Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 45. (Read 60267 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 500
gel vatandaş gel sezon sonu temizinden ucuz monetha. bi daha böyle bi fırsat ele geçmeyecek.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Sonunda benim de bountyden gelen tokenlarımı yollamışlar çok güzel bir kampanya oldu bence elimdeki hisseleri tutucam hatta borsadan fırsatım oldukça topladım.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Monetha stoklamak için son fırsatlar. Bu pazar senede 1 kez kurulur, toparlamak zamanı (ytd)
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Bittrex' girdiğinde zaten 0,6 dolar civarını rahatlıkla görür monetha.Ben bountyden gelenleri dahi saklıyorum elimde 1 doların altında satmayı düşünmüyorum şuan için.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
iki gün uzak kalmıştım ne kadar güzel haberler var böyle Cheesy  bittrex'e gelmesini bekliyorum ben de, güzel bir sinerji yakaladık Cheesy
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Ben toplamayı bitirdim almayan varsa alsın zaten alımlarda arttı tren kalkmadan alın birden bittrexe girerse en az 3x yapar benden söylemesi
full member
Activity: 448
Merit: 100
1$'dan aşağı satılmaması taraftarıyım. sonuçta piyasanın ihtiyacı olan bir proje ve bilgiğim kadarıyla güven olayını misyon edinen başka proje yok. en azından güzel bir borsaya girmesini beklemekte fayda var.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
ICON a girmek için bi miktarını satmıştım o arada ico bitmiş sattıklarımı geri aldım walleta çekiyorum şimdi. yakında güzel bir borsaya girerse güzen pump yiyecek gibi.şuan işlem gördüğü küçük borsalarda bile hacim yakalamış daha ileride güzel bi borsaya girerse bu seviyeleri zor görürüz büyük bi dump dalgası olmadıkça
full member
Activity: 202
imza kampanyasından gelen tamı tamına 644 jetonum var çok mutluyum Smiley)
full member
Activity: 616
Merit: 118
hayırlısı olsun oh be az çok iyi haberler gelıyor
full member
Activity: 462
Hitbtc ye eklendi arkadaşlar
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Evet arkadaşlar toplamayı bitirdim myetherwallet a çektim tüm miktarı. artık kısa vadede 1 USD uzun vadede 2.5-3.00 USD yi bekliyorum.

Herşey iyi giderse olmayacak rakamlar değil bunlar.

tabi yatırım tavsiyesi değildir.

hayırlısı olsun , ticaretimiz olduğu için wallet'ini biliyorum. merak edip baktım . çok sağlam birikim yapmısın. umarım kısa vade hedefi bir an önce tutar Smiley

sağol teşekkür ettim. inşallah yüzümüzü kara çıkartmaz.  Tek çekince uzun zamanlı bir proje olması yani gelişmeler 5-6 aylık aralıklarla olucak bu sebeple zaman zaman dump gelebilir.
Ama uzun vadede yükselme bekliyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
Evet arkadaşlar toplamayı bitirdim myetherwallet a çektim tüm miktarı. artık kısa vadede 1 USD uzun vadede 2.5-3.00 USD yi bekliyorum.

hayırlısı olsun , ticaretimiz olduğu için wallet'ini biliyorum. merak edip baktım . çok sağlam birikim yapmısın. umarım kısa vade hedefi bir an önce tutar Smiley
hero member
Activity: 881
Merit: 502

sr. member
millet 50 eth 50 eth almaya başladı.noluyoruz güzel haberlerimiz mi var
full member
Activity: 201
Proof-of-Asset Protocol
Sanırım hero seviyesinde olan katılımcılara 3.2 ETH' ye denk değerde token dağıtıldı. 5100 küsür adet diye hatırlıyorum. Tipik bir imza kampanyasına göre mükemmel sayılabilecek bir rakam bu. Bir miktar toparlamayı düşünüyorum ben şu anki seviyeden.
bende toplamayı düşünüyorum ama etherdelta bana hala çok karışık geliyor. büyük bir borsada işleme başlamasını bekliyecegim alım yapmak için. umarım girer girmez pumplanmaz fiyatı.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Sanırım hero seviyesinde olan katılımcılara 3.2 ETH' ye denk değerde token dağıtıldı. 5100 küsür adet diye hatırlıyorum. Tipik bir imza kampanyasına göre mükemmel sayılabilecek bir rakam bu. Bir miktar toparlamayı düşünüyorum ben şu anki seviyeden.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
birileri sağlam topluyor Cheesy

Valla param olsa bende toplardim. Ama sadece 6k biriktirebildim. 2x'e kesin gözüyle bakıyorum. Hacimli bi borsaya girmesi yeterli olacak.
sr. member
Activity: 1022
ödül alanlar sanırım bu satanlar, bi süe sonra pişman olacaklardır. icosu 18 dakikada bitmiş güzel bir borsaya girince icosuna giremeyenler toplamaya başlıcaktır.
sr. member
birileri sağlam topluyor Cheesy

Pages:
Jump to: