Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 31. (Read 15566 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
İtibarları pek sarsırlmış gibi gözükmüyor forumda, herkes bu sene içerisinde ICO fiyatının 3x yapacağını söylüyor birçok kişide katılıyor tabii ki bundan emin olamayız belki de ICO ekibinin tuttuğu paralı adamlarda olabilri ancak ben ICO performansının Monetha'dan daha iyi olacağını düşünüyorum.

İyi bir borsaya da giriş yaparsa tadından yenmez en azından Binance ve HitBTC gibi bir borsayı kastediyorum.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Bence icoyu ertelemelerindeki en büyük neden monethadır. İnsanlar çok yoğun bi ilgi gösterdi monethaya kendilerine de aynı yoğun ilgi gelmezse itibarları sarsılabilirdi ve ertelediler. Bekleyip görelim utrust nasıl olacak

Ama hep ertelemeleri de itibarlarını sarsıyor bence . Pre Ico ile Ico arasında bu kadar uzun süre olmaması lazım .
full member
Activity: 532
Merit: 100
Bence icoyu ertelemelerindeki en büyük neden monethadır. İnsanlar çok yoğun bi ilgi gösterdi monethaya kendilerine de aynı yoğun ilgi gelmezse itibarları sarsılabilirdi ve ertelediler. Bekleyip görelim utrust nasıl olacak
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Ekim ayının ilk haftası diye hatırlıyorum tam bir bilgi bulamadım ico ne zaman başlayacak tam olarak bilgi var mı?

ICO tarihi henüz açıklanmış değil, sanırım bu hafta içerisinde açıklanır zaten 15 gün sürecek ICO bildiğim kadarıyla konu sahibi arkadaş eğer doğruysa bu bilgiyi doğrularsa sevinirim.

Ben UTrust'un hardcap yapmasını bekliyorum. Yukarıda da denildiği gibi birkaç balinanın dikkatini çekmesi yeter UTrust'un hardcap yapması için.

Hocam bir üst mesajda da yazmıştım mesajlarımız aynı ana denk geldi galiba Smiley bu hafta bi duyuru bekliyoruz, iconun 15 gün süreceği söyleniyor ama yayınlayacakları duyuruyla birlikte süreci uzatabilirler de kısaltabilirler de henüz net bir bilgi vermiyorlar. Önümüzdeki hafta hepsi belli olacak ayrıca sağlam bi partner beklentisi de oluştu, güçlü bir ortak projeye dahil olursa hardcapa ulaşma ihtimali daha da artacak inşallah beklentileri karşılayabilirler
legendary
Ekim ayının ilk haftası diye hatırlıyorum tam bir bilgi bulamadım ico ne zaman başlayacak tam olarak bilgi var mı?

ICO tarihi henüz açıklanmış değil, sanırım bu hafta içerisinde açıklanır zaten 15 gün sürecek ICO bildiğim kadarıyla konu sahibi arkadaş eğer doğruysa bu bilgiyi doğrularsa sevinirim.

Ben UTrust'un hardcap yapmasını bekliyorum. Yukarıda da denildiği gibi birkaç balinanın dikkatini çekmesi yeter UTrust'un hardcap yapması için.
sr. member

ico tarihi henüz belli değil, ekim ayının ilk haftası yani önümüzdeki hafta ico tarihi ve bazı detaylar hakkında duyuru yayınlayacaklar
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
full member
Activity: 322
Merit: 112
şu dönemki icolar arasında en begendigim 2 projeden biri UTRUST hardcap yapmasını beklemiyorum ama iyi bir yatırım alacaklardır.

bence monetha kadar ilgi görürse hardcap hiçte zor değil bi balinaya bakar iş. ben hardcap yapacağını düşünüyorum tabi bunu ico şartlarıda belirler tutup 2 ay ico yaparlarsa bişey toplayamazlar encemx 3 gün veya 1 hafta olmalı ico süresi.açıklama yarın mı yapılacaktı ico tarihiyle ilgili olarak ?
full member
Activity: 201
Proof-of-Asset Protocol
şu dönemki icolar arasında en begendigim 2 projeden biri UTRUST hardcap yapmasını beklemiyorum ama iyi bir yatırım alacaklardır.
legendary
bende hardcap yapmasını bekliyorum icoya gireceğim. ödül konusunda benim anladığım her halükarda %20 dağıtacaklar ama hardcap olursa %50 dağıtacaklar.yüksek ihtimalle hardcapi zorlayacak şuan forumdaki hava onu gösteriyor.temennimiz diğer kampanyalarda olduğu gibi yamuk yapmamaları yönünde o yüzden bher ihtimale karşı beklentiyi fazla yükseltmemekte fayda var
legendary
Merit: 1291
Utrust sağlam yatırım toplayacak gibi gözüküyor eğer hard cap yaparsa hem destekçilerine hemde yatırımcılarına iyi kazandırır. Onun dışında hardcap yapmasa dahi mutlaka borsada değerlenecektir. Bu yüzden win + win gözüyle bakıyorum. Yatırım yapılabilir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Mirallas,

Bounty pool %5'mi
%3 mü
%2 mi?

Ilk basta oduller için specific kategorisinde demisler, sonra Random Bounty Pool denmis

Specific e göre %3
Random a göre %2

Ne yani anlayamadim bir oyle bir boyle demisler
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Son zamanlarda icolar whitelist verenler dışında pek kazandırmıyor ama monetha gibi akımın devam edeceğini düşünüyorum buna da gireceğim en azından %20 30 ne verirse Smiley
İsim ve logo seçimi iyi olmuş umarım başarılı olur.
sr. member

Monetha'dan taze çıktım ICo zamanını neden belirlemediler Ekim ayının ilk haftası açıklanacakmış. Toplanamayacağını mı düşünüyorlar ne yapıyorlar, ama bir bakıma iyi şu bitcoin'de ki belirsizlik azalsın fiyat dalgalanmaları düşsün piyasayı iyi analiz ederek başlatırlar. Monetha ergeninden kurtulduğuma seviniyorum, bu projede ise hep gençler var altından kalkabilecekler mi sizce? Dinamik ekip iyidir çokta araştırmadım önümüzdeki günlerde detaylıca baştan sona konuyu da okurum. Bu arada bir sorum var aklıma gelmişken unutmadan sorayım dj işi yapmış birisi var mı ekibin arasında.  Grin

Büyük ihtimalle icoyla ilgili bütün planlarını hazırlamışlardır, önümüzdeki hafta ayrıntıların ve güzel anlaşmaların yer aldığı bir duyuru bekliyorum. En azından globalde bu yönde beklenti var, beni de aynı beklentiye soktular Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Monetha'dan taze çıktım ICo zamanını neden belirlemediler Ekim ayının ilk haftası açıklanacakmış. Toplanamayacağını mı düşünüyorlar ne yapıyorlar, ama bir bakıma iyi şu bitcoin'de ki belirsizlik azalsın fiyat dalgalanmaları düşsün piyasayı iyi analiz ederek başlatırlar. Monetha ergeninden kurtulduğuma seviniyorum, bu projede ise hep gençler var altından kalkabilecekler mi sizce? Dinamik ekip iyidir çokta araştırmadım önümüzdeki günlerde detaylıca baştan sona konuyu da okurum. Bu arada bir sorum var aklıma gelmişken unutmadan sorayım dj işi yapmış birisi var mı ekibin arasında.  Grin
legendary

Resmi YouTube UTRUST kanalına buradan abone olabilirsiniz!

https://www.youtube.com/channel/UCJGArTMLKNJwO9r2E6TN9pQ

23 bin kişinin izlediği bir videoları var sanırım o video için reklam çalışması yürütüyorlar, gördüğüm kadarıyla reklam yapmada pek başarılı değiller. Nasıl olacağı konusunda emin değilim ama reklama bari ICO sırasında iyice yüklenseler yine çok iyi olur.

Bankera bile bunlardan daha iyi reklam yapmıştı, reklam konusunda pek iyi olduklarını düşünmüyorum.

Reklam konusunda biraz pasif kaldılar, aslında pre-icoda ve öncesinde aldıkları yatırımlardan çok güzel reklam yapabilirlerdi belki önümüzdeki hafta gelecek duyuruyla bir hype olur. Ekip gelen eleştirileri dikkate alıyor, icodaki tur sisteminin değişmesinden de bunu görebiliyoruz.

Tanıtım videosuna şuradan ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=mGAaaV-aVGs

Tek hatam pre icoda daha fazla utrust almamak oldu şimdi 2 katı fiyatından tekrar icosuna girmeyi düşünüyorum. Onunla birlikte moneta da aldım evet baya bi düştü doğru ancak zaten bu sene borsalara eklenmekten başka önemli bir gelişme olmayacağını biliyorduk. Seneye bu fiyatlarının çok üstünde olacağı aşikar. İco fiyatının altına düşüp sonra kat ve kat artan birçok coin var. Bu yüzden utrust ve monetha yı uzun bir süre tutmaya devam edeceğim. Utrust un en büyük eksikliği monetha kadar iyi reklam yapamaması. Hatırlayacak olursak Monetha ico öncesinde bile büyük ortaklıklar kurmuştu. Sonuç olarak iki proje de çok büyük gelecek vaat ediyor.

İki proje de güzel, ikisinin de farklı güzel yanları var. Portföyü çeşitlendirmek, tüm yumurtaları bir sepete koymamak her zaman için iyidir. Ben de pre-icoya küçük bir miktarla katılabildim. Çoğu kişi katılmadığı için çoğu kişi de katılıp az yatırım yaptığı için pişman olmuş. Umarım güzel bir ico süreci geçiririz

Düşük yatırım yaptığı sebebiyle üzülen insanları bende birçok defa gördüm. Özellikle chatlerde genellikle bu tarz bir konuşma görülüyor, UTrust'un hardcap yapma şansının bile olduğunu düşünüyorum. Bu benimkisi sadece ve temenniden ibaret.

Ayrıca UTrust'un ekibi daha profesyonel duruyor ancak İspanyol'lardan başka ekiplerine farklı çevrelerden adam katmaları gerektiğini de düşünmüyor değilim.
sr. member

23 bin kişinin izlediği bir videoları var sanırım o video için reklam çalışması yürütüyorlar, gördüğüm kadarıyla reklam yapmada pek başarılı değiller. Nasıl olacağı konusunda emin değilim ama reklama bari ICO sırasında iyice yüklenseler yine çok iyi olur.

Bankera bile bunlardan daha iyi reklam yapmıştı, reklam konusunda pek iyi olduklarını düşünmüyorum.

Reklam konusunda biraz pasif kaldılar, aslında pre-icoda ve öncesinde aldıkları yatırımlardan çok güzel reklam yapabilirlerdi belki önümüzdeki hafta gelecek duyuruyla bir hype olur. Ekip gelen eleştirileri dikkate alıyor, icodaki tur sisteminin değişmesinden de bunu görebiliyoruz.

Tanıtım videosuna şuradan ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=mGAaaV-aVGs

Tek hatam pre icoda daha fazla utrust almamak oldu şimdi 2 katı fiyatından tekrar icosuna girmeyi düşünüyorum. Onunla birlikte moneta da aldım evet baya bi düştü doğru ancak zaten bu sene borsalara eklenmekten başka önemli bir gelişme olmayacağını biliyorduk. Seneye bu fiyatlarının çok üstünde olacağı aşikar. İco fiyatının altına düşüp sonra kat ve kat artan birçok coin var. Bu yüzden utrust ve monetha yı uzun bir süre tutmaya devam edeceğim. Utrust un en büyük eksikliği monetha kadar iyi reklam yapamaması. Hatırlayacak olursak Monetha ico öncesinde bile büyük ortaklıklar kurmuştu. Sonuç olarak iki proje de çok büyük gelecek vaat ediyor.

İki proje de güzel, ikisinin de farklı güzel yanları var. Portföyü çeşitlendirmek, tüm yumurtaları bir sepete koymamak her zaman için iyidir. Ben de pre-icoya küçük bir miktarla katılabildim. Çoğu kişi katılmadığı için çoğu kişi de katılıp az yatırım yaptığı için pişman olmuş. Umarım güzel bir ico süreci geçiririz
full member
Activity: 462
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
bence ekimdeki en başarılı icolardan biri olacak. inşallah hardcap yapar dev bile benim kadar istemiyordur hardcap yapmasını belki  Smiley ödül miktarı 20m den 50m e çıkacak hardcap olursa. gerçi son zamanlarda herkes ödüllerden kırpıyor ama utrust ın adil dağıtacağını düşünüyorum
hero member
Activity: 784
Merit: 500

Pages:
Jump to: