debit kart projeleri artmaya başladı bundan öncekilerden tutan projeler vardı bu da tutacaktır büyük ihtimal. bounty başvurularında mail adresi ve ödeme adresi falan istememişler sadece sosyal medya adresi ve üye sayısı istemişler bounty sahiplerine nasıl ulaşacaklar acaba? ya da üye paneli var da ben mi göremedim?
sosyal medyaya katılmak istedim ama bende vazgeçtim adres veya hiç bir iletişim kaynağı istemiyorlar vahiy yoluyla mı dağıtacaklar coinleri, dağıtımda sıkıntı olabileceğini düşünüyorum ve uğraşmak istemediğim için girmedim.proje fena değil ama benzer projeler var şu an iş yapabilir mi muamma
sosyal medyasına katılmak istedim ama sadece twitter linki ve takipçi sayısı istiyor, ödülleri neye göre gönderecekler anlamadım twitterdan mı irtibata geçecekler yada biz mi ismimizi listeden bulup mesaj atacağız çözemedim
Arkadaşlar, bu konuyla ilgili Change takımından bana gelen mesaj şöyle:
"Contributors to our Bounties&Rewards programme will be contacted before the funds are distributed. The distribution will happen before CAG is listed on exchange."
Yani dağıtım öncesi katılımcılarla temasa geçilecek ve CAG token herhangi bir borsaya girmeden önce dağıtım işlemi gerçekleşecek. Nasıl irtibata geçileceği ilerleyen zamanlarda mutlaka duyurulacaktır.