Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 51. (Read 60267 times)

full member
Activity: 406
Merit: 121
Valla imzasına hangi eth adresiyle girdiğimi hatırlamıyorum. O yüzden bende 2 farklı hesap adresi yollayip kayıt oldum. Henüz bir gelişme görmedim. Hesaba yatan bisey yok. Bekleyip görecem bakalım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
forum geldi doldurup yolladım. TR den girdim vpn gerekmedi herhangi bir olumsuzluk şuana kadar yaşamadım. Ancak yaşayanlar sakin olsun gerçekten adamlar sağlamcı ilgilenip çözeceklerine inanıyorum. Ev adresi falanda istemişler eve fatura gelirse bir garip olacak. Millet elden sattığı mala fatura kesmiyor, dünyanın bir ucundaki token faturalı gelirse...
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Monetha tarafından gelen formu özenle doldurmaya çalıştım ama en sondaki imza kısmı gerçekten saçma olmuş ben istesemde oraya gerçek imzamı atamam arkadaş çok zor bir şey Smiley Neyse umarım ödüllerimizi alana kadar monetha yükselir.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
otomatik yolluyor mu sistemleri gelen giden göremedim hala

Mail adresinin spam kutusunu kontrol et oraya düşebiliyor.Eğer hala yok diyorsan yanlışlık olmuş olabilir.Slack kanalından irtibata geç. Hemen yardımcı oluyorlar.

Peki . Hangi eth adresini yazdığını hatırlamayanlar için bir sıkıntı var mı ?

Smiley Eski yeni arasında muallaktayım . Başından geçen var mı ?

Praviate keyi senin elinde olan adresi verdiysen sıkıntı yok. İki adresin bakiyesini de kontrol edersin.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Peki . Hangi eth adresini yazdığını hatırlamayanlar için bir sıkıntı var mı ?

Smiley Eski yeni arasında muallaktayım . Başından geçen var mı ?
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Ben hangi adresi verdiğimi hatırlamıyorum.Deneme yanılma yöntemi yapsam olur mu?? Sıkıntı olmaz umarim

bende adresı yazınca sayfanın en altında bountyden ne kadar kazandıgım cıktı. sendede oyle olacak. adresı yaz bısı cıkmıyosa yanlıs adrestır Cheesy dıgerlerını dene...

Beyin yakan tavsiyeler bunlar. Oraya hangi adresi yazarsanız otomatik olarak işleniyor, sözleşmenin parçası olarak.
full member
Activity: 616
Merit: 118
otomatik yolluyor mu sistemleri gelen giden göremedim hala
sr. member
Activity: 476
Beklediğim mail bana da gelmiş nasıl mutlu oldum Cheesy istedikleri formu akşama doldururum artık. Herkesin gözü aydın Smiley
full member
Activity: 616
Merit: 118
2 gun ortada yokum neler olmuş neler
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Ben hangi adresi verdiğimi hatırlamıyorum.Deneme yanılma yöntemi yapsam olur mu?? Sıkıntı olmaz umarim

bende adresı yazınca sayfanın en altında bountyden ne kadar kazandıgım cıktı. sendede oyle olacak. adresı yaz bısı cıkmıyosa yanlıs adrestır Cheesy dıgerlerını dene...
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
imza ödülleri için ayrı form local community management ödülleri için ayrı form göndermişler, 3er saat arayla.
gayet profesyonelce çalışıyorlar. ödül dagıtımında bile bunu hissettiriyorlar.hoşuma gitti açıkçası bu özen.
satmayıp uzun bir sure elimde tutmayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
hero member
monetha adres yazıyor ne yazacaz oraya. myetherwallet da acmıstım ben ether adresı. ether adresını mı yazacaz. monethanın cuzdanı mı var kı bunlar adres ıstıyor.

evet ether adresi yazacaksın. monethanın cüzdanı yok eth tabanlı coin. bountye kaydolurken verdiğin adresi vermen lazım.

sağol.

ilginç bu adamlar cıdden. ether adresını yazınca altta bountyden gelen token sayısı cıktı zaten. lan madem bılıon benım adresımı ne ugrastırıyon gondersene.

ımza olayınıda çözemedım yukarda bır arkadasın dedıgı gıbı bıdaha at dedıklerınde aynı ımzayı atabılene 1m token verseler yerıdır Cheesy
full member
Activity: 448
Merit: 100
monetha adres yazıyor ne yazacaz oraya. myetherwallet da acmıstım ben ether adresı. ether adresını mı yazacaz. monethanın cuzdanı mı var kı bunlar adres ıstıyor.

evet ether adresi yazacaksın. monethanın cüzdanı yok eth tabanlı coin. bountye kaydolurken verdiğin adresi vermen lazım.
hero member
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Hotmail kullanıyorsanız gereksizlere düşmüş olabilir spam maillere bakmadan silmeye başladık çok fazla gereksiz mail gönderildiği için. Böyle işler için ayrıca bir gmail hesabı oluşturup kullanmak en iyisi. Nereden geldiği belli olur gereksiz mesajlarla ayrıca uğraşmak zorunda kalmazsınız. İmza olayını daha önce başka platformlarda görüp kullanmıştım ancak yasal olarak geçerliliği var mı bilmiyorum bence olmamalı, aynı imzayı atın deseler kimse atamaz.

myetherwallet bir sorun olmaz olursa büyük sorun olacağı kesin ama çalınma gibi durumlar yaşanmaz, şimdiye kadar güvenli şekilde kullandık, iş güvene gelirse hiçbir siteye güvenmememiz icap eder.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Monetha'nın gönderdiği e-mail gereksiz e-posta kısmına düşmüş benim. Buna dikkat edersiniz artık. Neyse sonuç olarak bende imzaladım ve gönderdim. Formda Mth adresi istedi. Bende myetherwallet.com'dan bir hesap oluşturdum ve buraya eth adresimi yazdım. Sorun olmaz değil mi? myetherwallet.com'da private key'de var. İnşallah sorunsuz bir şekilde alırım tokenları. İlk defa kullanıyorum bu myetherwallet.com sitesini de.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
abi imza için paint falan diyorsunuz ben direkt fareyle kutucuğa imza attım sürükleyerek, bir şey olmaz değil mi?

yok zaten öyle yapılıyor ki oda paint gibi bir progama benziyor Smiley ama tuaf bir durum
hero member
Activity: 518
Merit: 500
gönderdik bakalım ne zaman göndericekler Smiley ve piyasanın tepkisi nasıl olcak
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
abi imza için paint falan diyorsunuz ben direkt fareyle kutucuğa imza attım sürükleyerek, bir şey olmaz değil mi?
Pages:
Jump to: