Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 32. (Read 17010 times)

anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Şimdi biz yemeksepetinden eve yemek söylüyoruz. Oradan da ödeme yöntemini pundi diye işaretliyoruz. Yemek zaten pişti paketçi aldı, şeytan aklını çelmezse şansımıza 1 saatte getirdi kapıya diyelim. Ben BTC ile ödeme yapacaksam aç kaldım demek ! Zira 1 saatte o yemeğin parası 3 onay alsın diye mi bekleyeceğim ? Visa kullanmaya devam edeyim ben, kalsın.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Pundi X 'in imzaları daha yeniyayınlandı reklaların önümüzdeki günlerde dahada artmasını umuyorum. Güzel bir proje gibi duruyor ekipde gayet sağlam yatırım yapılabilir .
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
tokenmarket linki çalışmıyormu, bende mi sıkıntı var

henüz tokenmarkete eklenmediği için link yok,kısa sürede eklenecek
eklenince link güncellenecek

Hocam kart projeleri genelde yatırım topluyor ancak bu biraz sönük kalacak gibi duruyor ana konusu da pek hareketli gözükmüyor sanıırm pek reklam yapmıyorlar
bu aralar forum dışı projeler daha çok topluyor inanın, forumda kimsenin yüzüne bakmadığı araya kaynayan proje çat diye hard cap yapıyor. ico ekiplerinin önceden balina yatırımcılarla görüştüklerini, forumu ikinci plana attıklarını düşünüyorum çoğu projede

katılıyorum zaten istediği seviyede yatırım yapcak miktarı topladıktan sonra zaten burdan girecek 1k kişilik bile olsa yapacağı yatırımı önemsemiyor alıcak olan borsadan alır diyor
full member
Activity: 406
Merit: 189

Hocam kart projeleri genelde yatırım topluyor ancak bu biraz sönük kalacak gibi duruyor ana konusu da pek hareketli gözükmüyor sanıırm pek reklam yapmıyorlar
bu aralar forum dışı projeler daha çok topluyor inanın, forumda kimsenin yüzüne bakmadığı araya kaynayan proje çat diye hard cap yapıyor. ico ekiplerinin önceden balina yatırımcılarla görüştüklerini, forumu ikinci plana attıklarını düşünüyorum çoğu projede
sr. member
Activity: 378

sr. member
Merit: 280
İmza kodları eklenmiştir,imzaya girmek isteyen arkadaşlar girebilirler
sr. member

hero member
Activity: 504
Merit: 500
bir kart projesi daha ama bunlarda pos sitemi de var değişik bi sistem gerçekten.ekip kalabalık ve çekik gözlü,galiba bu bile bize iş yapabilir düşüncesini uyandırıyor.
bence proje iyi çekik gözler olmasada iş yapacak potansiyeli var daha detaylı incelemek için bende wp yi bekleyeceğim.
kafama takılan tek yer hardcap 280.000 ETH gerçekten çok yüksek 84 milyon dolar yapıyor,bu kadar toplarsa efsane olur gerçekten en çok toplayan icolar arasına yazdırır ismini.
ama toplar mı.işte orası soru işareti
full member
Activity: 406
Merit: 189
sr. member
Arkadaşlar merak ettiğiniz soruları sormak ve türkçe destek almak için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.Elimden geliğince yardımcı olmaya çalışacağım

https://t.me/joinchat/F5R96AsMqkloLefI1TQ7Fw
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Bu da sessiz sedasız hard cap yaparsa şaşırmam. Ne ilginç Icolar ilk 100' de .
ikm
sr. member
Activity: 420
hard cap yapması bu ortamda imkansız . ayrıca hardcap yapanların nerdeyse alayı sürünüyor bence işleme başladığında ne yapacağı .
o zaman belli olucaktır, asıl önemli olanda bana göre bu
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Buna benzer çok proje ortaya çıktı ama şuan ortalarda görünen yok. Belki çekik gözlü kardeşler bunu yapabilirler. Ben de iyi bir yatırım alacaklarını düşünüyorum. Hardcap zor gibi.
sr. member
Activity: 434
bu projeyi merak ediyorum yatırım yapıp yapmamak konusunda çok kararsızım büyük beklenti olan projeler sürekli süründürüyor yatırımcısını ico girip çıkış ta satsam sonra beklesem diye düşünüyorum şu ara zaten herkes böyle düşündüğündende ters köşe yaparlarmı diyede kendi kendime soruyorum. türkçe whitepaper gelsin okucam ona göre bakarım artık
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Sağlam yatırım toplama potansiyeli olan bir projeye benziyor, gelecekte güzel işler çıkarabilir. Yatırım yapmak için muhtemelen ICO'suna katılacam. Ekip üyeleri de baya kaliteli insanlardan oluşuyor.

Çekik gözlüler varsa iyi yatırım topluyor projeler ama 280k' da çok fazla . Direk fabrikayı kuracaklar adamlar herhalde.
sr. member
Activity: 361
Sağlam yatırım toplama potansiyeli olan bir projeye benziyor, gelecekte güzel işler çıkarabilir. Yatırım yapmak için muhtemelen ICO'suna katılacam. Ekip üyeleri de baya kaliteli insanlardan oluşuyor.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Şu kart projeleri çıkınca ve master/visa anlasırlarsa bu projenin pek hedefi kalmamıs olacak sanki.
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
İmza için ve diğer kampanyalar için güzel ödül ayırmışlar bountysine giren pişman olmaz bence proje sağlam birşeyler toplayacak gibi duruyor.Ekipte güzel hardcap yapmasada 100k ethi devirir bence rahatlıkla.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Whitepaperı pek incelemedim ama. Pos olayı biraz sıkıntılı olabilir whitepaperı okumuş bi arkadaş varsa yasal prosedürleri nasıl aşacaklarını anlatmışlar mı onun bilgisini verebilir mi  Grin 280k eth hardcap te geleceğin microsoftunu falan kuracaklar heralde açgözlülük maşallah
sr. member
Activity: 434
çevirisini bekliyordum  son dönemde çok ilgimi çeken bir proje ekip kalabalık ve iyi duruyor . hard cap çok yüksek olmasına rağmen ben iyi bir yatırım alabilceğini düşünüyorum.
proje oldukça orjinal bir çalışma olması benim asıl dikkatimi çeken yatırım yapmak konusunda emin değilm icolar malüm direk değer kaybı yaşıyor bu yüzden bountylerine girdim
Pages:
Jump to: