Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 34. (Read 15566 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Ico ne zaman başlayacağı hakkında bilgi varmı . Pre sine az katılabilmiştim. Şimdi biraz daha ETH toplayabildim.

Ekipten henüz resmî bir duyuru gelmedi, şu an için ekim ayında yapılacağı söyleniyor. Bir güncelleme gelirse burdan da yayınlarım duyuruyu
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Ico ne zaman başlayacağı hakkında bilgi varmı . Pre sine az katılabilmiştim. Şimdi biraz daha ETH toplayabildim.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
myether'e ekleme kodu var mı ultrust'un bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur.Şimdiden teşekkürler

Etherscan'dan bulabilirsiniz bunu. Tabi oraya eklendiyse.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Zaten şu anda tokenlerimiz ICO sayfasında transfer edemediğimiz için ekleme adresi mevcut olmayabilir.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Takipçilerine bakılırsa hard cap kısa sürede tamamlanacak gibi duruyor. Toplam bir milyar token oluşturulacakmış token sayısının fazlalığına bir anlam veremiyorum çünkü zaten büyük çoğunluğu balinalara gidiyor. Bunun yerine sınırlandırma koyarak daha çok yatırımcı sayısına ulaşmayı hedeflemiş olsalar token sayısının fazla olmasının bir anlamı olurdu. Ekim ayının ilk haftası ICO başlıyormuş tam olarak gün verdiler mi?
full member
Activity: 420
Merit: 100
myether'e ekleme kodu var mı ultrust'un bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur.Şimdiden teşekkürler

daha token oluşturulmuş değil bildiğim kadarıyla sitede dashboardda görüyor olmanız gerek şu anda. daha sonra piyasaya çıktığında ordan wallet veya exchang sitelerinde çekebileceğiz sanırım. daha önce bi kaç projede böyle olmuştu bundada öyle olacağını tahmin ediyorum. ayrıca tur sisteminden çıkmaları çok isabetli bir karar olmuş belki bi ihtimal hardcap yapar böylece
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
sr. member
Merhaba,

İlk defa bounty ye katılıyorum. Acaba 50 mesaj atmamız için son tarih ne olucak?

Biraz geç katıldım. Ayrıca facebook kampanyasına da katıldım. Teşekkürler.

ICO bitimine kadar 50 mesaj atmanız gerekiyor
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Merhaba,

İlk defa bounty ye katılıyorum. Acaba 50 mesaj atmamız için son tarih ne olucak?

Biraz geç katıldım. Ayrıca facebook kampanyasına da katıldım. Teşekkürler.
full member
Activity: 210
Merit: 100
etherdeltaya dusunce ucuzdan alirsiniz Smiley ico dan almanin bir mantigi yok pence bu projeyi
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Hangi icoyu takip etsem elimde kalıyor. Red pulse icosu için Neo alıp kenara attım, belirsiz bir tarihe ertelendi. Şimdi Utrust'a takibe başladık bu da ertelenmiş.  Roll Eyes
Bence bu sale erteleme mevzuları Ethereumun fiyat beklentileriyle ilgili bir durum. Ethereumun dahada dusecegini öngörüp sale e daha cok para girebileceginimi hesap ediyorlarsa artık.

onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ethereum dahada yükselebilir belli olmaz zaten, fiyatı eth'e değil usd bazlı hesaplamışlar o anki kura göre hesaplanıp dağıtılacak tokenler heralde. şimdi sert hareketler olduğu için  belki ilk gün giren biri ethin dolar olarak yüksek olduğu zamana denk gelirse, düşük anında alan adamdan daha çok token sahibi olacak.sistem böyle işleyecek galiba veya eth karşılığı sabit token sayısıda belirleyebilirler ico detaylarında görürüz artık
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Hangi icoyu takip etsem elimde kalıyor. Red pulse icosu için Neo alıp kenara attım, belirsiz bir tarihe ertelendi. Şimdi Utrust'a takibe başladık bu da ertelenmiş.  Roll Eyes
Bence bu sale erteleme mevzuları Ethereumun fiyat beklentileriyle ilgili bir durum. Ethereumun dahada dusecegini öngörüp sale e daha cok para girebileceginimi hesap ediyorlarsa artık.
sr. member
benim bounty de forum mesaj sayımı yanlış yazmışlar al başa bela şimdi

Emeğiniz boşa gitmesin Avirunes'e mesaj atın, gün içinde geri dönüş yapıyor

hocam bulamadım avirunes kimdir?

Projenin kampanya yöneticisi, şurdan profiline ulaşabilirsiniz: https://bitcointalksearch.org/user/avirunes-175302
full member
Activity: 616
Merit: 118

hocam bulamadım avirunes kimdir?
full member
Activity: 980
Merit: 152
sr. member

full member
Activity: 616
Merit: 118
Pages:
Jump to: