Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Change - Merkezi Olmayan İlk Kripto Banka [ICO - 16 Eylül]   - page 28. (Read 13282 times)

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Güzel gözüküyor ama kafama takıldı neden estonya,abd ve singapur vatandaşlarına yatırım kapalı? üstelik estonya devleti ile ortaklık yaptığından bahsediyor.

Estonyadan yatırım kabul edilmemesi tamamen saçmalık. Adamlar e-estoniadan referans alıp reklam yapıyorlar, ki kaldı ki Estonya kendi coinini üretmeye çalışıyor. Kripto paralara şuana kadar en sağlıklı yaklaşan devlet. Amerika gibi bir kısıtlama olduğunuda sanmıyorum Estonyada. Biraz mantık hatası var gibi sebebini merak ettim açıkçası.

benim anlamadığım "change" estonya yatırımcılarına kapalıdır diyorken diğer taraftanda estonya ile ilgili anlaşma vs gibi şeylerden bahsediyor projede. Bir çelişki yok mu? Ayrıca bu ico'nun merkezi neresi?

Bu sorunun cevabını aldım. Change'in hukuk takımı ABD, Singapur ve Estonya vatandaşlarının ICO'ya girmelerine izin verilmemesi konusunda tavsiyede bulunmuş. Onlarda bu tavsiye doğrultusunda hareket ediyorlar.

Yasal yönetmelikler sürekli değiştiği için Change Bankası'nın ileride bu konuda herhangi bir problemle karşılaşmaması için alınmış bir tedbir sadece.
hero member
Estonya devletiyle sadece e-ikamet üzerinde anlaşma yaptı sanırım o kısmı pek anlayamadım nasıl bir anlaşma olduğunu

Estonya devleti ile e-ikamet projesi kapsamında güçlü bir bağ kurduklarını söylüyorlar.

E-ikamet projesi kapsamında 10 milyon e-resident olması öngörülüyor. Bu insanların bankacılık, para transferi vb ihtiyaçlarına çözüm sunacak projelerden biri de Change olacak anladığım kadarıyla.
hero member
debit kart projeleri artmaya başladı bundan öncekilerden tutan projeler vardı bu da tutacaktır büyük ihtimal. bounty başvurularında mail adresi ve ödeme adresi falan istememişler sadece sosyal medya adresi ve üye sayısı istemişler bounty sahiplerine nasıl ulaşacaklar acaba? ya da üye paneli var da ben mi göremedim?

sosyal medyaya katılmak istedim ama bende vazgeçtim adres veya hiç bir iletişim kaynağı istemiyorlar vahiy yoluyla mı dağıtacaklar coinleri, dağıtımda sıkıntı olabileceğini düşünüyorum ve uğraşmak istemediğim için girmedim.proje fena değil ama benzer projeler var şu an iş yapabilir mi muamma

sosyal medyasına katılmak istedim ama sadece twitter linki ve takipçi sayısı istiyor, ödülleri neye göre gönderecekler anlamadım twitterdan mı irtibata geçecekler yada biz mi ismimizi listeden bulup mesaj atacağız çözemedim

Arkadaşlar, bu konuyla ilgili Change takımından bana gelen mesaj şöyle:

"Contributors to our Bounties&Rewards programme will be contacted before the funds are distributed. The distribution will happen before CAG is listed on exchange."

Yani dağıtım öncesi katılımcılarla temasa geçilecek ve CAG token herhangi bir borsaya girmeden önce dağıtım işlemi gerçekleşecek. Nasıl irtibata geçileceği ilerleyen zamanlarda mutlaka duyurulacaktır.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
ben iyi yatırım topluyacaklarını düşünüyorum.pre ico için minimum miktarı ararken şununla karşılaştım Smiley

full member
Activity: 476
Merit: 100
benim anlamadığım "change" estonya yatırımcılarına kapalıdır diyorken diğer taraftanda estonya ile ilgili anlaşma vs gibi şeylerden bahsediyor projede. Bir çelişki yok mu? Ayrıca bu ico'nun merkezi neresi?
full member
Activity: 392
Merit: 107
Yani bir kripto bankaya ihtiyac varmi bilemiyorum. Kriptonun kendisi banka zaten Smiley ama eminimki change basarili bir ico donemi gecirecek. Cunku finansal enstrumanlarla ilgili her ico mutlaka iyi yatirim aliyor gordugum kadariyla
hero member
Activity: 896
Merit: 630
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
sosyal medyaya katılmak istedim ama bende vazgeçtim adres veya hiç bir iletişim kaynağı istemiyorlar vahiy yoluyla mı dağıtacaklar coinleri, dağıtımda sıkıntı olabileceğini düşünüyorum ve uğraşmak istemediğim için girmedim.proje fena değil ama benzer projeler var şu an iş yapabilir mi muamma
full member
Activity: 140
Estonya devletiyle sadece e-ikamet üzerinde anlaşma yaptı sanırım o kısmı pek anlayamadım nasıl bir anlaşma olduğunu
newbie
Activity: 47
Merit: 0
arkadaşlar benim anlamadığım şu bu adamların bankacılık geçmişi var mı? şu an takip ettiğim kart icolarından sadece Worldcore nin böyle bir geçmişi olduğu görünüyor. eğer iş yapacaksa bunlar yapar gibime geliyor.
not: bir icoya yatırım yapıp 5-6 ay unutmak istiyorum ama bu arada güvenebileceğim bir coin seçmek istiyorum. benden daha deneyimli arkadaşlarsınız çoğunuz siz ne düşünüyorsunuz?
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Blog yazdım gönderdim, sonrasında katılım formunda ETH adresimi sormadılar. ICO'dan sonra mail mi atacaklar bounty ödemeleri için, bilgisi olan var mı?
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
sosyal medyasına katılmak istedim ama sadece twitter linki ve takipçi sayısı istiyor, ödülleri neye göre gönderecekler anlamadım twitterdan mı irtibata geçecekler yada biz mi ismimizi listeden bulup mesaj atacağız çözemedim
hero member
Merit: 519
Pre-ICO için sadece üç gün süre kalmış zaman ne çabuk geçiyor her gün ICO kapanışları oluyor. Ne kadarlık bir yatırım toplanacağını merak ediyorum.

Yayınlanan videoyu youtube den izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=AMGJOQAZhiE
hero member
Merit: 630
eski dhl ceo su projeyi destekliyormuş.demin twitterinda denk geldim video ve makale paylaşmışlar adamın bakış açısıyla ilgili;

https://medium.com/@changebank/why-is-the-ex-ceo-of-dhl-backing-this-ico-1ada8cb4ffc1

bu da videosu:

https://vimeo.com/232478610
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol

Ön-satış Detayları Açıklandı!

Ön-satış, 9 Eylül'de başlayacak. ICO için hard cap 200,000 ETH ile sınırlandırıldı.
Ön-satış için toplanacak miktar ise maksimum 50,000 ETH.

Daha detaylı bilgi için:
https://medium.com/@changebank/change-pre-sale-guide-how-to-invest-6c0dc29d2802

Ekip merkezsiz banka kurmak peşinde. Bence Hardcap gayet normal. Finans kuruluşu işletmek için yüksek sermaye lazım. Bu sebeple hardcap' i de yüksek tutmuşlar.

Muhtemelen Change tam olarak faliyete geçtiğinde kripto emtialara faiz' de verebilirler. Merkezi bankaların sunduğu tüm hizmetleri sunabilirler gelecekte. Eğer bu kategoride Change bir marka olursa proje devasa hacimlere ulaşabilir.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
İmzaya kayıt olduk da 10.09 tablosuna mı dahil edileceğiz acaba ? 2 gün oldu henüz güncellemedi bilgisi olan var mı ?
full member
Activity: 364
Proje gayet iyi gorunuyor. Arkasindaki adamda basarili biri. Istedikleri yatirima ulasabileceklerini dusunuyorum ama hardcap zor. 200.000 ether bu projenin boyunu asar.
hero member

Ön-satış Detayları Açıklandı!

Ön-satış, 9 Eylül'de başlayacak. ICO için hard cap 200,000 ETH ile sınırlandırıldı.
Ön-satış için toplanacak miktar ise maksimum 50,000 ETH.

Daha detaylı bilgi için:
https://medium.com/@changebank/change-pre-sale-guide-how-to-invest-6c0dc29d2802

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Bende imzasina girdim bunun sizde mesaj yoluylami teyit ediyorsunuz attiginiz mesaj sayisini?
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
İmza kampanyasına katılmak istiyorum ancak SR member için kod neden düzgün çalışmıyor bu şekilde kabul ederler mi yoksa boş yere katılmış olmayayım. Belli bir kural var mı post sayısı veya herhangi bir başka kural mevcut mu.

Haftalık 10 post yeterli olacağı belirtiliyor . Kod ' la ilgili bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum . Kayıt işlemini gerçekleştirdin en azından takibe aldıklarında detaylı olarak kontrolünü sağlayabilirsin . Haftalık periyodlara bölmeleri güzel olmuş . Güncellemelerinde detaylı bir şekilde görebileceğiz gibi ..
Pages:
Jump to: