Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 35. (Read 15566 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 259

15 eylül'deki canlı yayını kaçırdıysanız. Kaydı linkten izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=5r1txwwu7bc
sr. member
ico tarihi hakkında bir gelişme var mı?

Henüz ekipten gelen bir güncelleme ya da duyuru yok, ekim ayında başlama ihtimali çok yüksek
hero member
Activity: 504
Merit: 500
ICO yu tur sisteminden çıkarmaları iyi olmuş.tarihi de ileriye atmışlar ekimde ico tarihi duyurulacakmış galiba.hardcap biraz yüksek gibi monetha 35m hedef koymuştu bunlar 50m koymuş monethadaki gibi bi iki balina gelirse hardcape çok rahatlıkla ulaşacaktır. balina olmadan biraz zor olsada belki yüne ulaşır tahmin etmek zor
full member
Activity: 140
Merit: 100
ico tarihi hakkında bir gelişme var mı?
sr. member
Son güncellemeyi görünce avuçları ovuşturmaya başladım  Grin şimdi keşke daha fazla alabilseydim diyorum ama iş işten geçti tabi. ICO panelindeki tokenları ne zaman cüzdana çekebilirim bir duyuru var mı bununla ilgili

Preicoya katılan ayrı pişman katılmayan ayrı pişman, son güncelleme kimseyi memnun etmeyi başaramadı Smiley tokenları ico bitiminden 3 gün sonra cüzdanlarınıza aktarabileceksiniz
full member
Activity: 140
Son güncellemeyi görünce avuçları ovuşturmaya başladım  Grin şimdi keşke daha fazla alabilseydim diyorum ama iş işten geçti tabi. ICO panelindeki tokenları ne zaman cüzdana çekebilirim bir duyuru var mı bununla ilgili
newbie
Activity: 7
Merit: 0
bende bu projeyi bekliyorum hatta siteyi gezerken yorumlar dikkatimi çekti üye oldum ve yazmak istedim,biraz bende yatıracağım buna ico yu beklemeye başladım
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
Çok güzel proje. Escrow desteği de gömülü sanırım projenin içerisinde. Eğer gerçekten hızlı davranırlarsa güzel sonuçlar çıkabilir. Grafikler vesaire de süper. Samimi geldi açıkcası bana.

Bir müddet hiç bir ico'ya katılmama kararı aldım ama buna dayanamayabilirim.
sr. member
satılmayan tokenler ne olacak bilen var mı?  Smiley

Globalde de aynı soru gelmiş, toplam arzı satılan token miktarı belirleyecek denmiş

ICO kurallarındaki değişiklikten sonra pre-icoda yüklü alım yapmadığım için beni de pişman ettiler
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Tur sistemini kaldırmaları iyi olmuş çoğu kişinin anladığını zannetmiyorum zaten hem imzacılar içinde iyi oldu.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
bindikleri dalı kesmişler bence. presale fiyatı ile ico fiyatı arasında çok fark oluştu.

4 ya da 5 cent seviyelerinden indirimli olarak almayı düşünüyordum, bu karardan sonra vazgeçtim.

Arayı çok uzun tuttukları için belkide unutturmaya çalısıyorlardır. Ama yatırımcı unutmaz.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Aklın yolu birdir onlarda anladı stratejilerinin yanlış olduğunu tabi, keşke önsatışta ne var ne yok bassaydık kafadan x2den fazla olacakmış. icoda deneriz artık şansımızı
full member
Activity: 364
Bounty ödüllerinin suyu çıkmaya başladı. Dikkatimi çekti de çok saçma şeyler var kampanya bitmiş girenler mi dersin, haftalar önce kampanyalara katılıp devam eden ama bir şey alamayan mı dersin. 6 hafta katılım yapmış denk geldi gördüm, kurallara uymadığı için hiç stake alamamış.  Cheesy İnsan kontrol eder haftalık! Harbiden bu kadar dilenciliğe gerek var mı, az iş yap sağlam olsun.

Piyasada onlarca ico ve haliyle cok sayida bounty kampanyasi olunca, ustune bir de ilginc bounty managerler turemeye baslayinca suyunu cikardilar bu isin proje sahipleri. Havadan para gibi gorunuyor ama hic de oyle degil. Bounty hunterlar bir emek harciyor sonucta. Son zamanlarda hakkini tam anlamiyla alabilenlerin sayisi azaldi.
full member
Activity: 392
Pre-ico`da 0.03`ten 1.3 ether`lik almistim birazda ico`da alirim diye simdi hesaplar degisti keske fazla alsaydim diyorum. Ben bu projenin monetha killer oldugunu dusunuyorum bence cok daha iyi bir proje olacaklar.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
satılmayan tokenler ne olacak bilen var mı?  Smiley
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
bindikleri dalı kesmişler bence. presale fiyatı ile ico fiyatı arasında çok fark oluştu.

4 ya da 5 cent seviyelerinden indirimli olarak almayı düşünüyordum, bu karardan sonra vazgeçtim.
sr. member
Bence küçük bir değişiklikle projeye olan güveni tazelediler. Ayrıca pre-ico'da token satın alanlar ve ico süresince token satın alacak kişiler, ICO bitiminden 3 gün sonra Utrust tokenları cüzdanlarına aktarabilecekler
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Tur sistemini kaldırmaları olumlu bir gelişme. Çok fazla coin vardı turlar arasında. Projelerine güveniyorlarsa monetha gibi tek turda hızlıca parayı toplar işlerine bakarlar.
Pages:
Jump to: