Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 50. (Read 60267 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Adresi girerken ufak bir farklılık yaptım onu dikkate alıp 3 gün beklettikten sonra da kimlik adresime ait fatura falan isterlerse hiç şaşırmam. Sözde şimdiye kadar dağıtılmalıydı 2 hafta geçmiş halen uğraşıyoruz. Faturayı aynı şekilde doldurdum gönderdim değişen ne oldu. Size gelmediyse gönderilen linkten faturanızı kontrol eder misiniz "amount" altında "invoice no" var mı sizde. VPN kullandım yoksa link açılmıyor siz kullandınız mı.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Mail adresi doğru bir sorun yok. Zaten link falan verilmemiş önceki gönderilen postada bulunan link ile tekrar doldurulmasını istemişler.
Herkese gönderiyorlar mı bilmiyorum, gönderiyorlarsa genel bir duyuru yapmaları gerekirdi ama yani sorun nedir ki doldurduk gönderdik işte ne sorunu var, sorun bizden değilse herkese göndermeleri gerekiyor. Hemen de gelmeyebilir ara ara bakın.
Sorun genel değil sanırım bana gelmemiş böyle bi mesaj. Bı an önce göndersinler artık tokenleri. Yoksa uzun süre beklemek zorunda kalacağız.
hero member
Mail adresi doğru bir sorun yok. Zaten link falan verilmemiş önceki gönderilen postada bulunan link ile tekrar doldurulmasını istemişler.
Herkese gönderiyorlar mı bilmiyorum, gönderiyorlarsa genel bir duyuru yapmaları gerekirdi ama yani sorun nedir ki doldurduk gönderdik işte ne sorunu var, sorun bizden değilse herkese göndermeleri gerekiyor. Hemen de gelmeyebilir ara ara bakın.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Bana sizin ki gibi yine deneyin gibi bir mesaj gelmedi. Ancak çeşitli ICO ların slack kanalları kullanılarak myetherwallet ile ilgili bir çok scam mesaj aldım. Dikkat edin bu tür şeylere. TıklaMAyın.  Praviate keylerinizi kesinlikle bir yerlere gireyim diye uğraşmayın.
Yeni arkadaşların bu konuya dikkat etmeleri için bir kez de ben uyarayım.
hero member
There was an issue with your invoice, and we kindly ask you to open the previous email again, to sign the invoice one more time.

bana böyle bir mail geldi gerçek mi acaba?

Hay ben bunların yapacağı işe. Girip mail adresimi kontrol ettim az önce bana da aynı mail gelmiş, araştıralım bakalım neyin nesiymiş.

Biz dağıtımı bekliyoruz bunlar sorun var diye dönüş yapıyorlar.

Doldurduktan sonra gönderdikleri indirilebilir faturada önceki faturaya "invoice no" eklenmiş belki sorun bu eksiklik vardı. Doldurup yeniden gönderdim bakalım ne olacak.
full member
Activity: 616
Merit: 118
There was an issue with your invoice, and we kindly ask you to open the previous email again, to sign the invoice one more time.

bana böyle bir mail geldi gerçek mi acaba?
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
elle tutulur bir bounty e ilk defa katıldım onda da btc düştü hay ben boyle sansın

Sabrın sonu selamettir . İhtiyacın yoksa çıkartma elden . Monetha ekibi şu sıkıntılı süreci atlatınca şahlanacağına güveniyorum .
full member
Activity: 616
Merit: 118
elle tutulur bir bounty e ilk defa katıldım onda da btc düştü hay ben boyle sansın
hero member
Bir kaç milyon dolar toplayan neblio market hacmi 15 milyon dolara ulaştı monetha'nın hacmi ise 43 milyonun aşağısında, etherdelta borsasının geçici olarak kapanması ve sonrasında bitcoin'de ki düşüş vurdu. Sırada ödül dağıtımları var ayrıca dump gelecek mi bakalım. 1-2 dolar arasını görmeden elden çıkartmak istemiyorum sonrasın da pişman olmak var böyle projeler nadir çıkıyor.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
düşer çıkar rahat olun yüzde 25 düşer 25 çıkar burası elinizdekini zararına satmazsanız mesele yok illali değerine gelir tekrar  sakin olun
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
2-3 sayfa önce bu ICO'ya bu kadar hype nereden geliyor diye soruyordum şimdi görüyorumki vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, bir tokên uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
En son bir aya 50-100x evler arabalar konuşuluyordu Smiley millet nasıl gaza gelmişse artık.Birde o kadar konular açıldı elinizdeki tokenlar bilmem kaç katına alınır diye
Bizde 100x olur demiyoruz ama 100 kere söylüyoruz arkadaşlar yapmayın etmeyin kimsenin gazına gelmeyin bu işler kumar gibidir diye ama dinleyen pek yok.
sr. member
Activity: 294
0.24-25 dolar civarından alım yaptım biraz nereden bileyim ikinci bir düşüş dalgası olacak tüm coinleri vuracak. 1-2 ay bekleyeceğiz artık illa ki çıkışa geçer.
hero member
Bountylerden önce borsaya görmezse biraz darbe yiyebilir gibi görünüyor.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Formu doldurup gönderdim ama isimi doğru mu yazdım yanlış mı emin değilim. Emin olabilmek için ne yapmak gerekiyor

Rahat ol herkes sahte isimle gönderdi zaten. Adamlar denetlenen bir şirket oldukları için isim ve adres toplayıp faturalandırmak zorundalar. Bounty'ye katılanların tokenleri faturalardan önce geleceği için birçoğu çoktan dumplanmış olacak. Bountylere onlarca hesapla girenler var onlar ne yapsın. Smiley
sr. member
Activity: 476
Formu doldurup gönderdim ama isimi doğru mu yazdım yanlış mı emin değilim. Emin olabilmek için ne yapmak gerekiyor
full member
Activity: 126
Merit: 100
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
sıra artık exchange borsalara düşmesini beklemekle geçicek galiba.

şu an piyasada etherdelta dışında bir yerden temin edilemiyor, bu temin eksikliği etherdelta gibi karışık platformda insanların beklemesine sebep oldu, şu an büyük borsalara girdiğinde hacimi artacağını düşünüyorum çünkü baya konuşuldu, reklamı yapıldı, insanlar baya merak ettiler.

imzadan gelen tokenlerı bir süre bekletmeyi planlıyorum, 2018 daha hızlı geçebilir. ytd.
hero member
Valla imzasına hangi eth adresiyle girdiğimi hatırlamıyorum. O yüzden bende 2 farklı hesap adresi yollayip kayıt oldum. Henüz bir gelişme görmedim. Hesaba yatan bisey yok. Bekleyip görecem bakalım.
kayıt olurken adres istememişlerdi hocam. adresi hatırlamamız normal. 2 farklı adres yollamanız sıkıntı çıkarabilir ama dikkat edin.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
0,17 $ dı sanırım İco maliyeti şu anda da 0,19$ da satış gözüküyor.Btc biraz daha dump yerse İco seviyesine gelebilir 1-2 güne.İco dan alamayanlar için alım için fırsatı bu fiyatlar.
full member
Activity: 350
Merit: 106
monetha diğer coinlere göre iyi direniyor, tüm piyasa kırmızı sayılır bazıları çok düştü ama bu fazla değer kaybetmedi hala icodan girenler güzel karda
Pages:
Jump to: