Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 12. (Read 15566 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Ödül durumları maalesef böyle benide sylon imzanın en sonunda imzadan çıkardı açıklamada yapmıyor öyle salakca bir sebep bulur ama, benım gıbı bır kaç kişiyi daha diskalifiye etti. Kendisine sanıyorum az pay düşüyor diye bir kaç kişiyi imzadan salladı
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Normal şartlarda söz verdikleri ödülleri dağıtmaları lazım, fiyat düşse ödülü arttıracaklar mıydı? tabiki hayır.Tek diyeceğim aylarca imzada bekledik ve kaç aydır dağıtım için bekliyoruz, dağıttıklarını sonuna kadar hakettik diye dşünüyorum.
Fiyat yükseldiği içinde ödül düşürmeleri saçma ve şerefsizlik olur.Zaten son dönemde bokunu çıkardılar ödül işinin.
full member
Activity: 616
Merit: 118
cidden göz göre göre yükseldi ne olacak acaba bunun sonu

herhangi bir bilgide vermiiyorlar
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Şu ödüller bir gelse rahatlasak.Fiyat çıktıkça panik yapıyoruz ilk kez çıkmasını istemiyorum bir coinin.Cüzdanımıza gelsin sonra çıksın.Şu an elimizde hiç birşey yok.Artık onlar şu kadar pay deseler birşey deme durumunda değiliz.Sadece bekliyoruz artık ne kadar gönderirlerse.
member
Activity: 308
Merit: 10
Fiyat çok yükselmiş, bountyye katılsaymışım keşke dedirtti. Belki şaşırtıcı bir şekilde ödüller eksiksiz dağıtılır.
Fiyat biraz düşer ama sizler hak ettiğinizin tamamını almış olursunuz Smiley herkese iyi çalışmalar...
jr. member
Activity: 131
Merit: 1
aldık 3x yaptık çok şükür sessiz sedasız yükseliyor coin
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ödül epey iyi olacak onu geçtim zaten borsada çok yükseldi kesinlikle içine edecekleridr, öyle kimseye kolay kolay o kadar parayı vermezler. bir ton adam var bekliyorlar ama sanmıyorum kolay kolay bu kadar ödülü dağıtmayacaklar
full member
Activity: 490
Merit: 193
Ödül konusunda kıvırıp kıvırmayacakları muamma ama son zamanlarda kıvıranlar çok olduğu için bunlarda o modaya uyarlar gibi geliyor.Zaten supply düşünce ödülde düşmüştü aslında dağıtmalaraı gerek ama fiyat arttı diye yollamayabilirler
full member
Activity: 462
Merit: 100
Ben halletim ama şu an " Your information is being processed." aşamasında .

1-Bir pdf dosyası indiriyoruz siteden onu kolsuruyorum .
2-Sonra bir form çıkış onu dolduruyoruz.
3-1.adımdaki formu upload ediyoruz.
4-IDnow uygulamasını telefona kuruyoruz . ( Ben böyle yaptım en azından )
5-Your Ident-ID ile programı çalıştırıp 15-20 dk bekliyoruz.
6-Bir bayan çıkıyor. ( Siyah şaçlı çıkarsa ve ingilizceniz iyi diyese kapatın bence , Sarısın bayan daha sabırlı ) .
7-Bayan ilk yüzünüzü tam olarak , sonra pasaport u gösteriyorsunuz , sonra pasaport numarasını söylüyorsunuz.
8-1.adımdaki döküman doğru olduğunu onaylayıp , telefonuza gelen mesaj ı yazıyorsunuz .
9- Confirm oluyor .( Ama herşey bitmiş olmuyor yinede .
10-Bu sistemi çıkaranın ...................

Hocam kyc hala devam ediyor fakat online görüşme eakiden yoktu sadece pasaport yüklemek yetmiyor mu artık? Yatırdığım tutardan vazgeçmiştim bu kyc yüzünden şimdi epey bi mebla ettiğini görünce içim cız etti doğrusu  
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
Proje gerçekten çok iyi fiyatlanmış yalnız ben bu kadar fiyatlanmasında herhangi bir anlam bulamıyorum, ödül dağıtımında sorunlar yaşanacaktır kimse kimseye bu kadar para göndermez şu anki fiyata göre bounty poolu çok yüksek geliyor mutlaka kıvıracaklardır.
kıvırmayan mı kaldı hocam. önüne gelen kıvırır oldu bounty konusunda. nerde eski bounty yöneticileri. insanlar soğudu artık bountylerden.
member
Activity: 112
Merit: 11

Hile yapanları kaldırıp siliyorlarsa önce şikayetleri değerlendirseler iyi olmaz mı. Kampanyaya katılmamışım benim profil adresimi vererek kendi ether adresini veren birisi güzel para alacak gibi görünüyor. Kaç ay önce iki kere bildirmiştim silmemiş duruyor halen, belki de kendi cebine atacaktır müdür her kimse.
Belkide kendi ekibinden birisi boyle şeyleri global bounty konusunada yazdınızmı hocam o zaman eşşek gibi yapması gerekiyor. Son zamanlarda imza falan tatsız geçiyor zaten, birde böyle rezillikler oluyor
member
Activity: 742
Merit: 19
Bende aynı şeyi düşünüyorum keşke ödülleri aldıktan sonra artsaydı.Şu an epey yükselmiş gibi duruyor.İnsan tırsıyor bunlar bir yamukluk yapacak diye.Her an herşeyi yapabilirler gibi duruyor.Bakalım neler olacak.
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Proje gerçekten çok iyi fiyatlanmış yalnız ben bu kadar fiyatlanmasında herhangi bir anlam bulamıyorum, ödül dağıtımında sorunlar yaşanacaktır kimse kimseye bu kadar para göndermez şu anki fiyata göre bounty poolu çok yüksek geliyor mutlaka kıvıracaklardır.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Son duyuruları şu şekilde bounty Müdürünün twitter ve facebook da çok girişle işlem yaparak hile yapanlar kaldırılıyor ödül sisteminden.Kaldırılmalarından dolayı onaylananların jetonlarında hafif bir artış olacağını duyurdular.

Hile yapanları kaldırıp siliyorlarsa önce şikayetleri değerlendirseler iyi olmaz mı. Kampanyaya katılmamışım benim profil adresimi vererek kendi ether adresini veren birisi güzel para alacak gibi görünüyor. Kaç ay önce iki kere bildirmiştim silmemiş duruyor halen, belki de kendi cebine atacaktır müdür her kimse.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Son duyuruları şu şekilde bounty Müdürünün twitter ve facebook da çok girişle işlem yaparak hile yapanlar kaldırılıyor ödül sisteminden.Kaldırılmalarından dolayı onaylananların jetonlarında hafif bir artış olacağını duyurdular.
legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
Şurada 3 günde ico fiyatını 7'ye 8'e katladı.

Ki başıklarında uzayan kyc yüzünden denmeyen kalmadı. Önce sağlam bir düşer sonra toparlanır diye düşünüyordum, yere ayak basmadan uçuşa geçti mübarek.
member
Activity: 72
KYC Service Hours: 6am - 9pm UTC on weekdays

KYC hafta içi 6 am 9 pm diyor ama şuan kapalı. Yılbaşı tatilimi acep ?
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Sürekli artıyor yatırımcılarına güzel kazandırdı. Daha da artacak gibi. Alıp kenarda tutmak lazım. Binanceye falan girerse büyük bir pump daha gelebilir
member
Activity: 72
Tokenleri mew cüzdanınamı çekmek gerekiyor. yoksa direk kucoin gibi borsaya aktarabiliyormuyuz ?

Deneyen olduysa yazsın lütfen.
full member
Activity: 616
Merit: 118
benim gibi fakir bountycilerin umarım hakkını yemezler Cheesy
Pages:
Jump to: