Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 47. (Read 60267 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
10 bin mth alan var imza kampanyasından. Merak ettiğim şu, her imza kampanyası böyle kârlı mıdır yoksa monetha özelinde mi gerçekleşti bu olay acaba?
hero member
Activity: 881
Merit: 502
https://mercatox.com  tan alıyordum MTH leri, şimdiye kadar 4-5 defa aldım problem çıkmadı ama son aldığımı hala göndermediler 8-9 saat oldu.

Siteyi kullanmanızı önermem.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
aortic ictlara girmenin mantigi da kalmadi. parani atip bazen 1-2 ay bekliyorsun sonra etherdeltaya dusuyor ico fiyatinin yarisina Smiley hem istedigin kadar aliyorsun hem paran beklemiyor hem de daha az risk Smiley yine bountciler biraz para yapiyor ama yatirimcilar olduruyorlar bircogu suan projelerin
Hocam monetha başlığına yazmışsıniz ama monetha bonussuz dağıtımıyla bile karda su anda.
full member
Activity: 616
Merit: 118
piyasa ne zxaman düzelirki elimdekini satmakda istemiyorum bekleyecek durumum da yokk bu ara
full member
Activity: 210
Merit: 100
aortic ictlara girmenin mantigi da kalmadi. parani atip bazen 1-2 ay bekliyorsun sonra etherdeltaya dusuyor ico fiyatinin yarisina Smiley hem istedigin kadar aliyorsun hem paran beklemiyor hem de daha az risk Smiley yine bountciler biraz para yapiyor ama yatirimcilar olduruyorlar bircogu suan projelerin
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
dün bende monetha'da iyi miktarda alım yaptım, fiyatının exchangelere girerse buralarda olmayacağını düşünenlerdenim.

ben de senin gibi düşünüyorum, şu an daha yeni yeni küçük exchangelere giriş yaptı, ileride büyük borsalara giriş yaptığında ve yol haritasında yazdıkları gibi giderse, hızlı bir yükselme söz konusu olacaktır. ytd.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Arkadaşlar bounty ödemesi gelmeyen var mı benim hala ödemem gelmedi ne yapmam gerek bilginiz var mı  Huh Gelen maili çok geç cevaplamıştım ondan olabilir mi(15 eylülde gelen maildeki formu eksiksiz doldurdum)
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
dün bende monetha'da iyi miktarda alım yaptım, fiyatının exchangelere girerse buralarda olmayacağını düşünenlerdenim.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Arkadaş anladığım kadar sağlamcı çalışıyor. Kimisine göre iyi tercih piyasalar hop oturup hop kalkarken kötü tercih olduğunu söyleyemeyiz. Projeye göre çok düşünerek karar verdiğini düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Valla bana gelen imza tokenlarını elimde saklamayı düşünüyorum ekibin hangi davranışından memnun kalmadınız açıkcası merak ediyorum.Ben monethanın çok farklı yerlere gidebileceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
projeden bu kadarmı umutsuzsunuz?  ben ödülüne katılsaydım uzun bir müddet ellimde tutardım.

20 centten sattım 17 cente düştü. Daha önce elimde tuttuğum bountylerin gözümün önünde nasıl eridiğini gördükten sonra artık böyle tokenleri tutmadan direk dumplıyorum. Herkesin kendi tercihi tutmak isteyen tutsun. Bana göre güzel bir fikir ama bu ekiple iş yapacak bir proje değil.
Monacoyu 25k dan satmıştım 500kyi gördü. Monethada aynısını yaşamak istemem. O yüzden hodl.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
projeden bu kadarmı umutsuzsunuz?  ben ödülüne katılsaydım uzun bir müddet ellimde tutardım.

20 centten sattım 17 cente düştü. Daha önce elimde tuttuğum bountylerin gözümün önünde nasıl eridiğini gördükten sonra artık böyle tokenleri tutmadan direk dumplıyorum. Herkesin kendi tercihi tutmak isteyen tutsun. Bana göre güzel bir fikir ama bu ekiple iş yapacak bir proje değil.
full member
Activity: 201
Proof-of-Asset Protocol
Tokenlerin gelmesiyle Etherdelta'da dumplamam bir oldu. Grin
Çok bir şey getirmedi ama hiç yoktan iyidir diyelim. Kalanlara bol kazançlar.

sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Tokenlerin gelmesiyle Etherdelta'da dumplamam bir oldu. Grin
Çok bir şey getirmedi ama hiç yoktan iyidir diyelim. Kalanlara bol kazançlar.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
İster istemez bir aksilik çıkacak korkum vardı ama benim ödülüm de cüzdanıma yatmış. Şimdi sıra Bittrex'e girmeyi beklemeye geldi
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Bomonticiler, Satında düşsün biraz fiyatı, etherdelta ve tidex e Emirler'i koyduk bekliyoruz 🙏😀🙏
0.5 eth ile etherdelta, 0.2 btc ile tidex de hasretle beklemekteyim

Birader bu Etherdelta ne kadar sıkıntılı bir borsadır yahu? Tamam sistem güzel, amenna da al/sat yapana kadar canımızı alıyor.

Bu arada yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Tidex gibi küçük ve hacimsiz borsaları "borsaya eklendik" diye lanse etmemeleri lazım. Bana göre Monetha bir borsa başarısı kutlayacaksa bunu Poloniex yada Bittrex' e eklendiğinde yapmalı.

Ben hiç sıkıntı yaşamıyorum. Dün de gelmes ile bozdurmam blok onay süreleri kadar sürdü diyebilirim. Yukarıda ayarlardan Gas price kısmını arttırmanız gerekebilir eğer işlem onaylanması yıllar sürüyorsa.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bomonticiler, Satında düşsün biraz fiyatı, etherdelta ve tidex e Emirler'i koyduk bekliyoruz 🙏😀🙏

Birader bu Etherdelta ne kadar sıkıntılı bir borsadır yahu? Tamam sistem güzel, amenna da al/sat yapana kadar canımızı alıyor.

Bu arada yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Tidex gibi küçük ve hacimsiz borsaları "borsaya eklendik" diye lanse etmemeleri lazım. Bana göre Monetha bir borsa başarısı kutlayacaksa bunu Poloniex yada Bittrex' e eklendiğinde yapmalı.
full member
Activity: 392

Ana konuya da yazdım bunu bence Monetha gibi bir büyük potansiyelli ve 18 dakikada biten bir ICO'nun Tidex'e girmesi ve bunu bir başarıymış gibi Twitter'dan duyurması bence utanç verici bir durum. Kesinlikle bir kaç adım geri gitmekten başka bir manası yok bunun. Ben Bittrex ihtimalini çok zor görüyorum yani ne kadar daha çapsız olabilirsin ki Tidex'i açıklamaktan utanmıyorsun aklım almıyor arkadaş. Elimde 10 bin civarı token var Ekim başına kadar düzgün bir borsa açıklamazlarsa çıkartırım elden. 2019 sonunda piyasaya girmeyi planlayana bir proje 50 sefer dump yiyecektir o tarihe kadar.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Artık bounty konusu bitsede bittrexe ne zaman gireceğini konuşsak. Eskiden ilk günden bittrexe girerdi coinler.
Pages:
Jump to: