Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 11. (Read 15574 times)

legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
%2 den 20 milyon token yapıyor . %30 imzacılara desek 6 milyon eder.  113112.5 stake toplanmış . 6kk/113112.5 = 53 yapar ( Stake başı ) . 200 stake alan birisi 10600 UTK alacak . Şu anda fiyatı 0,83 cent desek 8798 dolar alacaktır.

Aslında 25 milyon token dağıtacaklar diye biliyorum ben yani daha fazla olacaktır alacakları rakam.Bence hakettiler yılın yarısını yedi nerdeyse imzacıların umarım dağıtımda dürüst davranırlar sonuçta bu desteklyen insanlar sayesinde hardcap yaptılar
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
%2 den 20 milyon token yapıyor . %30 imzacılara desek 6 milyon eder.  113112.5 stake toplanmış . 6kk/113112.5 = 53 yapar ( Stake başı ) . 200 stake alan birisi 10600 UTK alacak . Şu anda fiyatı 0,83 cent desek 8798 dolar alacaktır.
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
Çok ilginç bunun ICO su hardcap bile zor tamamladılar esasında . Gerçekten büyük yatırımcılar KYC den korkuğu içinmi ICO ya katılmayıp borsadanmı aldılar acaba .

Bende muhtemelen böyledir düşünüyorum, UTrust bunu üstelik hacmi yok denilecek bir borsaya girerek gerçekleştirdi. Yani Kuconi aslında UTrust olmadan önce işlem hacmi 50m civarında gezen bast borsalardan biriydi. Binance ve HitBTC'nin ardından fiyatının 3-4 dolar seviyesini görmesi hiçte zor olmasa gerek.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
dağıtılacak %2 token fiyatını etkileyecektir ama özellikle imzasına en baştan girip sabırla bekleyenler olmak üzere bountyciler iyi kazanacak gibi.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Umarım bountyciler iyi kazanır ama bu adamlara çok da fazla güvenmiyorum kural değiştirme ihtimalleri var yinede.
full member
Activity: 616
Merit: 118
hesaplamaya göre 420 stake 23k civarı token veriyor siz yanlıs hesaplıyorsunuz
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Ben bu adamların 25m bounty vereceklerini hiç sanmıyorum ufak bi hesaplamayla stake 100 bölsek 75k utrust alır bu bi rekor!!
25milyonu geç sirkülasyonun %5i yapsalar 8.6m desek ilk giren yüksek rütbeliler 25k utrust alır en kötü sıfır araba parası çıkıyor 25m olursa ev alınıyor amk Smiley

bi yanlışlık mı var yoksa ben mi yanlış görüyorum???

doğru bro mutluyuz xd

ama ödüller %2 ve %3 diye bölünmüş, kıvırtıp %2 dağıtsalar sirkulasyonun %2'si desen 3,5m eder
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Ben bu adamların 25m bounty vereceklerini hiç sanmıyorum ufak bi hesaplamayla stake 100 bölsek 75k utrust alır bu bi rekor!!
25milyonu geç sirkülasyonun %5i yapsalar 8.6m desek ilk giren yüksek rütbeliler 25k utrust alır en kötü sıfır araba parası çıkıyor 25m olursa ev alınıyor amk Smiley

bi yanlışlık mı var yoksa ben mi yanlış görüyorum???
legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
Çok ilginç bunun ICO su hardcap bile zor tamamladılar esasında . Gerçekten büyük yatırımcılar KYC den korkuğu içinmi ICO ya katılmayıp borsadanmı aldılar acaba .

Ico süresi ile exchange performansı bir olmuyor. Mesela gvt 3-4 milyon dolar toplamıştı exchangelere girince katlaya katlaya bir hal oldu. Yine vibehub da 1 mi 2 milyon dolar mı ne toplamıştı şimdi 26ya katladı 2 ayda. 8 kattan açıldı zaten.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
legendary
Utrust'ın kazandıracağını düşünüyordum ama bu kadar katlayacağını beklemiyordum.Özellikle pre-icodan katılanlar efsane kar elde ettiler belki biraz uzun süre bekleyip KYC ile falan uüraştılar ama emklerinin karşılığınıda aldılar.Pişman oldum icoya girmediğim için sıef bountysi var diye katılmadım dump yer piyasaya girince diye ama demekki bountysi olan projelerde kazandırabiliyormuş

Pre-ico alanlar 6 ay veya 1 sene satamıyolar.

Ancak projenin kripto dünyasının paypal'ı olduğu düşünülürse satamamaktan dolayı sadece daha çok kazanacaklardır.

Her bountysi olan proje kaybettirse %95'i kaybettirirdi. Proje iyiyse bounty dump'ı yese bile para kazandırır. Bu biraz beklediğimden hızlı ve fazla oldu gerçi ama olsun Smiley

Ben pre-ico dan katıldım şimdi kyc doğrulamasını yaptırmadığım için bekliyorum. Yaptırınca satamayacakmıyım bunu yaw

Kyc doğrulamasını niye yaptırmıyorsun hocam?

6 veya 12 ay kilitli olması lazım sizin tokenların bildiğim kadarıyla. Aç whitepaperdan bak olmadı.
member
Activity: 72
Merit: 10
Utrust'ın kazandıracağını düşünüyordum ama bu kadar katlayacağını beklemiyordum.Özellikle pre-icodan katılanlar efsane kar elde ettiler belki biraz uzun süre bekleyip KYC ile falan uüraştılar ama emklerinin karşılığınıda aldılar.Pişman oldum icoya girmediğim için sıef bountysi var diye katılmadım dump yer piyasaya girince diye ama demekki bountysi olan projelerde kazandırabiliyormuş

Ancak projenin kripto dünyasının paypal'ı olduğu düşünülürse satamamaktan dolayı sadece daha çok kazanacaklardır.

Her bountysi olan proje kaybettirse %95'i kaybettirirdi. Proje iyiyse bounty dump'ı yese bile para kazandırır. Bu biraz beklediğimden hızlı ve fazla oldu gerçi ama olsun Smiley

Ben pre-ico dan katıldım şimdi kyc doğrulamasını yaptırmadığım için bekliyorum. Yaptırınca satamayacakmıyım bunu yaw
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Arkadaşlar ağzınızı hayra açın yahu, ödül dağıtmama falan, aklımıza getirmeyelim böyle şeyler, biz fiyatının böyle güzel güzel artışına odaklanalım. Hem yukarılarda da yazdığım gibi, ödülde mızıkçılık ederlerse kıyameti kopartır, projelerini de rezil ederiz, o zaman görürler saatte kaç kilometreyle inişe geçtiklerini. Ama kendi adıma konuşursam, böyle bir şey yapacaklarını hiç zannetmiyorum açıkçası.
legendary

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
legendary
Maşallah icolar zarar ettiriyorlardı sonbaharda. Şimdi aralıktan itibaren çıkan katlaya katlaya gidiyor.

0.80$ şu anda 0,065$'dı ico fiyatı. 12'ye katladı şurada bir haftada.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
2 dolar niye olmasın bu kadar kısa sürede nerdeyse 1 dolara dayandı fiyatı adamlar o kadar uğraştırdı ama sonunda icoya katılanlar kazançlı çıktılar valla.son zamanlarda sağlam kazandıran icolar arasına ismini yazdırmayı başardı.Umarım mth gibi yerlere çakılıp süründürmezler daha sonra.
Ödüle gelince dağtıp dağıtmayacaklarını tahmin etmek zor ama bu kadar süre beklettikten sonra dağıtmaları gerekiyor

Aynı fikirdeyim ancak bana kalırsa 5-6 ay bekletmek gerekiyor özellikle bountyler dağıtıldıktan sonra fiyatta ciddi anlamda bir düşüş gerçekleşebilir diye düşünüyorum ben.
full member
Activity: 350
Merit: 106
2 dolar niye olmasın bu kadar kısa sürede nerdeyse 1 dolara dayandı fiyatı adamlar o kadar uğraştırdı ama sonunda icoya katılanlar kazançlı çıktılar valla.son zamanlarda sağlam kazandıran icolar arasına ismini yazdırmayı başardı.Umarım mth gibi yerlere çakılıp süründürmezler daha sonra.
Ödüle gelince dağtıp dağıtmayacaklarını tahmin etmek zor ama bu kadar süre beklettikten sonra dağıtmaları gerekiyor
full member
Activity: 672
Merit: 100
Offical telegram grubunda ilk 50'ye girmeden satmayacak millet herkes hold yazıyor 2 dolara kadar yolu var bunun, binance'a da girerse ilk 100 garanti bence
full member
Activity: 322
Merit: 112
Oha diyorum nasıl bir fiyat artışı

$0,920372 USD (79.47%)
0.00006021 BTC (59.37%)
0.00104672 ETH (72.00%)

Millet bu adamlar bu bounty i dağıtırsa araba parası alırsınız bu fiyatlarla, inşallah hakkınız yenmezde düzgün dağıtırlar, ICO dan girenler 10x ten fazla kar etti,PRE-ICO dan girenler ise ihya olmuştur şimdiye amk.Dağıtılırsa 2.bancor vakası olabiir
Pages:
Jump to: