Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 38. (Read 60267 times)

member
Activity: 350
Merit: 25
Adamin videosu var, accusation falan degil. Nasil kurtulacak ondan, kurtulamaz.

Accusation olmasi icin iddanin ispatlanamaz sadece kuru suclama olmasi gerek, durum oyle degil burda.

Bos bos cevap aticaklarina, yazdigim tavsiyeleri uygulasalar cok da zor degil bu isi duzeltmek.

Hocam videosu dediğiniz olay hangisi ? Adam DJ Ve Modelmiş daha önce . DJ Olarak ciddi ciddi sevilen birisiymiş aynı zamanda . Ve adam bunu hiç bir zaman gizlememiş ki youtube kanalında eski videoları duruyor . Bence art niyet kesinlikle yok .

Sorun orda degil, sorun su ki adamin su anda Monetha'nin yuzu olmasi. Ikidebir ciplak dansettigi videonun ortaya cikmasi projenin ciddiye alinmasini engeller ve imajini zedeler. Ozellikle adam cevap atmadikca bu negatif hype gittikce buyuyecektir, ikidebir gundeme gelerek basini agriticaktir.

Crypto'nun paypal'i olucam diye ortaya cikiyorsun, 30-40 milyon dolarlik ise giriyorsun, neden youtube kanalini kapatmassin ki? Ordan gelicek 3-5 dolara ihtiyacin mi var? yok.

Yanliz yazdiklarim sadece bununla ilgili degil bircok konuya degindim orda, sadece bu adamin gozukmesi de iyi degil, biraz TenX gibi yapmak istemisler ama insanlar takim nerde gormek istiyor. LISK ve ARK bu konuda cok iyiler, mesela her firsatta bir takim olduklarini gosteriyorlar.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players

Accusation olmasi icin iddanin ispatlanamaz sadece kuru suclama olmasi gerek, durum oyle degil burda.

Bos bos cevap aticaklarina, yazdigim tavsiyeleri uygulasalar cok da zor degil bu isi duzeltmek.

Hocam videosu dediğiniz olay hangisi ? Adam DJ Ve Modelmiş daha önce . DJ Olarak ciddi ciddi sevilen birisiymiş aynı zamanda . Ve adam bunu hiç bir zaman gizlememiş ki youtube kanalında eski videoları duruyor . Bence art niyet kesinlikle yok .
member

sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
Şu cevabı verdiler telegram kanalından.

We don’t respond to silly accusations that are not based on anything.

Hiçbir dayanağı olmayan saçmalıktan ibaret olan suçlamalara yanıt vermeyeceklerini söylemişler.
Borsalara eklenmek için ellerinden geleni yaptıklarını söylemiş.
Bugün çevrimiçi konuşma yapacaklarmış ne konuşması bilmiyorum soru cevap şeklinde mi acaba.
Bilginiz olmayan konularda atıp tutmayı, yaygara yapmayı bırakın demiş.

çok politik bir cevap olmuş. sırf bu iddialar yuzden fiyatın ne kadar düştü çıkıp biraz daha yatırımcısına güven aşılıyacak bir mesaj verebilirlerdi.
sr. member
Simdi, eylul sonu ekim basi gibi borsalar olur dediler. Yani bu hafta, ve gelecek hafta diye kafanizdan iki hafta daha verirseniz duzgun bir borsadan haber cikabilir.

Bittrex / Polo daha Kyber'i (KNC) eklemediler farkederseniz, demekki bu isler hype'a bakmiyor, belli prosedurler var uyguladiklari.

Bittrex / Polo su siralarda ortalama 1 ay suruyor diye biliyorum ICO'dan itibaren. Bu mantikla bakarsak tahmini Ekim 8 - Ekim 10 tarihlerine denk geliyor. Bittrex'le gorusuyoruz dediler direkt, demekki basvurularini yapmislar.

Su anda ucuzken ekleme yapip ortalamanizi onceki alim fiyatinizin altina cekebilirsiniz, ama su da var cikicaksa tekrar $0.25'lere zaten buyuk bir olay olmus demektir ve cikmaya da devam eder muhtemelen.

Gunluk fasa fiso haberlerle tekrar $0.25 cikacagini sanmiyorum, gidip gelicek $0.10 - $0.125 arasinda buyuk bir olay oluncaya denk.

Polo falan hikaye bittrex alsın bu adamları yeter . Ben 0.19 dan almıstım ancak bittrex eklenince tekrar o fiyatları göreceğini net düşünüyorum. Etherdelta gibi bir borsa açıkcası benim için çöp . 0.25$ Kolay bir rakam proje ilerlerse . Borsanın dışında elle tutulur bi haber sunsalar ilk yükseliş gelebilir .
member
Simdi, eylul sonu ekim basi gibi borsalar olur dediler. Yani bu hafta, ve gelecek hafta diye kafanizdan iki hafta daha verirseniz duzgun bir borsadan haber cikabilir.

Bittrex / Polo daha Kyber'i (KNC) eklemediler farkederseniz, demekki bu isler hype'a bakmiyor, belli prosedurler var uyguladiklari.

Bittrex / Polo su siralarda ortalama 1 ay suruyor diye biliyorum ICO'dan itibaren. Bu mantikla bakarsak tahmini Ekim 8 - Ekim 10 tarihlerine denk geliyor. Bittrex'le gorusuyoruz dediler direkt, demekki basvurularini yapmislar.

Su anda ucuzken ekleme yapip ortalamanizi onceki alim fiyatinizin altina cekebilirsiniz, ama su da var cikicaksa tekrar $0.25'lere zaten buyuk bir olay olmus demektir ve cikmaya da devam eder muhtemelen.

Gunluk fasa fiso haberlerle tekrar $0.25 cikacagini sanmiyorum, gidip gelicek $0.10 - $0.125 arasinda buyuk bir olay oluncaya denk.
sr. member
çıkıp yatırımcısına bi açıklama yapması gerekmiyormu bu adamların? neden sessiz kalıyorlar hala anlamıyorum yoksa açıklama yapıldıda türkçe konusuna mı ulaşmadı?
FUD Olayı hakkında video çektiler . Panik yapmayın diye . Videosu youtube kanalları facebook ve twitterda paylaşıldı . Yinede link vereyim . Binlerce scam coinin konusuna giripte scam diye bağırmayanlar monetha'ya takmış durumda . Birilerinin canını fena yakacak ki kuyruk acılarını azaltmaya çalışıyorlar . Ben güveniyorum .

https://www.youtube.com/watch?v=rgjA27iHPaU
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Şu cevabı verdiler telegram kanalından.

We don’t respond to silly accusations that are not based on anything.

Hiçbir dayanağı olmayan saçmalıktan ibaret olan suçlamalara yanıt vermeyeceklerini söylemişler.
Borsalara eklenmek için ellerinden geleni yaptıklarını söylemiş.
Bugün çevrimiçi konuşma yapacaklarmış ne konuşması bilmiyorum soru cevap şeklinde mi acaba.
Bilginiz olmayan konularda atıp tutmayı, yaygara yapmayı bırakın demiş.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
çıkıp yatırımcısına bi açıklama yapması gerekmiyormu bu adamların? neden sessiz kalıyorlar hala anlamıyorum yoksa açıklama yapıldıda türkçe konusuna mı ulaşmadı?
newbie
Activity: 16
Merit: 0
EtherDelta üzerinden alım yaptım yükselişe geçti uzun süre satmayı düşünmüyorum.
full member
Activity: 202
Merit: 100
Sakin olup beklemek gerek diye düşünüyorum.Hatta bu fiyatlardan ekleme yapılabilir.İnecekte çıkacakta sonra bir yerde dengeyi bulacak fiyat.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Ben Monetha konusunda artık kararsızım. Projenin ilerleyişi önemli olan, bununla ilgili bir şeyler paylaşmazlarsa ilerleyen günler-aylarda daha da beter olabilirler. Son olayları yok sayarak yazıyorum. O da ayrı birşey.
member
Merhaba arkadaslar,

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1978067.1960

Biraz tavsiyelerde bulundum Monetha takimina, umarim mesaj yerine ulasir. Ciddi biryerlere gelebilmeleri icin coluk cocuk goruntusunden kurtulmalari gerekiyor.

Yanliz korkunuz olmasin $0.10 da support buldu, burdan daha asagi inmez. Gidebilecegi tek yon var o da yukarisi, daha dibe gitmez artik. Ama ne zaman yukari cikar, 1 hafta, 1 ay, 1 yil, orasi belli olmaz.

1. postunuzda öyle bir mesaj yazmanız saçma . Belirtmek isterim .

Kendimi ispatlama kaygim yok abicim isteyen dinlesin, istemeyen dinlemesin. 1000 tane postum olsa yazdigim hersey dogru mu kabul edilicek yani? Foruma yeni geldim sadece, tek fark o.
sr. member
Merhaba arkadaslar,

Biraz tavsiyelerde bulundum Monetha takimina, umarim mesaj yerine ulasir. Ciddi biryerlere gelebilmeleri icin coluk cocuk goruntusunden kurtulmalari gerekiyor.

Yanliz korkunuz olmasin $0.10 da support buldu, burdan daha asagi inmez. Gidebilecegi tek yon var o da yukarisi, daha dibe gitmez artik. Ama ne zaman yukari cikar, 1 hafta, 1 ay, 1 yil, orasi belli olmaz.

1. postunuzda öyle bir mesaj yazmanız saçma . Belirtmek isterim .
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
Bende biraz zararına satmıştım ama beklediğimden fazla düştü. Buralar alım fırsatı olabilir kısa vadede 2x yapma ihtimali var.
member
Merhaba arkadaslar,

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Satan satsın. 1 ayda herkes parasını 3x 4x hatta 10x yapmak istiyor. Yapılır ama öyle ico 1000 de 1 denk gelir. O da emin olun bizim Türk Forumda kilere vurmaz.. Sabırlı olup beklemek şuan için bence en akıllıca yöntem. Birakın icodan almayı bountyciler bile satmamışken zararına satmak mantıksız..
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Arkadaslar bence bu borsa isi falan artık yalan. Kyberi örnek verelim. Liqui öyle ahım şahım bir borsa değil. Ama ordan çıkan hacimi gördüğümde anladım ben bunu. Proje yeterki güzel olsun.. En dandik borsaya bile herkes girer ve al sat yapar.. Burda su borsaya bu borsaya girse söyle olur böyle olur demek bence artık pek inandırıcı gelmiyo. He ben hiç önemli değil demiyorum. Tabiki iyi birsey farklı borsalara girmesi.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
İmzalar geldiği zaman da ilk halinden iyice düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam hele ki ben en son aldım ve aldığımı da iki gün sonra denk geldi gördüm. Binlerce kişiden bana eksik fatura kesmişler ne şans varsa. Gerçi .4 dolar civarındayken gelseydi yine satmayacaktım. Yatırım yapanlar lambo hayali kurarken aynı zamanda fiyatın devamlı düşüyor olması da çok ilginç bir şey. Şahin alabilsek keşke lamboyu alıp ne yapacağım benzin mi yetişir. Son gelişmeler nedir ne değildir hiç takip edemedim birden bire herkes panik mi oldu nedir anlamıyorum, yakın zamanda iyi bir borsaya girmezse daha vahim yerlere gideceğiz gibi duruyor. Olsun stratejimi değiştirmeyeceğim ya hep ya hiç.

Ya hep ya hic olayina katiliyorum hocam. Satcak olan varsa tutmasin satsin arkadaslar, biraz daha dusurun 100 dolara 1000 tane toplayalim fiyatlar guzel. Patlarsa elimizde patlar, obur turlu de lambo aldirmasa da guzel biseyler aldirir:)
full member
Activity: 616
Merit: 118
sormayın hele yukselışte elımde olaydı dırek satmıştım Cheesy
Pages:
Jump to: