Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 39. (Read 15566 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 500
Pre-Ico ya az yatırım yapmıştım ama biraz daha ETH geçerse elime 1.Round u kaçırmamaya çalışacağım.
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Arayı çok uzun tutmuşlar en fazla1 haftaya başlar diye düşünüyordum 1.round, neyse bekleyeceğiz yapacak bişey yok. o arada daha güzel bir fırsat gelirse ona kaydırırım etherleri, kaybenetwork kayıtları açıyor yarın yetişirsem kayda ona girerim yetişemezsem monetha beni bekler
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Siteye henüz bi güncelleme gelmedi fakat az önce slackte CEO da onayladı 20  Eylül'de olacağını. En kısa zamanda resmî bi duyuru yayınlarlar. Arayı çok uzun tutmazlar diye düşünüyordum, yanılttılar beni sanırım biraz daha tanıtım yapmayı düşünüyorla.

Ayrıca pre ico ya katılıp da hesabına yansımayan arkadaşlar varsa yöneticilerle iletişime geçsinler, globalde sorun yaşayan hemen herkesin sorunu çözülmüş durumda

Hesap derken ICO sayfasınımı kast ediyorsunuz yoksa ETH adresinimi acaba ?

ICO sayfasını kastetmiştim
hero member
Siteye henüz bi güncelleme gelmedi fakat az önce slackte CEO da onayladı 20  Eylül'de olacağını. En kısa zamanda resmî bi duyuru yayınlarlar. Arayı çok uzun tutmazlar diye düşünüyordum, yanılttılar beni sanırım biraz daha tanıtım yapmayı düşünüyorla.

Ayrıca pre ico ya katılıp da hesabına yansımayan arkadaşlar varsa yöneticilerle iletişime geçsinler, globalde sorun yaşayan hemen herkesin sorunu çözülmüş durumda

Hesap derken ICO sayfasınımı kast ediyorsunuz yoksa ETH adresinimi acaba ?
sr. member

hero member
1. round 20 eylülde başlayacakmış. Cap ı 4 milyon dolar olacakmış.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Bende imzasına katıldım kaç gündür foruma giremiyordum, girer girmez gördüm ve dikkatimi çekti üstelik iyide para toplamış dahada toplayacak gibi duruyor. nasipse icoyada gireceğim içimden bir his hardcap yapabilir diyor o yüzden ilk round u bekliyorum,wagerrda ilk round lardan girenler çabucak ikiye katladı bunda da aynı beklentim var
sr. member
ICO'ya katılmak için bende koyduldum bana da hata gösterdi sanırım bu şekilde Eylül'e kadar devam edecek.

Tam bir net tarihte koymamışlar site üzerine keşke bir tarih bari koysalardı da herkes yatırım tarihini öğrenebilseydi.

Slack'ten ve twitterdan takip edin, yakında bir duyuru yayınlacaklardır. Bu kadar talep varken fazla geciktireceklerini sanmıyorum.
member
Activity: 83
Merit: 10
ICO'ya katılmak için bende koyduldum bana da hata gösterdi sanırım bu şekilde Eylül'e kadar devam edecek.

Tam bir net tarihte koymamışlar site üzerine keşke bir tarih bari koysalardı da herkes yatırım tarihini öğrenebilseydi.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
bunun icosuna katılmak istiyorum maille kaydoldum siteye, fakat ''The PRE-ICO is now closed. We are not accepting more participants. See you in the next round!'' diyor yatırım yapacağım zaman. bi dahaki tur ne zaman başlayacak tarih belli mi?

TBA September yazdıklarına göre tam tarih belli değil herhalde. İlginç.
full member
Activity: 322
Merit: 112
bunun icosuna katılmak istiyorum maille kaydoldum siteye, fakat ''The PRE-ICO is now closed. We are not accepting more participants. See you in the next round!'' diyor yatırım yapacağım zaman. bi dahaki tur ne zaman başlayacak tarih belli mi?
sr. member
ICO'ya nasıl katılacağınız ile ilgili bir rehber hazırlanmış. İlk kez katılacak arkadaşların göz atmasını tavsiye ederim: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/utrust/utrust-guide-invest.pdf
member
Activity: 72
Pre ico ya katıldıkta neolduki Smiley

Ne myetherwallet hesabımda nede kendi dashboardlarında token hesabıma yatmadı bekliyoruz.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Gayet güzel bir proje gibi duruyor hızlıca ön satışın bitmesi güzel olmuş
gerçi artık icolara katılmama kararı aldım ama bazen bu gibi projeler benı gazlamıyor da degil.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
pre ico hemen kapandı.bu tarz pre-ico su guzel gecen projeler icolarında guzel paraa topluyor.pre-icosuna bende katılmayı dusunuyordum ama bu kadar kısa zamanda bu miktarı toplamasını beklemiyordum.icosuna kesinlikle katılacagım.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Proje ve ekip güzel baya aktifler icosuna girip üçbeş ether atmayı düşünüyorum umarım kazanırız bişeyler.son zamanlarda girdiklerim genelde zarar ettirdi ama inş bu düzgün kar bırakır
member
Activity: 72
https://utrust.io/dashboard   Sitedeki dashboarda da ne gelen token var ne giden , Şu yatırım yapıp token alan arkadaş bir ekran görüntüsü koyabilirmi?

Yada ben yatırım yaptım tokenimi aldın diyen varmı ?
sr. member
Pre ICO'da 90 dakikadan daha kısa sürede 1,5 milyon dolar toplandı ve satış kapandı!

Bir pre-ico icin uzun surdu diyebilirmiyiz acaba ? Katilimimi yaptim merakla bekliyor olacagim projeyi.

90 dakika bence mükemmel zamanlama kapış kapış gitmiş diyebiliriz Smiley pre ico'yu kaçıran çok kişi var, ICO'nun ilk turunda da benzer bi performans bekliyorum.
hero member
Merit: 1000
PRE-ICO tam beklediğim gibi sonuçlandı kalan turlarında aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum, ilk turdan alanlar bana göre şimdiden 2 ye katladı bile. bende bidaha ki tura yetişirsem katılmayı düşünüyorum. imzadan da bişeyler gelirse eğer 1 sene falan hiç dokunmam heralde,ileriki zamanlarda çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum projenin
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Ico sayfamda gönderdiğim eth gözüküyor.

https://utrust.io/dashboard  bu adrestenmi görüyorsun ?

Evet ICO sayfasinda gönderdiğim Eth gözüküyor. 1-2 saat geçmiştir.
Pages:
Jump to: