Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 13. (Read 15566 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
Preico'da 0.035'e almıştım bu kadar güzel kazandıracağı aklımın ucundan bile geçmemişti. Cidden benim için yılın sürprizi diyebilirim , Binance vs.. listelenmesi ile alır başını gider. Suppoman youtube kanalında sene sonuna kadar 7 dolar olacağını tahmin ettiğini söylemiş videosunda bakalım.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Bounty ödülleri ne oldu dağıtacaklarmı bu kadar hızlı değerlendikten sonra muhakkak içine ederler ödüllerin, hardcap yaptı ama bir ton bahane ile ödül alacak olanların paylarını mutlaka parçalar bu herifler ayrıca fıyatlarında boyle yuksek olmasına izin vermeyeceklerdir.

Ocak' ın sonu diye görmüştüm telegramda ama kişi yetkili mi değil mi bilmiyorum .
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Bounty ödülleri ne oldu dağıtacaklarmı bu kadar hızlı değerlendikten sonra muhakkak içine ederler ödüllerin, hardcap yaptı ama bir ton bahane ile ödül alacak olanların paylarını mutlaka parçalar bu herifler ayrıca fıyatlarında boyle yuksek olmasına izin vermeyeceklerdir.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Kucoin de 029 cent olmuş.Maşallah güzel gidiyor.Binance ye falan girerse uçar gider bu.Bounty'ler gelmeden x4'ü geçti şu anda.ICX gibi olursa harika olur.X10 gibi bir rakama ulaşabilir belki.Piyasa şu an ICO'dan çıkan kyc'li projelerde güzelse büyük ilgi gösteriyor.Geldiğinde bekletmeyi düşünüyorum biraz.Büyük bir borsaya girerse çok güzel seviyelere gelecektir.
member
Activity: 111
Merit: 10
Kucoinle giriş yapmaları çok iyi oldu kendileri için direkt 3x yaptı. Eğer devamını getirirlerse Binance ve Kore borsalarına girecek şekilde daha iyi noktalarda göreceğiz.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Bende 5 ETH atmıştım ama kazandıracağını hiç düşünmüyordum.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Çok beklettiler ama yatırımcılar için kazançlı oldu yinede usd bazında 3x yaptı açılışta daha ilerleyen zamanlarda iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.bu arada bounty miktarını söyledikleri tutarda dağıtırlarsa katılımcılarda beklediği zamanın karşılığını alır diye düşünüyorum
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
şahsi fikrim bu sektör için 1 request 2 utrust 3 monetha sırasıyla en değerli olacaklar bunlar ama utrust community konusunda biraz sıkıntıları var daha bounty alamadık haber bile yok.
full member
Activity: 616
Merit: 118
0.21 oldu bu nasıl bir artış arkadaş...
member
Activity: 234
şuan neredeyse 2x yaptı hocam 0.065 USD ico fiyatı
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Kucoin de işlem görmeye başlamış. Şuan 0.14 cent civarında işlem görüyor. ICO fiyatı nedir bunun ? Ekip bountyleri toplu değilde parça parça dağıtırsa fiyatı çok etkilemez
member
Activity: 234
bounty lere katılanlar için çok güzel oldu beklediklerine değecek  bountyciler için herhangi bir açıklama oldu mu
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Şu an 15-16 cent civarında işlem görüyor kucoin'de.Fiyat olarak çıkışı güzel bir iki aya daha güzel yerlere gelecektir.Beklediğimize değdi gibi.Umarım biraz daha katlar.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
TR saati ile 4 de kucoinde işlemler başlayacak.borsa saati ile 21:00a tekabül ediyor.
full member
Activity: 420
Kucoinde listelenmiş sonunda ama daha çok yeni muhtemeleen bi kaç saate işlemler başlar, hep mth ile kıyaslandığı için piyasada hangisinin  hacmi fazla olacak merak ediyorum bountyden azbuçuk gelecek bakalım.Çok geçmeden fiyat olarak monethayı yakalayabilir

cmc'e eklenmiş https://www.kucoin.com/#/trade.pro/UTK-ETH
member
Activity: 109
Etherdelta'da 3 katına satılıyordu en son baktığımda.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Benim tokenler gelmiş şimdi kucoin' de listelenmesini bekleyeceğim bugün.
full member
Activity: 616
Merit: 118
bountycilere sıra ne zaman gelecek acaba
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Dağıtımlar başlamış. Ico sayfamızdan son onay istiyor . 24 içinde göndereceklermiş.
full member
Activity: 420
ICX gibi ico zor denk gelir gibi bu saatten sonra, ancak uzun vadedekiler o kadar katayabilir ama kısa vade onun kadar kazandıracak başka projeye denk geleceğimizi sanmıyorum.10 eth atan adam milyoner oldu amk var mı daha ötesi.
Pages:
Jump to: