Pages:
Author

Topic: [ANN] Indorse - Merkezi Olmayan Profesyonel Ağ - page 11. (Read 9041 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
23400 olmuş toplamda 15bın presale di sanırım ve bence bu belirsizlikte yine de iyi toplamış
btc nin durumu belirsiz 10 gun sonra ne olacak bakalım
hero member
Activity: 742
Merit: 501
wings tahmin oyununda ico için, 10k eth girmiştim. adamlar 2 katından fazla toplamışlar Undecided bilemedik.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
ICO devam ediyor şu ana kadar 23,368.673 ETH toplandı

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
21kya yaklaşıyor siteye bakılırsa. 2 günde sadece 700 ether almış yani.
Ön satışı çıkartınca zaten geriye bir şey kalmıyor ki? Benim mi kaçırdığım bir şey var yoksa yatırım hiç mi almıyor?
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
20k olmuş, biraz ağır gidiyor sanki, ben hemen biter diyordum

ciddende öyle çok yavaş ilerliyor 20k yı aşamadı daha heralde ico sonuna kadar hardcape ulaşamayacak,twitter ı na katılmıştım diye hatırlıyorum bununda panel sıkıntılı gibi biraz
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
20k olmuş, biraz ağır gidiyor sanki, ben hemen biter diyordum
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Beklediğimden çok yavaş başladı. Yine de en geç birkaç güne maksimum hedeflenen miktar toplanacaktır diye düşünüyorum. Bu yavaşlıkta adres başına giriş limiti koymaları da çok büyük etken bence.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
18,396.22 Ethereum ön satışta toplamışlardı.

Bu satım için yanlız adres başına 1000 Ether limiti koymuşlar. Dolayısıyla çok hızlı başlamadı.

https://indorse.io/ adresinden yatırımı takip edebilirsiniz.
sr. member
ICO BAŞLADI KATILMAK İSTEYENLER İÇİN LİNK

https://indorse.io/

https://tokensale.indorse.io
/
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Güzel bir proje Indorse. Reddit'te de güzel yorumlar yapılıyor hakkında. Ben özellikle düşük hardcapi olmasını takdir ettim. Bugünlerde projeler tokenin işe yarayacağı bir fikir geliştirse dahi saçma sapan, projelerin ederinin çok üzerinde hardcapler belirliyorlar. Zaten presale'da 13k ether satılmış sonra da 4000 Ether daha bonus gelmiş. Tüm bu Ether'i 20 farklı adres atmış.

O yüzden kalan 33k capinde çabuk dolabileceğini söyleyebiliriz.
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Uzun zamandır gözlemlediğim kadarıyla, şu açılan başlıklara scam çöp yazan adamları görünce gözüm kapalı o projeye yatırım yapasım geliyor. Adam ne whitepaper inceliyor ne konuya bakıyor ne örnek projeleri araştırıyor sonra kalkıp bu proje scam diyebiliyor. Her şeyi araştırıp da iş yapacak projeye bu yorumları yapıyorlarsa demek ki gerçekten projeden teknolojiden anlamayan insan dolmuş forum

aynen katılıyorum hocam.bazı adamlar var işleri güçleri scam yazıp milleti projeden soğutmak bazen haklı oldukları oluyor ama b.konu çıkarıyorlar artık bazı konularda
hero member
Activity: 658
Uzun zamandır gözlemlediğim kadarıyla, şu açılan başlıklara scam çöp yazan adamları görünce gözüm kapalı o projeye yatırım yapasım geliyor. Adam ne whitepaper inceliyor ne konuya bakıyor ne örnek projeleri araştırıyor sonra kalkıp bu proje scam diyebiliyor. Her şeyi araştırıp da iş yapacak projeye bu yorumları yapıyorlarsa demek ki gerçekten projeden teknolojiden anlamayan insan dolmuş forum

genelde katılıyorum proje bakıp elektrik almadığında Cheesy scam diyor.
ancak bu proje için bende çok iç açıcı düşünmüyorum hindli milyarder sokarlarsa ancak ico yaparlar bana
çünkü reklam sektöründe zaten benzer uygulamalar var ve para kazandırmıyor yapılabilir bir porje ama gerçekçi düşünürsek reklam tercüsü google analitik varken iş görmez yani uygulamaya geçmelerinin bir mantığı yada karlılığı yok bana göre...
hero member
Activity: 574
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Bende açıkçası bu kadar toplayacağını beklemiyordum,okuduktan sonra global ve diğer dillerdeki konulara baktımda bizim forumda ilgi yok sadece sanırım. bakalım icoda da başarılı olacak mı
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu nedir ya benım gırdıgım icodan bir cacık olmuyor çöp tutmaz dedigim ico anında 10bın ether topluyor
ne zaman anlayacagım şu olayı merak ediyorum
sr. member
Önsatış başarıyla gerçekleşti 13807 ETH toplandı.Satış detaylarıyla ilgili linki okuyabilirsiniz

https://medium.com/joinindorse/indorse-token-post-pre-sale-analysis-b4a0f81462c6

ICO 8 AĞUSTOSTA BAŞLIYOR
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Anlamadım ben bunu sosyal ağ olacak ama ödül verecek? Linkedin gibi bir şey mi olacak?
Uygulamadan iş al ödül kazan gibi mi olacak? İşverenler iş ilanı mı açacak?
[/quote
Al benden de o kadar ne demek istemisler bir bok anlamadim sende olani sana koyacaz demisler ustu kapali.Milletle tasak gecmek icin yapilmis gibi
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Yeni çıkan icolar arasında ilgi çekici ico yok artık. Hepsi tırışkadan projeler ve sıfır heyecan. Geçmişte bizi heyecanlandıran projeler bile parayı topladıktan sonra inzivaya çekilmiş. Tiksindiriyor artık yenileri.
hero member
Activity: 504
sitesine girdim presale kapalı görünüyor acaba beklenen yatırımı alıp mı kapattılar başka bişey mi oldu? eğer satıpta kapattılarsa hızlı bitmiş demektir ICO da yatırım alabilir proje diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 476
Önsatış başladı arkadaşlar girmek isteyenler %25 bonus fırsatıyla katılabilir

https://indorse.io
bu projenin tutacağını düşünmüyorum. Geçen gün twitterda görmüştüm. Wingste forecasting yapılıyormuş bu token hakkında, ilgilenenlere duyrulur.
Pages:
Jump to: