Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 11. (Read 3345 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar apple ın hisselerinin bir hiç fiyatına satıldığı günler gelsin aklınıza son dönemlerdeyiz az kaldı  Cool
member
Activity: 189
Gün geçtikçe piyasanın gerçekten balon olduğunu ve dünyadaki kara parayı aklamak için bir araç olarak kullanıldığımızı düşünme evresine geldim sanırım psikolojim bozuldu ☹
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Hocam bıraktığını düşünmüyorum ancak çok ilginç hikayen var Allah yardımcın olsun keşke geri dönüp şimdi bir şeyler kazanabilsen tekrardan.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Artik eskisi gibi kotu degil en azindan yerinde saymaya basladi birde geri yukselirse tamamdir yani en umutsuz oldugumuz anda yukselir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Ara ara burası artık diptir dahada para kaybetmeyiz diyorum ama her seferinde dibin dibini görüyorum fakirin ekmeği umuttur az daha sabır  ☹
newbie
Activity: 25
Merit: 0
Sabırlı olmak lazım, ufak bir kıvılcıma olay patlar...
full member
Activity: 420
Merit: 100
önemli olan ayı dönemlerinde dayanmak ve burası büyük spekülasyonlara açık paraları eriten bir piyasa ama işi bilen illaki kazanıyor,  herkes kısmetini yiyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Başlığı açan arkadaş umarım söylediği gibi coinlerini satıp çıkmamıştır da piyasanın yeniden yeşillendiğini görmek de nasip olmuştur kendisine. Piyasanın ceremesini çekmişken zararını telafi edebilir umarım. Bu piyasa malesef bir çok kişinin sabrı kalmadığında toparlanma yoluna giriyor. Hep söylüyoruz, bu piyasada sabır çok kazandırmasa da zararınızı telafi eder.
full member
Activity: 321
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
hayatında daha önce hiç borsadan hisse senedi, döviz emtia alım satımı yapmamış insanlar neden bu işlere bodoslama atlayıp eldekini avuçtakini hatta fazlasını kredi çekerek yatırdılar anlamıyorum. Bu insanlar için kripto paraların çiftlikbanktan farkı yoktur. bilmediğin işe bodoslama atlamamalısın. kripto paralar gerçekten riskli yatırımlardır.

alıp unutmak için bitcoin bire bir, ancak gerçekten unutacağın bir miktar olmalı. düşük maaşlı az birikimli insanın para unutması kolay değil
member
Activity: 406
Merit: 14
Tam piyasa dipteyken bıraktın hocam o zamanda hatırlıyorum çok kişi bırakma dön dedi umarım bırakmamışsındır. Şimdiye zararlarının bir kısmını geri toplamıştın. Daha boğa sezonu gelmedi birde geldiğinde kara bile geçerdin ama işte bu işlerde sabır çok önemli faktör. Durumuna çok üzülmüştüm inşallah düzelir durumun.
member
Activity: 406
Merit: 47
Tam olarak o evreye geçmesem de öğrenciyim 470 lira aylık kyk alıyorum günde 1000 tl kaybettiğim oluyor tükendim  Cry
member
Activity: 238
Piyasadan hiçbir zaman ümidiniz tükenmesin. Elbet bir şekilde toparlanır bu piyasa dibi görse de.
full member
Activity: 336
işte hocam hiç bırakılmayacak zamanda açmıştınız başlığı, ben bu başlığı hatırlıyorum, dedim hadi sıksın 1-2 ay daha dişini,  zaten aradan 1 ay geçmeden hemen ortalık yeşillendi.
member
Activity: 294
Merit: 11
ümitsizliğe kapılmayın hocam bu kadar çabuk bitirmeyin umutlarınızı sonra psikolojik olarak kötü sonuçalr verebilir biraz güçlü ve sabırlı olun derim.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Yükseliş geldi arkadaş çok kötü zamanda bıraktı bu kripto para borsası işlerini.Bırakmayıp beklemek lazım yeri gelirse unutmak lazım.Bunu yaparsak kazanırız.
newbie
Activity: 168
Kardeşim yükseliş başladı geri dön eğer bırakma piyasa için büyük yükseliş çok yakın.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Kaybettiği para 2300 tl amele olarak çalışsa 15 günde çıkarır.
member
Activity: 714
Merit: 82
adam kriptoyu bıraktıktan sonra yükseliş başladı.

sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Maalesef böyle örnekler var ve hep de olmaya devam edecek. Herkesin ihtiyaçları ve maddi durumu birbirinden farklı, keşke bu arkadaş böyle düşünerek tam da piyasanın yeşillenmeye başladığı bir dönemde bırakıp gitmeseymiş buraları.
newbie
Activity: 79
asgari ücretli birinin girmesi tehlike ztn kardeşim. seni üzecek para atacagın hepsi
Pages:
Jump to: