Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 48. (Read 60267 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
ico sayfasinda vardi, oradan indirip kurmak ve site adresini ekipten onaylatmak gerekiyordu...
su an o eklenti var mi (vardir mutlaka), izin/onay gerekiyor mu bilmiyorum... ama eklentiyi kurup kullandiginiz icin ödül vereceklerini sanmiyorum artik (emin degilim tabii)
sr. member
Activity: 476
Merit: 250

Nedir bu woocommerce eklentisini acaba ? Halen kullanma imkanımız var mı ?
full member
Activity: 336
Merit: 100
3866 imza kampanyasindan + 3333 mth woocommerce eklentisini kullandigim icin gelmis...

Woocommerce eklentisi nedir hocam bende de var biraz mth hala şans var mı o yoldan elde etmenin yoksa belirli bir tarihi vardı da geçti mi?
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
3866 imza kampanyasindan + 3333 mth woocommerce eklentisini kullandigim icin gelmis...

Circulating Supply: 215,967,623 MTH
Total Supply: 402,400,000 MTH

toplam 402,400,000 adet olacak ama su an piyasada 215,967,623 adet var... aradaki fark nereden geliyor, bilen varsa kisaca aciklayabilir mi?
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Benimde MTH ler gelmiş. Cüzdan da görünce ayrı bir mutlu oldum Cheesy Bekleyen arkadaşlarda inşallah en kısa sürede alırlar. Bundan sonraki hedefimiz yeni borsa sanırım.
full member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
çok güzel ödül dagıtmış adamlar fiyatıda alım için çok uygun.
büyük bir borsaya girince fiyatı artacaktır.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Evet başarılı diyebiliriz düzgün şekilde çarçabuk hesaplandı faturalara rağmen çok bekletmeden gönderdiler. Benim şansızlığım yapacak bir şey yok. Yine de olsun zaten satmayacağım bir hafta daha beklerim haftaya gönderirlerse mesele kalmaz. Canım şeye sıkıldı bekliyorsun herkes alıyor ben ara ara yokluyorum gelen yok, beklemeye beklerim de işte zamanında gelmeyince moral bozuyor. Size hayırlı olsun hep beraber kazanacağız umarım.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Düşündüğüm gibi parti parti dağıtım yapıyorlar ne kadarını dağıttılar bilmiyorum kalanları bir hafta içinde dağıtacaklarmış. Bu kadar oyunun ne gereği var yani anlamıyorum. Dağıtıyorsun bitir işte yok faturayı yeniden doldur derler yok bir hafta daha bekle derler vereceğiniz tokene de size de.

Yinede çok başarılı şekilde yürüttüler. Önceki ico deneyimlerime bakıyorum da neler neler yaşatmışlardı bountylerinde. Yok stakeleri tekrar sayacagız yok bir hata yapıldı yok  bilmem ne diyerek insanların sinirlerini harap etmişlerdi.
Ben bu monetha ekibine 10 üzerinden 8,5 veriyorum. Eğer road mapta ki gelişmeleri de aynı ciddiyet ve özenle devam ettirirlerse şuan ki rakamdan çok farklı rakamları konuşuyor olabiliriz..
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Benim bountyde geldi rahatladık valla darısı gelmeyenler başına şu an ucuz satmam 1 dolar olursa elden çıkarırım
hero member
Düşündüğüm gibi parti parti dağıtım yapıyorlar ne kadarını dağıttılar bilmiyorum kalanları bir hafta içinde dağıtacaklarmış. Bu kadar oyunun ne gereği var yani anlamıyorum. Dağıtıyorsun bitir işte yok faturayı yeniden doldur derler yok bir hafta daha bekle derler vereceğiniz tokene de size de.
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Merhaba,

Ben bounty katılmadım borsa dan alıyorum. Meraktan soruyorum bounty den ne kadar geliyor size?
sr.member olarak 3588 monetha gelmiş bana .
oradan nasıl token gönderiliyor? banada gelmiş şimdi de
ben direk privatekeyi etherdeltaya girdim ordan emir girdim. fiyatın yükselnesini bekliyorum.

Yanlız 3588  gayet iyiymiş haberim olsaydı katılırdım. Şuan bile 800 USD yapıyor.
hero member
Merit: 630
banada gelmiş ödüller.en kısada bittrexte görürüz umarım.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Merhaba,

Ben bounty katılmadım borsa dan alıyorum. Meraktan soruyorum bounty den ne kadar geliyor size?
sr.member olarak 3588 monetha gelmiş bana .
ben direk privatekeyi etherdeltaya girdim ordan emir girdim. fiyatın yükselnesini bekliyorum.
full member
Activity: 616
Merit: 118
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Merhaba,

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
my ether wallet da load token balance deyınce gorunuyo monethalar. gelmıs oluyor dımı şimdi. lan ne gıcık bır cuzdandır bu yaa.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
benimkilerde gelmiş. herkese hayırlı olsun umarım yakın zamanda büyük borsalardan birinde işlem görmeye başlar.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
bountyler gelmiş, gözümüz aydın.

tidex üzerinde işlem görmesi güzel olmuş, sevindim. kullandığım bir exchange idi. şu an stoklama zamanı diye düşünüyorum. ytd.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
ödüller gelmiş. bittrexe girsin iyi bi fiyata gelsin satarım. şimdilik kenarda dursun. fazla bi şey etmiyor.
hero member
İmzaya katılmıştım henüz gelen giden token yoktur neden bu kadar sürdü. Ödülleri dağıttığımız zaman haber vereceğiz demişler. Biraz daha bekleyelim elbet gelir.

İki borsaya girmiş yakın zaman da çoğalacaktır ne kadar çok tanınırsa o kadar iyi olur.
https://www.coinexchange.io/market/ETH/BTC
https://tidex.com/exchange/mth/btc
Pages:
Jump to: