar. Burada herkese al al yaparken arka planda kendileri satıyorlar.
Halkımız bunlara kandığı sürece para kaybetmeye devam edecek. Cehaletin ilahlaştırıldığı bir toplum olduk.

coinin scam olup olmadığını hangi teknik bilginle çözümlüyorsun bir anlatsana bize

Yılların getirdiği tecrübeyle çok rahat anlayabiliyorum. Size anlatmak için harcayacak vaktim yok ne yazık ki, benim gibi binlerce saat okuma araştırma yaparsanız belki birkaç yıl sonra aynı seviyeye gelirsiniz. Monetha'dan kâr edip çıktım, siz bagholderlığa devam mı? Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Kanser etti beni ya . Bi çıkış bekliyorum ama düşüşten daha cok korkuyorum .
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
su anda ico nun yarısında.
en azından ico fiyatını bir daha görer umidyle alıyorum ben.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

bende merak ettım onun cevabını. 0,1 dolar altında almayı dusunuyorum. ımzadan gelenler yetmıo Cheesy cahıllık ıste.
sr. member

sr. member
Activity: 294
Merit: 250
Valla ben kısa vadeli bir kar yapııp çıkacaktım güya ama kısa vadeli bir zararla çıktık Smiley Uzun vadeli düşünenleri belki güldürür bilmiyorum.
full member

sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
ICO'dan aldıklarımı yaklaşık 2x karla bountyden gelenleri de 1.5x ico fiyatı üzerine sattım. Daha almayı düşünmüyorum. Borsa beklentilerimi karşılamadı.
hero member
Activity: 574
Merit: 500
Şu anda hem dolar hem de eth olarak ico fiyatının altına gidiyor, biraz daha bekliyorum yavaş yavaş toplayacağım inşallah
full member
Activity: 350
Düşüş Ekim sonlarına belki daha ileriki zamanlara kadar devam edebilir. Fakat söylenen şey olur da Çin'de borsalar lisanslı olarak tekrar açılırsa yükselişe geçer. ICO'ya katılamayanlar için yatırım fırsatı olabilir.
hero member
guzel dusmus 0,124. daha da dusermı acapa 0,1 altına ınerse yuklu gırmeyı dusunuyorum Cheesy
sr. member
Sen Türkler'in gücünü ne sanıyorsun bitcoin dünyasında milyar dolarlık fonları yöneten Türkler var monethayı hemen alıp bitirdiler.Türkçe bölümde yorum yaparken biraz daha dikkatli olun lütfen.

aslında adam dediği şeyde haksız değil. sadece türkler övdüğü için 15 dakkada hard cap yapmadı diyor.biraz gereksiz bir milliyetcilik yapmısınız
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Merhaba, Monetha telegram kanalı için link verebilecek var mı? şimdiden teşekkür ediyorum. Bu arada fiyat ico nun altına düştü, kısa vadeli düşünenler için sıkıntı 6-12 ay ve üstü düşünenler için çok sorun yok şimdilik.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Sen Türkler'in gücünü ne sanıyorsun bitcoin dünyasında milyar dolarlık fonları yöneten Türkler var monethayı hemen alıp bitirdiler.Türkçe bölümde yorum yaparken biraz daha dikkatli olun lütfen.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
ico nun altında su anda.
piyasa rezil durumda yine.
herhalde toptan biterecekler bu altcoin olayını ltc-xrp-eth dısındaki birkaç tane saglam dısında.

Haha. Sağlamlara bak, ltc ve xrp.  Grin

Türkler övüp herkes atladığı için mi ico'su 10 dakika sürdü?
full member
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
ico nun altında su anda.
piyasa rezil durumda yine.
herhalde toptan biterecekler bu altcoin olayını ltc-xrp-eth dısındaki birkaç tane saglam dısında.

Haha. Sağlamlara bak, ltc ve xrp.  Grin

sr. member
Çok merak etmeye başladım daha ne kadar düşecek . ICO su 18 dakikada biten bir coin ICO Fiyatı 17c iken 12c görmemek için çabalıyor . Ben anlamıyorum artık .
hero member
Erip Duprat ekipten ayrıldı haberleri var . Siteden kalkmamış ama telegram kanalında dönüyor bu muhabbet  . Doğruysa kötü olur . PayPal'dan gelen tecrübesine çok güveniyordu herkes

mobıle go ya donmesın buda.

daha borsaya gıremeden patlamaya mı basladılar. yukarıda bı arkadasın dedıgı gıbı bız turklerın masallah dedıgı 3 gun yasamıo Cheesy
sr. member
Erip Duprat ekipten ayrıldı haberleri var . Siteden kalkmamış ama telegram kanalında dönüyor bu muhabbet  . Doğruysa kötü olur . PayPal'dan gelen tecrübesine çok güveniyordu herkes
Pages:
Jump to: