Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 46. (Read 60267 times)

full member
Activity: 190
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
gencler hala aliyor musunuz, biraz daha dumplayalim kafaniza. Cheesy
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
benimde girdiğim seviyelere göre biraz daha düştü fiyatı buralardan tekrar alsam mı diye düşünüyorum ?

varsa paran bence kesinlikle topla
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
bounty'den çok iyi kazananlar oldu , acelesi olanlar sattı ki bugunlerdeki dump nedeni bu. onun dısında etherdelta'da bugun 1.5k etherlik satıs emirleri vardı. bence bu tokenin en az %30'u  balinalarda
Zaten balinanın biri 20k eth (20k dolar değil) ile icoya bonuslu olarak girdi. Fiyatın düşmesine bounty neden oldu bencede. Ama kısa sürede toparlayacaktir.
member
Activity: 152
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
benimde girdiğim seviyelere göre biraz daha düştü fiyatı buralardan tekrar alsam mı diye düşünüyorum ?
full member
Activity: 201
Proof-of-Asset Protocol
tidex nasıl bir borsa anlamadım wavesle alakası nedir bu tidexin?
hero member
Activity: 678
O kadar dump oldu vs diyorsunuz da hala ico fiyatının üstünde işlem görüyor. Girdiği borsalara göre sağlam duruyor.
sr. member
bounty'den çok iyi kazananlar oldu , acelesi olanlar sattı ki bugunlerdeki dump nedeni bu. onun dısında etherdelta'da bugun 1.5k etherlik satıs emirleri vardı. bence bu tokenin en az %30'u  balinalarda
full member
Activity: 126
baslangıc olarak bir miktarda ben aldım.
hero member
Activity: 504
Merit: 500
fiyat ico fiyatında sağlam dump oldu coine bende 7 li sevyelerden girdim dahada düşmez dedim dahada geriye gitti maliyeti düşürmek için biraz daha aldım. bu arada satarken mercatoxda btc cinsinden satıp eth e geçerseniz bi miktar fazla kar edebilirsiniz.direk eth olarak satmayın
legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
dogru duzgun bır borsaya gırdıgınde fıyatının en az 1 dolar olmasını beklıyorum. 200m coın var bu proje ıcın 200 mılyon dolar market cap az bıle.

Katılıyorum. Topluyorum bu görüşünüze katıldığım için. 1 dolar token başı fiyat iyimser bile olmuş. 2 katını da görebilir. 400M cap e ulaşmış olduğuna şahit olmak beni şaşırtmaz. Sanırım belirli bir tecrübeye ulaşmış başka kimse de şaşırmaz.

Ben Tidex`i bir basari gibi anons etmelerinden sonra acikcasi bu ekipten biraz sogudum. Proje ne kadar guzel olursa olsun eger ilk basta Tidex`i aciklayalim fiyat az cakilsin dipten cebimizi dolduralim 1 2 hafta sonrada bomba borsalari aciklar voleyi vururuz gibi fantastik bir dusunceleri yoksa eger , cok talihsiz bir aciklama oldu Tidex`e girdik demeleri biraz once girip baktim hacim bile yok MTH`de. Ilk basta benimde fikirlerim 1 dolar`i cok cabuk gorecegimiz seklindeydi fakat 1 2 haftaya Bittrex ya da Polo gibi saglam bir aciklama gelmezse 1 2 dolar`lar bizlere hayal olacak. Zaten proje 2019 sonunda hazir olacak bekle babam bekle ondan sonra.
monetha bir şekilde iyi bir exchange'e girecektir bence. iyi bir  hedef belirleyin oradan ayrılın.. her coin için geçerlidir.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Bu fiyatlardan biraz daha alım yaptım inanıyorum 2-3 dolarlara çıkacaktır monetha ico fırsatını kaçıranlar toplasın benden söylemesi
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
5000 satoshi fiyatı an itibariyle.

10.000 alan 0.5 BTC kapmış oluyor. vay arkadaş paraya bak. güle güle harcayın Smiley evet lütfen harcayın da bu fiyatlardan alalım yavaş yavaş
full member
Activity: 616
Merit: 118
3 imzaya katıldım 2si çöp 1 monetha sağlam çıktı ona da çok özenmemiştim Cheesy şans
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
10 bin mth alan var imza kampanyasından. Merak ettiğim şu, her imza kampanyası böyle kârlı mıdır yoksa monetha özelinde mi gerçekleşti bu olay acaba?

şans işi imza işleri hocam, aylarca beklersin proje iş yapmaz o kadar zaman boşa beklemiş olursun. bazısıda iş yapar ödülü dağıtmaz süründürür.bazılarıda böyle kazançlı olabilir.monetha son yazdığım sınıfa giriyor
Monetha gibi bi tane buluruz umarım ileride Smiley
full member
Activity: 154
zamana ihtiyaci var biraz. bountlerden guzel dagitmislar eger sabirli olunursa para yapilabilecek bir proje
sr. member
dogru duzgun bır borsaya gırdıgınde fıyatının en az 1 dolar olmasını beklıyorum. 200m coın var bu proje ıcın 200 mılyon dolar market cap az bıle.

Katılıyorum. Topluyorum bu görüşünüze katıldığım için. 1 dolar token başı fiyat iyimser bile olmuş. 2 katını da görebilir. 400M cap e ulaşmış olduğuna şahit olmak beni şaşırtmaz. Sanırım belirli bir tecrübeye ulaşmış başka kimse de şaşırmaz.

Ben Tidex`i bir basari gibi anons etmelerinden sonra acikcasi bu ekipten biraz sogudum. Proje ne kadar guzel olursa olsun eger ilk basta Tidex`i aciklayalim fiyat az cakilsin dipten cebimizi dolduralim 1 2 hafta sonrada bomba borsalari aciklar voleyi vururuz gibi fantastik bir dusunceleri yoksa eger , cok talihsiz bir aciklama oldu Tidex`e girdik demeleri biraz once girip baktim hacim bile yok MTH`de. Ilk basta benimde fikirlerim 1 dolar`i cok cabuk gorecegimiz seklindeydi fakat 1 2 haftaya Bittrex ya da Polo gibi saglam bir aciklama gelmezse 1 2 dolar`lar bizlere hayal olacak. Zaten proje 2019 sonunda hazir olacak bekle babam bekle ondan sonra.

bugun bu konuda açıklama yaptılar youtube'dan.çin'in borsaları banlamasını ve ether'in fiyatı yüzünden acele etmediklerini söylediler. aslında söyledikleri doğru olabilir. acele etmeden doğru adımları attıkları sürece fiyat yavaş yavaş yukarı gidecektir
full member
Activity: 392

hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
10 bin mth alan var imza kampanyasından. Merak ettiğim şu, her imza kampanyası böyle kârlı mıdır yoksa monetha özelinde mi gerçekleşti bu olay acaba?

şans işi imza işleri hocam, aylarca beklersin proje iş yapmaz o kadar zaman boşa beklemiş olursun. bazısıda iş yapar ödülü dağıtmaz süründürür.bazılarıda böyle kazançlı olabilir.monetha son yazdığım sınıfa giriyor
Pages:
Jump to: