Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 49. (Read 60267 times)

full member
Activity: 352
Merit: 100
Benim de hem imza hem de MVP kampanyasından ödüllerim gelmiş. Herhalde herkesin gelmiştir. Bakalım fiyata nasıl yansıyacak.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Benim imza kampanyasından ödülüm gelmiş. Smiley Darısı bekleyenlerin başına.

Cool Hayırlı olsun. Aslında gelse ne olacak gelmese ne olacak bir nebze rahatlarız ama satma niyeti yok çoğunluk olarak. Neyse gelsin de cüzdan da dursun en azından rahatlayalım.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Benim imza kampanyasından ödülüm gelmiş. Smiley Darısı bekleyenlerin başına.
hero member
Piyasa toparlarsa proje de ilerlerlerse neden 10x kazançları görmeyelim? Projenin istikametine bağlı tabii ki ama geleceği parlak görülüyor değil 10x belki 20x i görebilir. Pasta büyüyecek seneye kim bilir neler olacak 10x hayal değil yüksek bir beklenti bile sayılmaz sadece zamana bağlı olarak gerçekleşecek.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Benim uzun vadede beklentim monethanın dolar cinsi ile alakalı.Aslında çokta uzun vadeli değil mart ayına kadar monethanın 1 dolara kadar çıkmasını bekliyorum olur olmaz bilemem ama benim beklentim bu yönde  Wink
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Dumpa gerek kalmadı zaten şu an USD olarak ico fiyatının altında. Yani şuan usd bozup monetha almak isteyen ico fiyatının altına alabiliyor.Ether olarak ise %30 falan kar var fiyatında.öyle beklenildiği gibi 10x ler 20x ler görmedi daha. Görse bile uzun bi süre daha beklemek gerekiyor.yani her kaçırılan icoya üzülmemek gerekiyor nerdeyse tüm icolar alım fırsatı veriyor piyasaya girince.tabi istisnalar olabiliyor bazen
hocam zaten bu kadar kısa sürede 10-20x yapması imkansız. para o kadar kolay kazanılmıyor. uzun vadede 10x beklentim var ama.
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Dumpa gerek kalmadı zaten şu an USD olarak ico fiyatının altında. Yani şuan usd bozup monetha almak isteyen ico fiyatının altına alabiliyor.Ether olarak ise %30 falan kar var fiyatında.öyle beklenildiği gibi 10x ler 20x ler görmedi daha. Görse bile uzun bi süre daha beklemek gerekiyor.yani her kaçırılan icoya üzülmemek gerekiyor nerdeyse tüm icolar alım fırsatı veriyor piyasaya girince.tabi istisnalar olabiliyor bazen
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
gelmesi normal gibi

Bounty toplam miktarın yüzde biri değil nasıl dump olsun herkes satsa çok küçük dump olur bu yüzden imkansız dump gibi bir şey olması
full member
Activity: 350
Merit: 106
Sanırım daha bounty ' i leri alan olmadı  ?

Bounty sonrası bir dump gelir mi ?

sanmıyorum öyle çok bounty dağıtmadı adamlar piyasayı etkileyecek kadar
full member
Activity: 616
Merit: 118
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Sanırım daha bounty ' i leri alan olmadı  ?

Bounty sonrası bir dump gelir mi ?
hero member
Merit: 630
benim monetha ile işim bitti.elimden geldiğince topladım deltadan, ödülle birlikte elimde toplam 10087 monetha olacak. mayıs 2018 e kadar elimde tutmaya çalışacağım eger 1 doları bu tarihten once görürse yarısını satıp kalanı gene mayıs 2018e kadar tutacağım. yatırım yaapan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
full member
Activity: 350
Merit: 106
diğer coinler toparladı gibi ama monethadaki yükseliş tatmin edici değil henüz.alınabilir seviyelerde şu an, en azından ben bi miktar alım yaptım
hero member
Gönderdikleri bir kaç fatura sorunluymuş, tahmin ettiğim üzere fatura numarası bulunmadığı için tekrar gönderdiler. Faturaları hazırlamaya başladılarsa yakında dağıtıma başlarlar. Akşamda rüyamda gördüm 0.80 dolardı fiyatı daha aşağısından satmayacağım.  Cheesy

Güzel rüyalar görmüşsünüz Cheesy yalnız ben şunu gördüm sağlam geçen bir ico eğer kısa süre içinde güzel bir borsaya girmiyor ise ico fiyatına kadar düşüyor. Bazı icolarda ise daha aşağılara da düşüyor. Fiyat katlaması uzun zaman alıyor.

Yakın zaman içerisinde borsalara girecektir ama hangilerine gireceğini bilmiyorum açıklama yapmaktan kaçınıyorlar, iki üç hafta sonra gireceğiz demişlerdi yeni gelişmeler olduysa bilgim yoktur. Borsalara girince fiyatı ne olur bakalım az da olsa yükselme bekliyorum. Daha önce de waves'i rüyamda görmüştüm o fiyatlara ulaştı şu an bile altında. Rüyayı geçen yıl görmüştüm. Yani tamam rüyalara güvenilmez de ne alaka fiyatını ekrandan bakar gibi görüyorum, bir noktada bilinç altı ama fiyatı tam olarak neden görüyorum ki hadi bir dolar iki dolar düz hesap olur anlarım veya 0.1 dolar olur ICO altında olur yine mantığa uyuyor. 
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Gönderdikleri bir kaç fatura sorunluymuş, tahmin ettiğim üzere fatura numarası bulunmadığı için tekrar gönderdiler. Faturaları hazırlamaya başladılarsa yakında dağıtıma başlarlar. Akşamda rüyamda gördüm 0.80 dolardı fiyatı daha aşağısından satmayacağım.  Cheesy

Güzel rüyalar görmüşsünüz Cheesy yalnız ben şunu gördüm sağlam geçen bir ico eğer kısa süre içinde güzel bir borsaya girmiyor ise ico fiyatına kadar düşüyor. Bazı icolarda ise daha aşağılara da düşüyor. Fiyat katlaması uzun zaman alıyor.
hero member
Mail adresi doğru bir sorun yok. Zaten link falan verilmemiş önceki gönderilen postada bulunan link ile tekrar doldurulmasını istemişler.
Herkese gönderiyorlar mı bilmiyorum, gönderiyorlarsa genel bir duyuru yapmaları gerekirdi ama yani sorun nedir ki doldurduk gönderdik işte ne sorunu var, sorun bizden değilse herkese göndermeleri gerekiyor. Hemen de gelmeyebilir ara ara bakın.

herhangi bir gelişme var mı? siz yazdıktan sonra maillerimi kontrol ettim. gelen herhangi bir mail yok şu anda bana.sanırım bir tek sizde sorun olmuş.

hero member
Merit: 630
Mail adresi doğru bir sorun yok. Zaten link falan verilmemiş önceki gönderilen postada bulunan link ile tekrar doldurulmasını istemişler.
Herkese gönderiyorlar mı bilmiyorum, gönderiyorlarsa genel bir duyuru yapmaları gerekirdi ama yani sorun nedir ki doldurduk gönderdik işte ne sorunu var, sorun bizden değilse herkese göndermeleri gerekiyor. Hemen de gelmeyebilir ara ara bakın.

herhangi bir gelişme var mı? siz yazdıktan sonra maillerimi kontrol ettim. gelen herhangi bir mail yok şu anda bana.sanırım bir tek sizde sorun olmuş.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Valla imzasına hangi eth adresiyle girdiğimi hatırlamıyorum. O yüzden bende 2 farklı hesap adresi yollayip kayıt oldum. Henüz bir gelişme görmedim. Hesaba yatan bisey yok. Bekleyip görecem bakalım.
kayıt olurken adres istememişlerdi hocam. adresi hatırlamamız normal. 2 farklı adres yollamanız sıkıntı çıkarabilir ama dikkat edin.

Doğru söylüyorsun istememislerdi. Bende sen söyleyince hatırladım. Bugünde sağolsun msj atmışlar 2 adres yollamissin hangi hesabına  monethalari yollayalim diye..
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Monetha gün içinde yine 0.25 dolar seviyesini yakalasada oralarda tutunmayı başaramadı,çok sert bir şekilde düşüş yaşadı bounty dağıtımı sonrası piyasanında düzelmesi durumunda fiyatının çok daha farklı seviyelere çıkacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
2-3 sayfa önce bu ICO'ya bu kadar hype nereden geliyor diye soruyordum şimdi görüyorumki vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, bir tokên uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
En son bir aya 50-100x evler arabalar konuşuluyordu Smiley millet nasıl gaza gelmişse artık.Birde o kadar konular açıldı elinizdeki tokenlar bilmem kaç katına alınır diye
Bizde 100x olur demiyoruz ama 100 kere söylüyoruz arkadaşlar yapmayın etmeyin kimsenin gazına gelmeyin bu işler kumar gibidir diye ama dinleyen pek yok.

Tokenlar iki katına alınır diyordu yanılmıyorsam mhanbostancı icodan sonra alabilseydi dediği tarihte kara geçip çok rahat satabilirdi.50-100x gerçekten kim ya da kimler dediyse epey bir uçmuşlar.  Grin
Pages:
Jump to: