Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 37. (Read 15566 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 1000
bence ilk tur önsatış gibi 90 dakikada falan biter,belki daha da kısa sürer, sonrası içinse max 1 ay süreceğini düşünüyorum belki daha kısa sürede de bitebilir.daha öncede dediğim gibi ilk turdan gireceğim ben sürpriz olurda hemen biter yetişemezsem sonradan girmeyi düşünmüyorum
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
toplamda 7 roundun sonlanması ne kadar sürer acaba?
ICO için genel bir bitiş tarihi var mı?
 yoksa 7 round ne zaman biterse mi?

Her tur en fazla 7 gün sürecek, 100.000.000 token satıldığı an o tur kapanacak ve bir sonraki tur 24 saat sonra başlayacak. Her tur kapanışında token birim fiyatı da %10 artacak. Her turun hemen satılması durumunda en iyi ihtimalle 14 gün sürecek
newbie
Activity: 40
Merit: 0
toplamda 7 roundun sonlanması ne kadar sürer acaba?
ICO için genel bir bitiş tarihi var mı?
 yoksa 7 round ne zaman biterse mi?

sr. member
Güzel bir proje bu kesinlikle iş yapar,çeviride güzel olmuş
görseller ve renkler çok hoşuma gitti

Yorumunuz için teşekkür ederim, forum için bile özenerek bir çalışma hazırlamışlar. Gördüğüm en profesyonel duyuru konularından birisi, projenin iyi bir rakam toplayacağını düşünüyorum zaten şu ana kadar 3,5 milyon dolar topladılar

20 Eylül e az bir süre kaldı ve imza listesi baya kalabalıklaşmış girmeyeli yine, forumda bulunan şu anki konulardan en sağlamı utrust bence, ico yu beklemeye devam ediyorum bi aksilik olmazsa mutlaka katılacağım

Türkçe forumda da globalde de Utrust'a olan ilgi artmış durumda, bu projeye olan güveni de gösteriyor. Eylül ayında elle tutulur 2-3 ICO var, onlardan birisi de bu proje şu an için ilk 3-4 turun hızlıca tükeneceğini düşünüyorum sonrası da piyasanın durumuna kalmış
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Güzel bir proje bu kesinlikle iş yapar,çeviride güzel olmuş
görseller ve renkler çok hoşuma gitti

sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Monethaya yatırım yapmıştım bunun imzasına girdim bence hoş bir proje zaten çok kişi katılmış.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
20 Eylül e az bir süre kaldı ve imza listesi baya kalabalıklaşmış girmeyeli yine, forumda bulunan şu anki konulardan en sağlamı utrust bence, ico yu beklemeye devam ediyorum bi aksilik olmazsa mutlaka katılacağım
full member
Activity: 616
Merit: 118
e-ğer bu tarz bir durum oluşursa aklımda bir proje var bu gerçekleşebilir.
sr. member

UTRUST, Stockholm Blockchain Konferansı'nın resmi online ödeme sponsoru olmanın gururunu yaşıyor! 
full member
Activity: 266
Merit: 242
Güzel bir proje ama monethayı kötülemeleri etik değil karşılaştırmayı monetha ekibi yaparsa onlarda kendi ustunluklerınden yada kodlarının daha sağlam temeller üzerine inşa edildiğinden bahsederler vb.gereksiz bir makale olmuş
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Nerde baksam gozume carpıyor artık reklamı utrust ın. Ilk gün ne toplayacak cok merak etmeye basladım
sr. member
Tur sistemi gerçekten adil değil, aç tek seferde kim ne alıyorsa alsın son turdan gireceğime borsadan yarı fiyatına alırım ilk turdan giren adam o fiyatlara satış verir zaten

ICO başlangıcına daha vakit var, tur planını değiştirirler belki. En azından 3-4 turun kısa sürede bitme ihtimali var, kampanyaya olan ilgiye göre belki diğer turlar da çabucak biter, bekleyip göreceğiz

Herkes tur sisteminden yakınmış bende aynı şekilde sevmedim bu olayı o yüzden ilk tur için acele edeceğim yoksa girmem icoya falan. Daha önce bu şekilde satılan wagerr oldu ilk yatırımcılar güzel kar etti son turdan alanlar da kara geçti ama %30 falan.ilk turdan girenler ise %100 ün üstünde kar etmiş oldu. belli olmaz buda wagerr gibi hardcap olursa her turdan girene kazandırabilir ilk giren %100 son giren %50 veya farklı oranlarda kar edebilir

Sonuçta zararıyla karıyla bir yatırım her ihtimal var ama slackten gördüğüm kadarıyla ekip çalışıyoruz imajı vermeye çalışıyor sürekli, ofisten fotoğraflar falan atıyor proje büyük potansiyele sahip. ICO'nun ilk 2-3 turunda kalan turların da akibeti az çok belli olur
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Herkes tur sisteminden yakınmış bende aynı şekilde sevmedim bu olayı o yüzden ilk tur için acele edeceğim yoksa girmem icoya falan. Daha önce bu şekilde satılan wagerr oldu ilk yatırımcılar güzel kar etti son turdan alanlar da kara geçti ama %30 falan.ilk turdan girenler ise %100 ün üstünde kar etmiş oldu. belli olmaz buda wagerr gibi hardcap olursa her turdan girene kazandırabilir ilk giren %100 son giren %50 veya farklı oranlarda kar edebilir
full member
Activity: 140
Merit: 100
Tur sistemi gerçekten adil değil, aç tek seferde kim ne alıyorsa alsın son turdan gireceğime borsadan yarı fiyatına alırım ilk turdan giren adam o fiyatlara satış verir zaten
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Proje ve projeye olan ilgi güzel fakat neyin kafasıyla yapıldığı belli olmayan bu haftalar arası dağıtım oranları hiç adil değil. Bu haftadan sonra yatırımcı olan, net kerizdir. Bunu düzeltmeleri gerekiyor. Ben neden üç hafta sonra aynı tokeni iki kat daha pahalıya alayım?

Ne sikimse imzasında 230 kişiyiz

imza bayağ kalabalıkmış umarım yeterince para toplarlar.Twitter' için giriş yaptım ama neredeyse 2000 kişi var sanırım şimdiye kadar gördüğüm en dolu proje bu sosyal medya kamp. ile alakalı.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Proje ve projeye olan ilgi güzel fakat neyin kafasıyla yapıldığı belli olmayan bu haftalar arası dağıtım oranları hiç adil değil. Bu haftadan sonra yatırımcı olan, net kerizdir. Bunu düzeltmeleri gerekiyor. Ben neden üç hafta sonra aynı tokeni iki kat daha pahalıya alayım?

Ne sikimse imzasında 230 kişiyiz
sr. member
Ben bu projede hardcap potansiyeli görüyorum ama round sistemi yüzünden arada olan makas buna engel olabilir. 20 sine kadar beklediğim para gelirse ilk turdan basacağım inş pişman olmayız. En merakla beklediğim ico utrust bu ay

Her turda kısa sürede hedeflenen miktara ulaşırsa ilgi dağılmaz ama bir tur 1 hafta sürerse ilginin dağılma ihtimali var. Şu anki duruma bakılırsa en azından ilk turda da pre-icodaki performansı görecek gibiyiz
full member
Activity: 616
Merit: 118
para kalmadı su monetha dan dönebildiğim an buraya geleceğim
full member
Activity: 490
Merit: 193
Ben bu projede hardcap potansiyeli görüyorum ama round sistemi yüzünden arada olan makas buna engel olabilir. 20 sine kadar beklediğim para gelirse ilk turdan basacağım inş pişman olmayız. En merakla beklediğim ico utrust bu ay
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ön satış dönemleri başarılı geçmiş, projeye talep ve inananlar çok fazla. Ben de blog kampanyalarına katıldım ve başarılarını sürdürmelerini diliyorum
Pages:
Jump to: