Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 36. (Read 15574 times)

legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Karar değişkliği bencede iyi olmuş diğer türlü de fena olmayabilirdi aslında ilk turlardan katılım çok olur sonlara doğru yavaşlardı ortalama 25m falan toplardı diye düşünüyorum,şimdi değişen kurallara rağmen hardcap bencede çok zor yine 25-30m arası bi tutar toplamasını bekliyorum.bende katılmayı düşünüyorum ICO ya süreyi uzatmalarına sevindim çünkü o zamana kadar beklediğim bazı paralar var onunla katılmayı düşünüyorum
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
Tur sistemini en son wagerr de görmüştüm. Proje başarılı olurmu bilmiyorum onun ama ICO başarılı olmuştu.

wagerrda işe yaramıştı çünkü turlar arası coin sayısını cok iyi ayarlamışlardı.maxium 5 milyonluk bir fark vardı diye hatırlıyorum ama utrustta turlar arası 100 milyon koin var(idi). bu da kullandıkları yöntemin pekte işlevsel olmuyacagının habercisi oldu.onlarda farkına varmış ki geç olmadan bu sevdadan vazgeçmişler.

hala hardcap için benim çok fazla umudum yok,umarım ulaşırlar.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
tur sistemini düzenlemeleri iyi olmuş ama fiyat olarak bana hala çok pahalı geliyor. 1 milyar koin ve tanesi 6.5 cent.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
İşte beklenen haber gelmiş bu kadar beklentiden sonra bunu yapmaları çok iyi olmuş, bende artik daha fazla talep alacağına inanıyorum ico süreside kısalmış anlaşılan ama ileri tarihe attıkları için bizim bekleme süremiz aynı olacak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Tur sistemini en son wagerr de görmüştüm. Proje başarılı olurmu bilmiyorum onun ama ICO başarılı olmuştu.
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Çok doğru bi karar olmuş ama pahalı olmuş coin fiyatı ,05 e sabitleselermiş keşke önsatışı kaçırdığım için daha çok üzüldüm şimdi, ico süresinide uzatmışlar biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.hardcap için tur sisteminde pek umudum yoktu ama şu an acaba diye düğşünüyorum o kadar para toplayabilirler mi?

Forumdaki çoğu üye gibi ben de tur sistemini mantıksız bulmuştum. Yöneticilere de yazmıştım, beklediğimiz gibi oldu bence şimdi daha büyük potansiyele sahip. Hardcapa ulaşır mı bilmiyorum ama çoğu projeye göre hatrı sayılı bir miktar toplar gibi görünüyor. Preicoya katılabilen arkadaşları da tebrik etmek lazım bi aksilik olmazsa güzel kar elde edecekler
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Çok doğru bi karar olmuş ama pahalı olmuş coin fiyatı ,05 e sabitleselermiş keşke önsatışı kaçırdığım için daha çok üzüldüm şimdi, ico süresinide uzatmışlar biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.hardcap için tur sisteminde pek umudum yoktu ama şu an acaba diye düğşünüyorum o kadar para toplayabilirler mi?
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
mail atmışlar, benim anladığım;
ico tarihi ertelenmiş - ico tarihini ekimin ilk haftası açıklayacaklarmış - tur sistemini kaldırmışlar - ico fiyatı $0.065

Evet söyledikleriniz doğru bunlara ek olarak;
Topluluktan ve danışmanlardan aldıkları feedbackler doğrultusunda tek turda 1 hafta sürecek bir ICO düzenlemenin daha hakkaniyetli olacağı kanısına varmışlar. ICO fiyatı 0,065$ olacak ve hardcapta herhangi bir değişiklik olmayacak 50 milyon dolar olarak kalacak. ICO başlangıç tarihi de ekim ayının ilk haftasında ilan edilecek
newbie
Activity: 47
Merit: 0
mail atmışlar, benim anladığım;
ico tarihi ertelenmiş - ico tarihini ekimin ilk haftası açıklayacaklarmış - tur sistemini kaldırmışlar - ico fiyatı $0.065
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
cointelegraphta haklarında bir yazı daha yayınlanmış.parasını bastırıpmı yaptırıyorlar bu işlemi emin degilim ama bu tarz haberlerin projeye olumlu yansıdıgı gerçek.

yazı şurada :

https://cointelegraph.com/news/blockchain-providing-bridge-for-unbanked-lifting-global-economy

bunun dışında korede ilk kez sadece icolarla ilgili bir dergi basılmaya başlandı.normalde e-zine ama gecen aydan itibaren  kagıda basmaya başladılar. ilk sayı içinde utrust hakkında uzun bir makale var.

bunun dışında hardcap şu an için bence çok iyimser duruyor zaman neleri degiştirecek hep birlikte görecegiz.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bounty ödüllerinin suyu çıkmaya başladı. Dikkatimi çekti de çok saçma şeyler var kampanya bitmiş girenler mi dersin, haftalar önce kampanyalara katılıp devam eden ama bir şey alamayan mı dersin. 6 hafta katılım yapmış denk geldi gördüm, kurallara uymadığı için hiç stake alamamış.  Cheesy İnsan kontrol eder haftalık! Harbiden bu kadar dilenciliğe gerek var mı, az iş yap sağlam olsun.
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Maşallah projeyi gören herkes imzaya doluşmuş yine sadece bugün 10 kişi girmiş, bundan da fazla beklentiye girmemek gerek imza için ancak hardcap olursa belki bi güzellik görebiliriz yoksa yok
hero member
Activity: 574
Herkes tur sisteminden yakınmış haliyle haklılar da, açıkçası bana 50 milyon dolar da pek gerçekçi bir rakam gibi gelmedi. Sonradan ekibe birilerini dahil ederler iş değişir bilemeyiz ama şu an için hardcap zor görünüyor ama bu demek değil ki proje kötü, bence bu ayın en sağlam ICO'larından biri olacak. Sadece hardcapa ulaşması zor, ilk turlardan giren arkadaşları ilerleyen zamanlarda üzeceğini sanmıyorum. Ben de ilk turlardan girmeyi düşünüyorum
newbie
Activity: 40
Merit: 0
Gina geldi bunlarin twitter bildirimlerinden artik. Resmen spam yapiyorlar. Kaliteli proje ama reklam stratejilerini sevmedim. Tur usulu ico mantigi da hic hosuma gitmedi. Takip eden zaten ilk turlardan girer . Sonraki turlar icin yatirimci bulmak zorlasiyor. Acacaksin icoyu tek seferde bitireceksin.

iki konuda da hemfikiriz bence de yanlış sistem uygulanıyor güzelim projeyi çöp edecekler diye korkuyorum, çok farklı bir kampanyayla çok daha iyi olabilirdi en azından monetha ve enigma da olduğu gibi satış taktiği izlemeleri gerekirdi.bu sistemle zaten hardcap yaparsa yükselme potansiyeli fazla olan talep edilen bi proje olduğu ortaya çıkar.üstelik bounty hunterlar içinde iyi olur hardcap olursa ödül miktarıda daha fazla olacak

yatırım yapmayı planlıyorum ancak bu tur olayı biraz canımı sıkıyor.
her turun  7 gün sürmesi ve 7 tur olması süreyi uzatabilir.
bu nedenden dolayı Monetha ve Enigma gibi heyecan yaratacağını düşünmüyorum YTD.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Gina geldi bunlarin twitter bildirimlerinden artik. Resmen spam yapiyorlar. Kaliteli proje ama reklam stratejilerini sevmedim. Tur usulu ico mantigi da hic hosuma gitmedi. Takip eden zaten ilk turlardan girer . Sonraki turlar icin yatirimci bulmak zorlasiyor. Acacaksin icoyu tek seferde bitireceksin.

iki konuda da hemfikiriz bence de yanlış sistem uygulanıyor güzelim projeyi çöp edecekler diye korkuyorum, çok farklı bir kampanyayla çok daha iyi olabilirdi en azından monetha ve enigma da olduğu gibi satış taktiği izlemeleri gerekirdi.bu sistemle zaten hardcap yaparsa yükselme potansiyeli fazla olan talep edilen bi proje olduğu ortaya çıkar.üstelik bounty hunterlar içinde iyi olur hardcap olursa ödül miktarıda daha fazla olacak
full member
Activity: 364
Merit: 100
full member
Activity: 616
Merit: 118
bounty e girdim ancak dediğim gibi pek bir gelir olmaz ancak tr tarafında kimse birşey söylemiyor öğrenmek için kendini yırtacaksın...
artık direk ana konularına bakıyorum anlayabildiğim kadar anlıyorum yoksa yok
full member
Activity: 434
Merit: 101
Enigma'yi kacirdim bunu kacirmam!
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
tr tarafında pek talep yok gibi ama  kendi ana konuları yıkılıyor bounty deyim bakalım ne verecekler pek bounty tarafında umudum yok ama hayırlısı bakalım

bizim forum genelde iş işten geçtikten sonra farkında oluyor , enigmaya baksan 3 sayfa yorum var ama dünya para topladı adamlar,aynı şekilde change,blackmoon,indorse bi kaç tane daha vardı aklıma gelmiyor şimdi. yani pek icolardan anlayan adam yok ,anlayanda bilerek başkası yatırım yapmasın diye göze batırmıyor konuları heralde. ben şahsen ico suna gireceğim utrust'ın imzayada girecektim ama çok kalabalık olmuş.şu an beklediğim tek ico diyebilirim bu proje için
full member
Activity: 616
Merit: 118
tr tarafında pek talep yok gibi ama  kendi ana konuları yıkılıyor bounty deyim bakalım ne verecekler pek bounty tarafında umudum yok ama hayırlısı bakalım
Pages:
Jump to: