Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 42. (Read 15566 times)

full member
Activity: 406
Merit: 121
Çeviri için teşekkürler. Proje iyi bence güzel duruyor.Takip listeme aldim.
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Bence tutacak proje ama monetha ile benzer özellikleri var sanki aynı zamana denk gelmeleri kötü olmuş, bir yarış olursa kazanan monetha olacaktır diye düşünüyorum. Yine de bu proje sağlam bi miktar toplayacaktır bir kısmı satılmış zaten fiyatın gizli olması kafa karıştırıcı ama  Huh
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Bence güzel proje daha önce yapılmış olması önemli değil önemli olan başarıyla çalışabilmesi arkasında durulması mesele
ayrıca paypal alternatıfı olması guzel birşey
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
newbie
Activity: 46
Merit: 0
Benzer projeler daha önceden olduğu için belki de dikkat çekmemiş olabilir ama güzel düşünceleri var. En azından ilk adım attığında elle tutulur bir kâr bırakabilir belki.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Bende yeni ico başlatacağım. TheyTrust olacak adı. eğer o proje tutmaz ise, ITrust çıkaracağım. Tüm kişi zamirlerini kullanarak yeni yeni icolarla

İsmin dolayı bir ön yargı olabilir belki ama çokda kötü proje değil. ( Belki ben imzasındayım diye öyle düşünüyor olabilirim Smiley )
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Bu projenin benzerini sanki daha önce başka bir isimle görmüştüm. Alınacak ücretleri, komisyon oranlarını düşük tutmuşlar o güzel olmuş başarabilirlerse iş yapar bu proje.
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Global forumda da burada da pek ilgi çekmemiş proje, sebebini anlamadım aslında güzel fikir ama ne kadar hayata geçirebilirler bilemeyiz. Hardcap sanırım 50m$ biraz fazla geldi bana. Bounty yöneticiliğini Avirunes üstlenmiş, adil bir dağıtım yapacaktır. Yatırım yapacağımı sanmıyorum ama sosyal medya ve diğer kampanyaları değerlendirmeyi düşünüyorum

1 Eylül'den sonra her iki konu da büyük ihtimalle biraz daha hareketlenir. Softcap 10milyon dolar, hardcap 50 milyon dolar. Hardcap dediğiniz gibi biraz fazla gözüküyor ama ikisi arasında bir rakam toplasalar projeyi çok rahat hayata geçirebilirler.
hero member
Activity: 574
Global forumda da burada da pek ilgi çekmemiş proje, sebebini anlamadım aslında güzel fikir ama ne kadar hayata geçirebilirler bilemeyiz. Hardcap sanırım 50m$ biraz fazla geldi bana. Bounty yöneticiliğini Avirunes üstlenmiş, adil bir dağıtım yapacaktır. Yatırım yapacağımı sanmıyorum ama sosyal medya ve diğer kampanyaları değerlendirmeyi düşünüyorum
sr. member
Activity: 476
Bende yeni ico başlatacağım. TheyTrust olacak adı. eğer o proje tutmaz ise, ITrust çıkaracağım. Tüm kişi zamirlerini kullanarak yeni yeni icolarla
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
sağlam projeler gelmiş yine foruma monethadan sonra buda dikkatimi çekti ve ico ya girmeyi düşünüyorum bounty başlığına da bakalım sosyal medya vs varsa katılabiliriz
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
%10 unu önceden satılmıs herhalde. Satıs fiyatını bilsek iyi olurdu. Wetrust ile bir bağlantısı varmı projenin.

wetrustla bağlantısı yok bence, çok mu ucuz satıldı acaba niye gizleniyor anlamadım.şimdi ico fiyatından çok düşükse adamlar dumplamasın piyasaya girdikten sonra.bekleyelim bakalım nasıl olacak göreceğiz proje iş yapar ama o kesin
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
%10 unu önceden satılmıs herhalde. Satıs fiyatını bilsek iyi olurdu. Wetrust ile bir bağlantısı varmı projenin.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
bounty konusu ne zaman gelecek beklemedeyiz en azından sosyal medya ya da blog kampanyalarına girelim bu sıralar güzel projeler gelmeye başladı çeviride emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler.
aynen hocam başka bir imza giydik şimdi. sosyal medya kampanyasına katılmak lazım güzel proje.
kripto dünyası pazarlama sektörüne girdiğinde ödeme yöntemleri çoğalacak ve kaliteli projler önemi artacak. umarım başarılı bir proje olur. 
hero member
Activity: 698
Merit: 506
bounty konusu ne zaman gelecek beklemedeyiz en azından sosyal medya ya da blog kampanyalarına girelim bu sıralar güzel projeler gelmeye başladı çeviride emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler.
sr. member
Activity: 322
Wala bence tutmaz bu tarz çok fazla proje var yani hemen hemen hepsi bana aynı gelir oldu artık
biraz okuyor bırakıyorum,blog falan da yazdıgımdan epey bır whitepaper okudum bir bakıyorsun sanki copy past olmuş gibişer
full member
Activity: 364
Merit: 100
bayadan beri düzgün bir ico yoktu sanırım bu proje tuttar pre salden ölü fiyata sanrım satış yapcaklar gizlemişler Smiley bakalım ben pre icosuna girerbilirim 3-5 eth le
ama dediğim gibi bayadan beri son kullanıcının kriptodünyasına kolay girişini sağlamak için uğraşan proje olmuyordu bakalım umarım tuttururlar

Pre sale satis fiyati belli mi hocam. Ben baktim bulamadim. Siz nerden edindiniz bu bilgiyi ? Pre sale ve icodaki satis fiyatlarini buraya yazarmisiniz rica etsem. Simdiden tesekkurler. Avantajli bir durum varsa pre sale den giris yapalim
sr. member
Activity: 434
bayadan beri düzgün bir ico yoktu sanırım bu proje tuttar pre salden ölü fiyata sanrım satış yapcaklar gizlemişler Smiley bakalım ben pre icosuna girerbilirim 3-5 eth le
ama dediğim gibi bayadan beri son kullanıcının kriptodünyasına kolay girişini sağlamak için uğraşan proje olmuyordu bakalım umarım tuttururlar
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
hep hayali kurulan bi sistemi hayata geçirmeye çalışıyor adamlar inş başarılı olurlar. kripto ile ilgilenipte ödemeelri bununla yapayım demeyen adam yoktur sanırım. güveniyorum bu projeye icosuna da yüksek ihtimalle katılacağım monetha ve buna bölüştürürüm artık etherleri
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
İmzaya girmiştim tr bölüme gelmesi güzel olmuş gelişmeleri burdan takip ederiz, tabiri caizse piyasada devrim yaratan bi olay olacak bence pratiğe nasıl dökecekler işi bakalım
Pages:
Jump to: