Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 41. (Read 15566 times)

member
Activity: 72
Merit: 10
bende siteye üye oldum ordan altığım eth adresine 2 eth yolladım gas limit 200000 yaptım gönderdim sizce olmuşmudur.

Sanki onaylanmad gibi geldi bana

böyle bir görüntü veriyor. Diğer tokenler gibi otomatik contrat onaylanmıyormu aceba ?

Transaction Information
Tools & UtilitiesToggle Dropdown
TxHash:0xcc485cb4091a0e26ab0c010b481cb9e81d862b7bd04a0a563ef612dba0b6cac0
Block Height:4213343 (61 block confirmations)
TimeStamp:23 mins ago (Aug-28-2017 04:13:43 PM +UTC)From:0xa0615302f62577b23a86f6fa4544c1317b17f2b3To:0xfd57a9a1c17e0e7039086ac196af4a1b35d09c25
 Value: 2.098007927 Ether ($718.84)
 Gas Limit: 200000
Gas Used By Txn: 21000
Gas Price: 0.000000021 Ether (21 Gwei)
 Actual Tx Cost/Fee: 0.000441 Ether ($0.15)
Cumulative Gas Used: 6404220
full member
Activity: 392
Merit: 100
Bizim forumda çok ses getirmedi ama sanırım sağlam bir proje biraz araştırmak lazım
ico ne zaman başlıyor preicoda çok iyi satış yapmışlar

Türkiye saati ile bugün saat 19:00'da başlayacak. Linkten takip edebilirsiniz: https://utrust.io/ico

Yatirim yaptim bakalim nasil olacak =) en son ico fazinda fiyat 0.085 olacakmis eger o faza kadar giderse en bastan parayi katlamis olacaz.
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Bizim forumda çok ses getirmedi ama sanırım sağlam bir proje biraz araştırmak lazım

Türkiye saati ile bugün saat 19:00'da başlayacak. Linkten takip edebilirsiniz: https://utrust.io/ico
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
hero member
Activity: 504
Merit: 500
preico bugün başlayacak galiba,toplanan miktar projeye olan ilgiyle ilgili az çok fikir verebilir,duruma göre katılıp katılmamaya karar vereceğim,isteyen herkes katılabilecek mi preico ya whitelist e falan kaydolmaya gerek yok diye biliyorum
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
şu an forumdaki en sağlam projelerden, sıralamam monetha,utrust ve rivetz di fakat irfan yüzünden rivetz den çıktım ve buna girdim, hardcap e yakın bi oranda para toplayacak bence gidişat nasıl olur başlayıncagöreceğiz bişeyler ayarlarsam erkenden ico ya katılmayıda düşünüyorum
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Projenin adi sakat gibi arada 1 harf olsa guvensiz olacakmis.Bu sekilde alternatifi bir coin veya ico yok galiba varsada ben bilmiyorum ama proje tutuyor gibi.Imzasina baktim bana cok az geldi verdigi oran.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
icoya girilecekler listeme aldığım proje utrust,geleceği bence çok parlak ve kolaylıkla yükselebilecek potansiyele sahip,bigün haber gelir şu firmayla anlaştı diye hoop bi pump dalgası ertesi gün başka bi haberle tekrar yükselir (biraz spekülatif olabilir ripple gibi) uzun vade çok iyi kazandıracağını düşünüyorum icoyu sabırsızlıkla bekliyorum
sr. member

UTRUST, Özel yatırımcılar için ayırmış olduğu 100,000,000 Token'ın tamamının satıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyor. Fon toplama hizmeti için kullandığımız aynı zamanda ortağımız olan UPHOLD'u duyurmaktan gurur duyuyoruz. UPHOLD, 1,508,332,768$ dolarlık bulut para işlemlerinde şeffaflığı ve kusursuz saygınlığıyla tanınır.

https://uphold.com/
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Ne kadar aktif adamlar yahu twitter ina girdim devamlı bişeyler paylaşıyorlar gördüğüm en aktif ekip heralde,pre icoya bişey kalmamış yakında görürüz bakalım beklentileri karşılayacak mı hızlı başlangıç yaparsa dayanamayıp gireceğim sanırım
full member
Activity: 462
İco 1 eylülde başlayacak, açılış fiyatı 0.4$ olacak ve turlar halinde yapılacak. Her bir tur en fazla 7 gün sürecek olup 100.000.000 token satıldığı an kapanacak ve bir sonraki tur da 24 saat sonra başlayacak. Her tur kapanışında token birim fiyatı da %10 artacak. Toplam en iyi senaryoda ico 14 gün en kötü senaryoda ise 55 gün sürecek.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Monetha ile ayni segiller o alici ve satici arasinda guven iliskisi kuracak mesela siz ebay uzerinden birsey aldiginizda monetha kullanabileceksiniz tabi hangi buyuk eticaret siteleri monethayla ablasir orasini bilmiyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
bence şu an girilecek ico varsa oda budur,önsatış a az kalmış bi miktar ayarladım bekliyorum twitter bountysine falan da katıldım ama bişey geleceğini sanmıyorum katılımcı listesi aşırı kalabalık,çeviri için teşekürler

Artık sosyal medya kampanyalarının hepsi bu şekilde . En işe yararmaz projede bile 400-500 kişi oluyor.

aynen öyle valla 1000 kişi olmuş liste daha da devamı gelir sanırım keşke bazı şartlar getirilse en azından audit yada yüksek takipçili hesaplar isteseler daha iyi olabilir multi olayıda azalmış olur.daha önce bi konuda denk gelmiştim multi serbestti mizan nickli bi üye 30 twitter hesabıylamı ne grmişti yuh dedim resmen ya adamlar meslek haline getirmiş bu işi. bu listede de çoğu multidir nerdeyse 2 3 neyse de 30 hesap nedir mk.
projeyle ilgili de iş yapacağını düşünüyorum ayarlayabilirsem bişeyler yatırım yapacağım
full member
Activity: 462
Monethayla aynı değil mi bu
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
bence şu an girilecek ico varsa oda budur,önsatış a az kalmış bi miktar ayarladım bekliyorum twitter bountysine falan da katıldım ama bişey geleceğini sanmıyorum katılımcı listesi aşırı kalabalık,çeviri için teşekürler

Artık sosyal medya kampanyalarının hepsi bu şekilde . En işe yararmaz projede bile 400-500 kişi oluyor.
full member
Activity: 490
Merit: 193
sr. member
UTRUST ekibinin, ''Girişim Sermayesi ve ICO'ların Geleceği'' adlı yeni Medium yazısını okumak için linke tıklayın: https://medium.com/@UTRUST_Official/the-future-of-venture-capital-icos-624dd4b4a735

Ayrıca Pre-ICO 28 Ağustos'ta başlıyor, BTC & ETH ile katılabilirsiniz.
full member
Activity: 140
Bitpay ile paypalın harmanlanmış hali gibi duruyor. Buna benzer bir şeyler yapmaya çalışmışlardı ama becerememişlerdi diye hatırlıyorum. Görsel olarak iyi hazırlanmış en azından wordpress kullanılmamış  Cheesy Cheesy
sr. member

Çeviri için teşekkürler hocam, elinize sağlık. Bağlantıyı konuya da ekledim
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Bence tutacak proje ama monetha ile benzer özellikleri var sanki aynı zamana denk gelmeleri kötü olmuş, bir yarış olursa kazanan monetha olacaktır diye düşünüyorum. Yine de bu proje sağlam bi miktar toplayacaktır bir kısmı satılmış zaten fiyatın gizli olması kafa karıştırıcı ama  Huh
Burda eticaret yok hocam yada ben goremedim bilmiyorum.Adamlarin isi bir cesit paypal islemi.Para gonderme ve alma uzerine kurulmus temel olarak.
Pages:
Jump to: