Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 32. (Read 15566 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 259

Resmi YouTube UTRUST kanalına buradan abone olabilirsiniz!

https://www.youtube.com/channel/UCJGArTMLKNJwO9r2E6TN9pQ
hero member
Activity: 881
Merit: 502
En iyi getiri risk yönetimi ile oluyor. Tek proje yerine birkaç projeye dağıtmak yatırımı. Biraz Monetha, Biraz Utrust ve yeni projeler için bir miktar bırakmak lazım.

FUD un sebebi piyasada bulunan sınırlı para sebebiyle yatırım toplamak isteyen firmaların diğer projelere çamur atması.

legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
UTrust'un başına hiçbir şey gelmeyecek bence arkadaşlar, güvenip imza kampanyalarına girdim. Nakit olarakta yatırımımı yapacağım ancak Monetha'nın başına gelenlerle UTrust'ın birazcık olsun bir etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Tabii, benimki sadece bir tahminden ibarettir.
sr. member
Bu ICO nun ertelenmesinin sebebini ne olarak duyurdular, kaçırdım ben ertelenme sebebini.

Ufak bir yatırımla katılmak istiyordum.

bi neden söylemediler sanırım  düşüş trendinde ve aynı anda bir kaç iconunda başlaması onların bu yönde bir karar almasını sagladı.

Tek bir sebebi yok aslında bildiğim kadarıyla tur sisteminde değişikliğe gittikleri için erteleme gereği hissettiler tabi altında farklı nedenler de olabilir

Bence UTrust'un ertelemeleri çok iyi oldu bu sayede daha iyi yatırım toplayacaklarını düşünüyorum hem yapılan reklam arttı hemde kullanıcıların elli bollandı. Farklı sağlam projelerle aynı anda yapacaklardı yoksa ve adam akıllı bir yatırım toplamaları zor olacaktı.

O yüzden iyi oldu ve güzel bir yatırım yapacğaım UTrust'a.

uzadıkça haklarında çok fazla iddia ortaya atılıyor. monethanın başına gelenlerin sorumlusu olarak UTRUST gösteriliyor vs ben pek inanmıyorum UTRUSTın işi gücü bırakıp bütün enerjilerini monethayı karalamak için harcadıklarına.

ilk mediumdaki o blog postunu atmasalardı(monetha ile UTRUSTı karşılaştıran) böyle bütün şimşekleri üzerlerine çekmezlerdi.şimdi monethada ne olsa birileri çıkıp UTRUST ekibinin işi bu diyorlar.

Monethayla benzer projeler böyle bir karşılaştırma yapılması normal ama dediğiniz gibi bunu ekibin yapmaması gerekiyordu. Şu an bunun sıkıntısını yaşıyorlar. ICO sürecine girecek bir projenin böyle bir karalama kampanyası yapacağını ben de düşünmüyorum. Monetha'daki durum için bi günah keçisi arıyorlar ve şu anda en makul aday rakip gördükleri Utrust
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
Bu ICO nun ertelenmesinin sebebini ne olarak duyurdular, kaçırdım ben ertelenme sebebini.

bi neden söylemediler sanırım  düşüş trendinde ve aynı anda bir kaç iconunda başlaması onların bu yönde bir karar almasını sagladı.

Tek bir sebebi yok aslında bildiğim kadarıyla tur sisteminde değişikliğe gittikleri için erteleme gereği hissettiler tabi altında farklı nedenler de olabilir

Bence UTrust'un ertelemeleri çok iyi oldu bu sayede daha iyi yatırım toplayacaklarını düşünüyorum hem yapılan reklam arttı hemde kullanıcıların elli bollandı. Farklı sağlam projelerle aynı anda yapacaklardı yoksa ve adam akıllı bir yatırım toplamaları zor olacaktı.

uzadıkça haklarında çok fazla iddia ortaya atılıyor. monethanın başına gelenlerin sorumlusu olarak UTRUST gösteriliyor vs ben pek inanmıyorum UTRUSTın işi gücü bırakıp bütün enerjilerini monethayı karalamak için harcadıklarına.

ilk mediumdaki o blog postunu atmasalardı(monetha ile UTRUSTı karşılaştıran) böyle bütün şimşekleri üzerlerine çekmezlerdi.şimdi monethada ne olsa birileri çıkıp UTRUST ekibinin işi bu diyorlar.
sr. member
Activity: 370
Merit: 250

sr. member

full member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol

sr. member
Activity: 672
Merit: 281
5 ETH yatırım yapmayı düşünüyorum ama son zamanlarda ICO lar hiç kazandırmıyor sanki.
hero member

full member
Activity: 616
Merit: 118
Desene haftaya belli olacak btc durumuna gore karar vereceklerdir
sr. member
eğitim yoksa teknoloji nasıl olsun önce eğitime bir çözüm bulunması gerek. neyse konu amacından sapmasın haftaya açıklanacaktı daha ico tarihi değil mi?

Evet hocam, daha önce topluluk kanallarında duyurmuşlardı. En son resmi sitelerinde de duyuru yayınladılar, ICO başlangıç tarihi ekimin ilk haftası ilan edilecek
hero member
Activity: 698
Merit: 506
eğitim yoksa teknoloji nasıl olsun önce eğitime bir çözüm bulunması gerek. neyse konu amacından sapmasın haftaya açıklanacaktı daha ico tarihi değil mi?
sr. member
Çinin yolundan emin adımlarla ilerliyoruz gibi geliyor. Ülke olarak daha mobil bankacılığı bile benimseyemedik, teknoloji alanında gideceğimiz daha çok yolumuz var
full member
Activity: 126
hangi 2 yıl hocam bitcoini kumar sanıyor bizimkiler hala
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
biz bu adamları kafadan 2 yıl geriden takip ediyoruz,başka açıklaması yok.
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
bizim ülkede yasaklanmaya çalışılyor hocam adamlarla kafamıza arasındaki mesafe,ülkelerarası mesafeden daha fazla. bazen keşke başka ülkede yaşasaydım diyorum ama yinede vatanımı seviyorum.
henüz net tarih belli olmadı galiba ICO için, tur sşstemş kalkması iyi oldu ama icoyu ertelemeleri güzel olmadı bekle dur şimdi.inşallah çok ileri tarihe atmazlar
full member
Activity: 126
adamların ülkesinde değer verdiklerikonuya bak arkadaş bir de bizimkilere bak
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
korenin ilk ico  dergisinde ana sayfada kendisine yer buldu. proje hakkında bir tanıtım yazısı ve UTRUST ekibiyle yapılmış bir röportaj var. artık eskisi gibi dergiler okunmuyor ama genede fena olmamış. tarih degişiklikleri vs dergide yok verilen bilgilerde bayaa eski  bi tek röportaj canlılıgını koruyor  buna ragmen ben sevdim.

hero member
Hem Utrust hem Monetha yı takip ediyorum. Birbirleriyle çatışarak çok yol kazanamazlar, kendi işlerine baksalar çok daha iyi olur.

Daha önce aynı tür çekişmeleri Dash, Monero ve Zcash, Shadow coinde gördüm.  Fudding ile sadece coin kendisine zarar verir.
Pages:
Jump to: