10 mesajın var ama piyasaya ve Onur Gözüpek'e çok hakimsin.Biz dün gelmedik buraya geçen senede gelmedik bayağdır buradayız onur gözüpek'in kim olduğunu bir kaç ay önce workshop ile eğitim vermeye çalıştığınıda biliyoruz.Linkedin'de title olarak Entrepreneur yazmakla elon musk olunmuyor malesef.
Bkz Elon Musk:
https://tr.0wikipedia.org/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvRWxvbl9NdXNrHer girişimciyi Elon Musk olacak zannediyorsanız, sizin de işiniz iş... Girişimci, girişimi olan, deneyen, yanılan, yine deneyen, çabalayan kişiye denir. 8-5 mesaide çalışıp, ayın 30'unda maaşı cebine atan adam olmak yerine, projeler üreten, kendi üretemese de başkasının projesinde görev alan kişiye girişimci denir. (Bak biri çıkıp da X şirketinde 1,5 sene mesaiyle çalışmışsın derse kalbini kırarım, yıllardır farklı şirketlerde çalışıyorum zaten, girişimci doğmadım...)
Arkadaşlar, konu karşılıklı atışmaya dönmesin lütfen. Biz, mükemmel olduğumuz iddiasında değiliz. İyi birşeyler yapmaya çalışıyoruz... Ortaya bir şey çıkarmaya çalışıyoruz, ama bunu yapabilmek için de belirli aşamalardan geçiyoruz... Hata yapmadan başarılı olunmaz.
Elon Musk, ilk işinde, ilk projesinde başarılı oldu zanneden var mı aramızda? Steve Jobs'ın dünyanın en prestijli markası yaptığı Apple'dan )kendi şirketinden) kovulduğunu bilmeyeniniz var mı?
Kısacası, denemeden ortaya bişey çıkmaz.
Deneyim, yaptığınız hatalardan edindiğiniz dersler bütünüdür. Biz şu an deneyim kazanıyoruz...